Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Szerintem rajongói alkotás. Kétlem, hogy még egyszer ellőnék a Normandy felrobbantását. Pláne idióta az elnevezés is, hiszen N3 van kiírva, holott az N teljesen mást jelöl az ME univerzumban. Legfeljebb SR-3 lehetne.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Nem az, hogy feltörni nem fogják, fel fogják, könnyebben, mint egy normális játékot. De az, hogy nem áldoznak egy centet sem a dobozos kivitelre, sokat elárul. Például azt, hogy ők sem tartják annyira jónak, hogy érdemes legyen a dobozzal bajlódni.

Na meg, a Konami nem éppen az FPS-eiről híres. Plusz, nem tobzódunk a jól sikerül filmadaptációkban játékok szintjén.

Hozzászólás ideje:

Lehet, hogy páran láttátok már, de a Heroes 6 így fog megjelenni Gyűjtői Kiadásban. Nekem már most az Év Játéka és az Év Megjelenése. Így néz ki egy rendes játék megjelenés. Szép nagy doboz, tartalmas fizikai extrák... stb.

http://www.youtube.com/watch?v=owH3Y6hK8JI

A játékkal kapcsolatban egyik szemem sír, a másik nevet ugyanazon okból. Eltolták a megjelenést június végére. Egyrészt ez tök rossz, sokkal többet kell várni rá, másrészt az államvizsgám nincs veszélyben, mert ahogy magamat ismerem a játék a tanulás kárára ment volna.

No de sebaj, addig is lehet gyűjteni erre a kiadásra :)

Hozzászólás ideje:

Kipróbáltam. Nem rossz, de persze nem egy nagy szám. E.T-ket kell írtani benne. Érdemes kipróbálni főleg hogy hamar lejön és kitölti az űrt a filmig.

Szerkesztve: - Frenkie

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Dragon Age 2: pár órát játszottam vele. Hát, eddig jobbnak tartom, mint az elsőt. Visszafogtak az RPG elemeket, ez szerintem jót tett neki (bár még mindig sokkal-sokkal RPG-ébb, mint a Mass Effect 2 volt), az se utolsó, hogy hősünk beszél, és bőven van benne akció. Ráadásul szebb, mégis simábban fut, mint az elődje.

Hozzászólás ideje:

Én mondtam, hogy nem lesz jó játék ;):evil:

Igazad is volt. :D Ilyenkor milyen lassan megy az idő. Még mindig 1 hét a Crysis 2-ig.

Hozzászólás ideje:

A resident evil 5höz tudnátok nármális (nem fizetős, nem regelős) linket adni? Majd meghálálom. :D:peace:

Hozzászólás ideje:

Igazad is volt. :D Ilyenkor milyen lassan megy az idő. Még mindig 1 hét a Crysis 2-ig.

Viszont MÁR CSAK egy hét a Nintendo 3DS-ig.

Én tuti rögtön veszek! Úgysem megy lejjebb az ára egy év múlva sem, akkor miért ne vegyem meg rögtön? Az olyan fílinges egy konzolt Launch Daytől birtokolni. :D

Hozzászólás ideje:

Atyajóúristen. Ennél élethübb játékot még nem láttam. Ehhez képest az MW 2 smafu. Egy hiba azért van. Nem hinném hogy egy mesterlövész ilyen gyorsan lőne egymás után, főleg hogy tárat is kell cserélnie.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.