Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 4. Lehet ebbe belehalsz, de istenem, legyen szép halálod Ilyenbe bele is egyeznék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Csak ősszel jön, tudtommal. Ősszel? A videó végén nem március 16.-a van írva? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Ősszel? A videó végén nem március 16.-a van írva? Nekem úgy tűnik, hogy az a trailer folytatását jelenti csak. ( Part II ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Egyes források Q3-at, mások Q4-et írnak, szóval tuti nem március. Sőt, ezek szerint még nincs pontos megjelenési dátum sem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Csak saját felelősségre! http://www.gamechannel.hu/cikk/hirblock/mass_effect_3_kepek_rajongoi_festmenyek_vagy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Szerintem rajongói alkotás. Kétlem, hogy még egyszer ellőnék a Normandy felrobbantását. Pláne idióta az elnevezés is, hiszen N3 van kiírva, holott az N teljesen mást jelöl az ME univerzumban. Legfeljebb SR-3 lehetne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Nagyszerü hír. Főleg hogy FPS lesz. http://www.sg.hu/cikkek/80512/jon_a_fold_invazioja_csata_los_angeles_jatek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. A hír jó, de tartok attól, hogy a játék nem lesz az Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. A hír jó, de tartok attól, hogy a játék nem lesz az Miből gondolod? A fejlesztőcégből? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Hát ha ez csak Steames lesz batyhatjuk. :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Hát ha ez csak Steames lesz batyhatjuk. :S Dehogyis. Megoldják azt is. Mindent fel lehet törni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Nem az, hogy feltörni nem fogják, fel fogják, könnyebben, mint egy normális játékot. De az, hogy nem áldoznak egy centet sem a dobozos kivitelre, sokat elárul. Például azt, hogy ők sem tartják annyira jónak, hogy érdemes legyen a dobozzal bajlódni. Na meg, a Konami nem éppen az FPS-eiről híres. Plusz, nem tobzódunk a jól sikerül filmadaptációkban játékok szintjén. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 9. Dead Space negyedszerre, Dead Space 2 másodszorra is kivégezve Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 12. Lehet, hogy páran láttátok már, de a Heroes 6 így fog megjelenni Gyűjtői Kiadásban. Nekem már most az Év Játéka és az Év Megjelenése. Így néz ki egy rendes játék megjelenés. Szép nagy doboz, tartalmas fizikai extrák... stb. http://www.youtube.com/watch?v=owH3Y6hK8JI A játékkal kapcsolatban egyik szemem sír, a másik nevet ugyanazon okból. Eltolták a megjelenést június végére. Egyrészt ez tök rossz, sokkal többet kell várni rá, másrészt az államvizsgám nincs veszélyben, mert ahogy magamat ismerem a játék a tanulás kárára ment volna. No de sebaj, addig is lehet gyűjteni erre a kiadásra Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 13. Diszkontban elérhető a Battle: Los Angeles. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 13. Diszkontban elérhető a Battle: Los Angeles. Ez még nem az igazi. 45 perc játékidő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 13. Ez még nem az igazi. 45 perc játékidő. Hogyhogy nem az igaz? Ez valami béta? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 13. Hogyhogy nem az igaz? Ez valami béta? Inkább zséta. Komolytalan játék mint olvasom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 13. (szerkesztve) Kipróbáltam. Nem rossz, de persze nem egy nagy szám. E.T-ket kell írtani benne. Érdemes kipróbálni főleg hogy hamar lejön és kitölti az űrt a filmig. Szerkesztve: 2011. Március 13. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 14. Dragon Age 2: pár órát játszottam vele. Hát, eddig jobbnak tartom, mint az elsőt. Visszafogtak az RPG elemeket, ez szerintem jót tett neki (bár még mindig sokkal-sokkal RPG-ébb, mint a Mass Effect 2 volt), az se utolsó, hogy hősünk beszél, és bőven van benne akció. Ráadásul szebb, mégis simábban fut, mint az elődje. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2011. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 14. (szerkesztve) "Semmitmondó" kép az Arrival DLC-ből. (ME2) http://a.yfrog.com/img640/9417/f0urw.jpg Szerkesztve: 2011. Március 14. - barnez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 15. Ez valami vicc a Battle: Los Angeles. Tényleg egy 45 perc alatt végigvihető. Már vége is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 15. Ez valami vicc a Battle: Los Angeles. Tényleg egy 45 perc alatt végigvihető. Már vége is. Én mondtam, hogy nem lesz jó játék Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cax Hozzászólás ideje: 2011. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 15. Én jelenleg x360-ra várom az új Mortal Kombatot,és a Lego SW 3-at:) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 15. (szerkesztve) Én mondtam, hogy nem lesz jó játék Igazad is volt. Ilyenkor milyen lassan megy az idő. Még mindig 1 hét a Crysis 2-ig. Szerkesztve: 2011. Március 15. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DhenSter Hozzászólás ideje: 2011. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 15. A resident evil 5höz tudnátok nármális (nem fizetős, nem regelős) linket adni? Majd meghálálom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2011. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 15. Igazad is volt. Ilyenkor milyen lassan megy az idő. Még mindig 1 hét a Crysis 2-ig. Viszont MÁR CSAK egy hét a Nintendo 3DS-ig. Én tuti rögtön veszek! Úgysem megy lejjebb az ára egy év múlva sem, akkor miért ne vegyem meg rögtön? Az olyan fílinges egy konzolt Launch Daytől birtokolni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 16. Bepisilsz ember. A folytatás.... http://www.youtube.com/watch?v=b77Z_50xpHE&feature Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 16. (szerkesztve) Atyajóúristen. Ennél élethübb játékot még nem láttam. Ehhez képest az MW 2 smafu. Egy hiba azért van. Nem hinném hogy egy mesterlövész ilyen gyorsan lőne egymás után, főleg hogy tárat is kell cserélnie. Szerkesztve: 2011. Március 16. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 16. Hol lőtt itt gyorsan? No igaz, hogy nem gameplay de ötletes. http://www.youtube.com/watch?v=LRLx7Lde6rA Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.