Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Csesszék meg! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Végigvittem 100%-osan a Lego Batman-t Nagyon király kis játék, el lehet ökörködni vele Csak az a baj, hogy rövid 2(választható oldal)x3(oldalankénti szálak)x5(szálak beli küldetések)x2(történet + szabad játék) azaz csak hatvan órás a játékmenete És mindezt magyar felirattal és egy ezresért. Cd Projekt, én így szeretlek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Végigvittem 100%-osan a Lego Batman-t Nagyon király kis játék, el lehet ökörködni vele Csak az a baj, hogy rövid 2(választható oldal)x3(oldalankénti szálak)x5(szálak beli küldetések)x2(történet + szabad játék) azaz csak hatvan órás a játékmenete És mindezt magyar felirattal és egy ezresért. Cd Projekt, én így szeretlek LEGO játék + felirat??? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. LEGO játék + felirat???Menü, töltés közbeni és játékbeli kiírás (pl. karakter elemzés, mit kell csinálnod) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. (szerkesztve) Menü, töltés közbeni és játékbeli kiírás (pl. karakter elemzés, mit kell csinálnod) Na azért... Azt hittem valami más LEGO játékokat ismerünk. :-) Asszem eddig az összessel játszottam, most az LHP megy éppen :-) Szerk.: Csak a Dzsónsz 2-vel nem játszottam Szerkesztve: 2010. Július 25. - Jinx Lumos Joke Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Én csak a Lego SW 1-2-vel meg most a Batmannel játszottam teljesbe, a HP-t csak kipróbáltam demoban Majd később arra is sort kerítek /Amúgy nekem van egy régebbi Lego Creator: Harry Potter játékom, amivel még máig nem tudom mit is lehetne játszani, mert emlékeim szerint az ilyen építgetős játék volt / Az Indy-k pedig sosem hoztak lázba filmügyileg, így nem valószínű, hogy a Lego játékát kipróbálnám. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Ha nem csak a terranokkal (amiket nem szeretek) lehetne menni benne, akkor megvenném, de így sajna ez kimarad Remélhetőleg, mikor megjelenik a 2. kiegészítő (protoss hadjárat) akkor majd összecsomagolva meg lehet mindhárom részt venni ugyanilyen szép díszcsomagban: http://www.wecollectgames.com/pc/starcraft...edition.limited Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 29. Lego Starcraft Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Július 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 29. Ez k*rva jó! Mekkora meló lehet már így megcsinálni. Én ráadásul éppen most játszok az első StarCrafttal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 29. Én ráadásul éppen most játszok az első StarCrafttal.Én nagyon régen játszottam már vele. Pár éve odaadtam szerintem az egyik haveromnak, akitől nem kaptam még vissza. Sajnos nem tudom melyiknek adtam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 29. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 30. Betegeeek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 31. Most fogom megvenni a Mass Effecteket, az. 1. 2000 ft, a. 2. 4000. Ez a jó ár! Mennyi kb. eggyütt az összes DLC? Most találtam egy jó kis western TPSt, Lead and Gold a neve, lehet meg is veszem, elég olcsó, csak kicsit laggzik... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Július 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 31. Kb. 3000, a max Biwarre pont csomag kell, ha mindet meg akarod venni. Bár lehet, hogy az Overlord DLC óta már nem elég az sem, így kell mellé még egy (érdemes akkor két max csomagot venni). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 1. Remélem, hogy a második részhez hasonlóan, ez is kiváló grafika mellett döccenésmentesen fog futni a gépemen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 1. Simán menni fog, jó géped van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 1. Jó gépe, de ha rosszul van a game optimizálva, akkor fújhatja Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 1. Jó gépe, de ha rosszul van a game optimizálva, akkor fújhatja Az igaz bár lehet akkor levenni a ficsörökből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 1. Nagy kihívás volt már a Dirt2 is mert piszok durva gépigénye volt annak is. De a hangsúly tényleg az optimizáción van. Az pedig szuper. Noh, így kéne lennie ennek a SW: FU esetében is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 2. Már csak ezért is gyűjtői változatban szerzem be a TRON: Evolutiont: http://www.gamekapocs.hu/hir/19957/Egyedi+...gyujtoi+kiadasa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 4. Új Mass Effect 2 DLC pack. Új fegyverek a terítéken. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 4. A DLC-kel lassan annyi fegyver és páncél lesz a játékban, mint az első részben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 4. Dzséjt, te mint aki végigjátsz a régi játékokat is tőled kérdezném, hogy a Half-life 1 megy Win 7-esen? Most játszottam újra az Episode One-t és most a legelső Hl-t is szeretném újra végigvinni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 4. Nekiestem a Timeshiftnek. Eddig bejövős, de még csak most jönnek az igazán szívatós pályák érzésem szerint. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 4. Nekiestem a Timeshiftnek. Eddig bejövős, de még csak most jönnek az igazán szívatós pályák érzésem szerint. Nem olyan vészes. Egy olyan öreg róka mint te 2 óra alatt végigviszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Dzséjt, te mint aki végigjátsz a régi játékokat is tőled kérdezném, hogy a Half-life 1 megy Win 7-esen? Most játszottam újra az Episode One-t és most a legelső Hl-t is szeretném újra végigvinni. Hát ez egy jó kérdés, a Win 7-esen még nem próbáltam. Vistán ment, azon játszottam vele, szóval akkor elvben 7-esen is mennie kéne. Nem olyan vészes. Egy olyan öreg róka mint te 2 óra alatt végigviszi. Ha nem kapkod, kihúzhatja négy órára is. Baromi rövid és egyszerű játék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Már három napja játszok vele, naponta egy-két órát Kapkod a fene Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Akkor tényleg nem kapkodsz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Szerintetek egy ezrest megért a FEAR meg a hozzá való kieg. lemez? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Szerintetek egy ezrest megért a FEAR meg a hozzá való kieg. lemez? Hát azért félelmetes volt. Egy jó tanács: Sötétedés után, sötét szobában fejhallgatóval a fejeden játszd A másik ilyen a Condemned. Azt is ajánlom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.