Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 26. Elkezdem én is a Bullettstormot, nem várok a Starcraft 2 végére. Az most kicsit kiakasztott. Tetszik? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 26. Eddig jó, bár még csak pár percet játszottam vele. Valamit csinálnom kell a hangkártyámmal, mert minden játékot 5.1-be vág be, ami gáz, mert csak 2.1 van. Így vagy nincs egyáltalán hang, vagy az elülső és hátsó hangok nem szólnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 26. Hangprobléma kiküszöbölve, az volt, amire gondoltam (régi driver). És máris minden működik Állati ez a játék. Gyönyörű grafika, a gyilkolás mindenféle formája, jófajta karakterek, és egyelőre a sztori is tetszetős (kalóznak lenni oly jó ), bár nem számítok azért hűde nagy fordulatokra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Február 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 27. Hangprobléma kiküszöbölve, az volt, amire gondoltam (régi driver). És máris minden működik Állati ez a játék. Gyönyörű grafika, a gyilkolás mindenféle formája, jófajta karakterek, és egyelőre a sztori is tetszetős (kalóznak lenni oly jó ), bár nem számítok azért hűde nagy fordulatokra. Ennek örülök. Mindjárt játszok is és tomcatre(nem érdemli meg a nagy betűt) fogok gondolni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 27. Én most hagytam abba kicsit (lehet még játszok vele majd később). Állati játék! Baromi jó ötletek vannak benne (mikor a Godzilla robotot kellett irányítani, az fergeteges ). És a szövegek, amiket levágnak. Némelyiktől gurulni lehet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Február 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 27. Én most hagytam abba kicsit (lehet még játszok vele majd később). Állati játék! Baromi jó ötletek vannak benne (mikor a Godzilla robotot kellett irányítani, az fergeteges ). És a szövegek, amiket levágnak. Némelyiktől gurulni lehet Tök jó hogy te érted. Én csak kicsit. Sok a fuck. A story persze világos(nagyjából), de az amcsi szleng bekavar néha. Godzilla marha jó volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Február 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 27. Gondoltam, hogy ti is így rácuppantok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2011. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 28. Skyrim trailer http://www.youtube.com/watch?v=EtDy3nDRQTo Jónak igérkezik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 28. No, elmarad a világvége, Frenkie. Befejeztem a Bulletstormot Remek kis játék volt, remek ötletekkel, csak kár, hogy ezt is úgy hagyták abba, ahogy. Jöhet a folytatás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 28. (szerkesztve) No, elmarad a világvége, Frenkie. Befejeztem a Bulletstormot Remek kis játék volt, remek ötletekkel, csak kár, hogy ezt is úgy hagyták abba, ahogy. Jöhet a folytatás. Ennek örülök. Szerintem nekem sem sok lehet már hátra, csak én hétvégén jó ha 1 órát nyomtam. Mennyi volt összesen? 3 óra? Szerkesztve: 2011. Február 28. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 28. 6-8 óra, talán. Nem igazán néztem az időt, beszippantott Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 28. Vgeztem én is vele. Nagyon jó volt, élvezetes de nagyon rövid. Hát igen a tábornok úr életben maradt. Valószínü lesz folytatás. Kinek mi volt a kedvence? Én állandóan a shoti másodlagosához vettem lőszert. Egy lövéssel szétégettem vagy 6 ellenfelet. A mesterlövészpuska másodlagosa is jó volt tömeges ellenfelek ellen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. A tábornok is, meg Ishi is "feltámadt", valószínűleg még több gépi alkatrésszel. Én a géppisztoly-shotgun-mesterlövészpuska kombót preferáltam. A géppisztoly jól jött a távol maradó, kisebb célpontok, meg a minigunos és a gránátvetős rohadékok ellen. A shotit előszeretettel használtam a nagydarab, közel merészkedő vagy nehezen sebezhető tetvek ellen (mint a tábornok úr elit harcosai vagy a villámszórós köcsög). A mesterlövészpuskával meg mesterlövészekre vadásztam, illetve azokra, akik túl távol voltak a géppisztolynak. A maradék fegyvereket meg csak kipróbáltam, de nem igazán győztek meg használhatóságukról. Ja, meg ott volt a minigun, na azokat mindig felszedtem és mentem vele aprítani Na meg, kis-RoboGodzilla sem volt rossz fegyver Szerencsére lőszerben nem sűrűn szenvedtem hiányt, hála a pontrendszernek és az elhullottaktól elkobzott célszerszámoknak Egyedül a gaz gizgaznál ürült ki a géppisztoly és majdnem a shoti is. Kedvenc ellenségem meg Godzilla volt. Leesett az állam, mikor előtrappolt. Nagyjából ez cikázott át a tudatomon: és ezt hogy a k*rva anyjába fogom megölni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Amikor csak tehettem akkor a mesterlövészpuskához folyamodtam De a leggyakrabban a gépfegyvert használtam. Jó volt még annak a kézfejes micsodának is a másodlagos pusztító ereje. A debella állatok ellen jól jött. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. A Red Dead Redemption asszem a legjobb játék amivel valaha játszottam. Nemcsak vadnyugati GTA 4. Annál sokkal-sokkal jobb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2011. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 2. Na leszedtem a crysis 2 demót, most telepítem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 2. Frenkie, kösd föl a pelust http://www.youtube.com/watch?v=2vHouagErE0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 2. Ez valami gyönyörű. U. S marine-ként Irakban. Nagyon jól le van modellezve Irak, meg persze a katonák is. Már csak egy kérdés van. Lesz single is a játékban? Azt hiszem el leszek kényeztetve. Ez a játék a Crysis 2(ott is amcsi katona). Meg vagyok hatva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 2. Na leszedtem a crysis 2 demót, most telepítem Rosszat szedtél le. Ez multi. Kukába való. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Az élsimítást azt hiszem saját kezűleg hajtanám végre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Széééép (de már volt itt egyszer, nem?), bár igazán az eredetit nézném meg ebben a göncben, Yvonne Strahovskit Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Emlékeznék rá, ha lett volna Vagy nem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. http://www.youtube.com/watch?v=EYBXUb0SIgk Egész jól sikerült! XD Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. A jó örömlány életbe! A zsigereimig megborzongtam. Ez bezony marha jó lett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Jó lenne, ha nem a Star Trek szövegét vágták volna alá. A játéknak voltak saját szövegei, használhatták volna azt. Mondjuk az ME2-nek ez tökéletesen megállná a helyét filmes trailerek között is: http://www.youtube.com/watch?v=PZK9vrBNRys Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Egy kérdésem lenne. A Battlefield 3-nak lesz single része? Szerintem lesz mert az Oldie által belinkelt jelenet arra utal. De erősitse meg valaki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Nyugi, lesz szingli. Mass Effectet meg többet ne, mert a pulzusom szívrohamot fog okozni. Filmet akarok, ME 3 -at akarok, Miranda Lawsont akarok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Miranda Lawsont akarok! Lehet ebbe belehalsz, de istenem, legyen szép halálod http://www.youtube.com/watch?v=XhIFCyGGI1w Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 4. Nyugi, lesz szingli. Mass Effectet meg többet ne, mert a pulzusom szívrohamot fog okozni. Filmet akarok, ME 3 -at akarok, Miranda Lawsont akarok! Akkor 2 hét és a U:S Marine színre lép. Jobban várom mint a Crysios 2-őt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 4. Akkor 2 hét és a U:S Marine színre lép. Jobban várom mint a Crysios 2-őt. Csak ősszel jön, tudtommal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.