Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Elkezdem én is a Bullettstormot, nem várok a Starcraft 2 végére. Az most kicsit kiakasztott.

Tetszik?

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Eddig jó, bár még csak pár percet játszottam vele. Valamit csinálnom kell a hangkártyámmal, mert minden játékot 5.1-be vág be, ami gáz, mert csak 2.1 van. Így vagy nincs egyáltalán hang, vagy az elülső és hátsó hangok nem szólnak.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Hangprobléma kiküszöbölve, az volt, amire gondoltam (régi driver). És máris minden működik :D Állati ez a játék. Gyönyörű grafika, a gyilkolás mindenféle formája, jófajta karakterek, és egyelőre a sztori is tetszetős (kalóznak lenni oly jó :)), bár nem számítok azért hűde nagy fordulatokra.

Hozzászólás ideje:

Hangprobléma kiküszöbölve, az volt, amire gondoltam (régi driver). És máris minden működik :D Állati ez a játék. Gyönyörű grafika, a gyilkolás mindenféle formája, jófajta karakterek, és egyelőre a sztori is tetszetős (kalóznak lenni oly jó :)), bár nem számítok azért hűde nagy fordulatokra.

Ennek örülök. Mindjárt játszok is és tomcatre(nem érdemli meg a nagy betűt) fogok gondolni.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Én most hagytam abba kicsit (lehet még játszok vele majd később). Állati játék! Baromi jó ötletek vannak benne (mikor a Godzilla robotot kellett irányítani, az fergeteges :lol: ). És a szövegek, amiket levágnak. Némelyiktől gurulni lehet :)

Hozzászólás ideje:

Én most hagytam abba kicsit (lehet még játszok vele majd később). Állati játék! Baromi jó ötletek vannak benne (mikor a Godzilla robotot kellett irányítani, az fergeteges :lol: ). És a szövegek, amiket levágnak. Némelyiktől gurulni lehet :)

Tök jó hogy te érted. Én csak kicsit. Sok a fuck. :D A story persze világos(nagyjából), de az amcsi szleng bekavar néha. Godzilla marha jó volt. :D

Hozzászólás ideje:

No, elmarad a világvége, Frenkie. Befejeztem a Bulletstormot :D Remek kis játék volt, remek ötletekkel, csak kár, hogy ezt is úgy hagyták abba, ahogy. Jöhet a folytatás.

Ennek örülök. Szerintem nekem sem sok lehet már hátra, csak én hétvégén jó ha 1 órát nyomtam. Mennyi volt összesen? 3 óra? :D

Szerkesztve: - Frenkie

Hozzászólás ideje:

Vgeztem én is vele. Nagyon jó volt, élvezetes de nagyon rövid.

Hát igen a tábornok úr életben maradt. Valószínü lesz folytatás. Kinek mi volt a kedvence? Én állandóan a shoti másodlagosához vettem lőszert. Egy lövéssel szétégettem vagy 6 ellenfelet. A mesterlövészpuska másodlagosa is jó volt tömeges ellenfelek ellen.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A tábornok is, meg Ishi is "feltámadt", valószínűleg még több gépi alkatrésszel.

Én a géppisztoly-shotgun-mesterlövészpuska kombót preferáltam. A géppisztoly jól jött a távol maradó, kisebb célpontok, meg a minigunos és a gránátvetős rohadékok ellen. A shotit előszeretettel használtam a nagydarab, közel merészkedő vagy nehezen sebezhető tetvek ellen (mint a tábornok úr elit harcosai vagy a villámszórós köcsög). A mesterlövészpuskával meg mesterlövészekre vadásztam, illetve azokra, akik túl távol voltak a géppisztolynak. A maradék fegyvereket meg csak kipróbáltam, de nem igazán győztek meg használhatóságukról. Ja, meg ott volt a minigun, na azokat mindig felszedtem és mentem vele aprítani :D Na meg, kis-RoboGodzilla sem volt rossz fegyver :lol:

Szerencsére lőszerben nem sűrűn szenvedtem hiányt, hála a pontrendszernek és az elhullottaktól elkobzott célszerszámoknak :) Egyedül a gaz gizgaznál ürült ki a géppisztoly és majdnem a shoti is.

Kedvenc ellenségem meg Godzilla volt. Leesett az állam, mikor előtrappolt. Nagyjából ez cikázott át a tudatomon: és ezt hogy a k*rva anyjába fogom megölni? :D

Hozzászólás ideje:

Amikor csak tehettem akkor a mesterlövészpuskához folyamodtam :) De a leggyakrabban a gépfegyvert használtam. Jó volt még annak a kézfejes micsodának is a másodlagos pusztító ereje. A debella állatok ellen jól jött.

Hozzászólás ideje:

Ez valami gyönyörű. U. S marine-ként Irakban. :D Nagyon jól le van modellezve Irak, meg persze a katonák is. Már csak egy kérdés van. Lesz single is a játékban?

Azt hiszem el leszek kényeztetve. Ez a játék a Crysis 2(ott is amcsi katona). Meg vagyok hatva. :D

Hozzászólás ideje:

Egy kérdésem lenne. A Battlefield 3-nak lesz single része? Szerintem lesz mert az Oldie által belinkelt jelenet arra utal. De erősitse meg valaki. :D

Hozzászólás ideje:

Nyugi, lesz szingli. :D

Mass Effectet meg többet ne, mert a pulzusom szívrohamot fog okozni. :D Filmet akarok, ME 3 -at akarok, Miranda Lawsont akarok! :D

Akkor 2 hét és a U:S Marine színre lép. Jobban várom mint a Crysios 2-őt. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.