Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Azért egyszer megnéznék egy sith huttot :D :D :D

Azt én is. :lol:

Esetleg egy Sith javát is. :D

Vagy egy Sith evokot. :D

Szerkesztve: - Darth Revan9

Hozzászólás ideje:

Azt én is. :lol:

Esetleg egy Sith javát is. :D

Vagy egy Sith evokot. :D

Sith ewok :D Azért az már sok lenne. Amúgy úgy tudom hogy volt már Hutt Jedi, szóval Hutt Sith se elképzelhetetlen.

Hozzászólás ideje:

Sith ewok :D Azért az már sok lenne. Amúgy úgy tudom hogy volt már Hutt Jedi, szóval Hutt Sith se elképzelhetetlen.

Az már tényleg a legalja EU. Egy hutt, aki mozogni alig tud, majd leáll fénykardozni egy nála sokkal gyorsabb ellenféllel, mi? :D

481px-Beldorian_Leia_Duel_TEC_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Itt például nem tudom, mi tartja vissza Leiát, hogy beleszabdaljon a testébe. Azzal a kis fogpiszkálóval nem sokat ér a hutt. Még ez a kép is kész röhej. :D

Szerkesztve: - Darth Sky

Hozzászólás ideje:

Mókás lenne egy jawa Sith ewok tanítványával. A mester kiadja a parancsot: Utinni! Erre az izzó szemű ewok: Yub-yub és akcióba lendülnek. :D

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Kár hogy a Dawn Of The Jedi 700 évvel Xim uralma után játszódik, a rakaták mellett rá is nagyon kíváncsi lettem volna.

Na igen, bár ő a galaxis egészét tekintve nem bír olyan jelentős erővel, mivel csak a galaxis egy részét uralta, és birodalma hamar össze is omlott a huttokkal való háború következtében. Egyébként először őt Brian Daley említi a Han Solo-sorozat harmadik részében, szóval az EU-ban szinte már a kezdetektől fogva jelen van.

Szerk: egyébként 700 évvel Xim előtt játszódik, nem utána.

Szerkesztve: - Nute Gunray

Hozzászólás ideje:

Na igen, bár ő a galaxis egészét tekintve nem bír olyan jelentős erővel, mivel csak a galaxis egy részét uralta, és birodalma hamar össze is omlott a huttokkal való háború következtében. Egyébként először őt Brian Daley említi a Han Solo-sorozat harmadik részében, szóval az EU-ban szinte már a kezdetektől fogva jelen van.

Szerk: egyébként 700 évvel Xim előtt játszódik, nem utána.

Ja, tényleg... Bocsánat, elnéztem. >.< De azért valljuk be, elég jelentős részt tartott az uralma alatt. :)

Hozzászólás ideje:

Ja, tényleg... Bocsánat, elnéztem. >.< De azért valljuk be, elég jelentős részt tartott az uralma alatt. :)

Nos igen, egyszer egy regényt megérne ez a korszak. Nekem tetszenek a Xim Birodalom droidjai is, látszik, hogy a filmbéli droidokhoz képest még milyen kezdetlegesek és furcsák.

Hozzászólás ideje:

Igen, később a Yuuzhan Vongok ellen fogják őket a huttok bevetni Nal Hutta ostrománál, tényleg elég gagyinak tűnnek a jelen droidjai mellett. Kár, hogy nem mennek el a rakatákig, addig igazán megérné. Az sötét egyetlen jut eszembe, mint vezér(boss) fog szerepelni a TOR-ban, a mázlisták, akik tudják fizetni.

Hozzászólás ideje:

Whow, azt olvastam, hogy Revan szerepelni fog a TOR-ban? :o WTF? Mindkét esetben megnéztem, nem azt írja a Wookieepedia, hogy mentoined only, hanem hogy tényleges szereplő. :o

Hozzászólás ideje:

Nos igen, a játék nagyon jó lenne :rock::( de hát... Mindenesetre a sztori szempontjából annyira nem ad hozzá a dolgokhoz, de nem is ez a célja, viszont nagyon jó lenne.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Whow, azt olvastam, hogy Revan szerepelni fog a TOR-ban? :o WTF? Mindkét esetben megnéztem, nem azt írja a Wookieepedia, hogy mentoined only, hanem hogy tényleges szereplő. :o

Akkor már tudjuk, hogy miért befejezetlen a Revan regény. :D

Jöhet. Végül is lehibernálhatta magát, vagy találhatott olyan módszert, mellyel meghosszabbította az életét.

Hozzászólás ideje:

Akkor már tudjuk, hogy miért befejezetlen a Revan regény. :D

Jöhet. Végül is lehibernálhatta magát, vagy találhatott olyan módszert, mellyel meghosszabbította az életét.

Ha jól tudom, akkor Vitiate nagyúr tartotta őt sztázisban olyan sokáig.

Hozzászólás ideje:

Mi lesz ha felébred, ha jól emlékszek a végén elpusztítani ment vissza a Sithekhez !?

Igen, de kétlem, hogy megtenné, mi maradna akkor a játékosoknak?

Hozzászólás ideje:

Szerintem a Császár ellen fog lázadni, aztán kinyiffantja majd őt a jó öreg (szó szerint) Vitiate.

Hozzászólás ideje:

Sajnos a fajtájából eredendően soha a büdös életben nem fog ijesztő hatást kelteni. :D Azt egyelőre nem tudom, miért van szüksége a légzőkészülékre.

Hozzászólás ideje:

Megvan, Plagueis ki akarta nyírni, és így végződött, a végén a tanítványa kitöri a nyakát az Erővel, ha jól hámozom a wookiet.

Szerkesztve: - Master

Hozzászólás ideje:

Megvan, Plagueis ki akarta nyírni, és így végződött, a végén a tanítványa kitöri a nyakát az Erővel, ha jól hámozom a wookiet.

Ne spoilerezz!

Hozzászólás ideje:

Vannak az EU-ban durvább dolgok is. :)http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20111209042960/starwars/images/2/24/GungaSith-SWGS6.jpg

Hallottam egy gungan sötét Jediről, Kosa-Yin Hadunak hívják. (Rá is úgy akadtam, hogy beírtam a vezetéknevem a Wookieepedia keresőjébe és megvártam, hogy mit dob ki. :D) Bár most, hogy nemrég felmentem a cikkéhez már Sithnek nevezik meg, szóval lehet, hogy a képen ő van rajta, de ez még nem biztos.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.