Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 22. Nem, senki se marad életben. Jön Frenkie meg a shoti és mint S. A. S. renegát levadászik mindenkit Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 22. Nem, senki se marad életben. Jön Frenkie meg a shoti és mint S. A. S. renegát levadászik mindenkit Engem megvéd Jake és a na'vi cimborái, igaz, Jake? De még jobb lesz, ha majd megjön Shepard, mert úgyis a Mass Effect 2 lesz az igazi Ász Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 25. De az MW2 után és alatt is lesz még élet Lesz, de hogy ez lesz az év játéka az tuti, jövőre meg az AVP3. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 25. Nálam az idei év játéka a Fallout 3 (a magyarítást megvártam, így csak idén játszottam vele először) Jövőre meg kemény meccs lesz, hiszen jön a Mass Effect 2, meg az AVP3. Nálam e kettő között fog eldőlni (bár valószínűleg az Alienek miatt az AVP3 lesz a nyerő ). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 25. Dzséjt, akkor egy kis grafikai tuning kell majd ha rendesen élvezni akarod az AVP3-at, mert ha jól tudom DX11-es lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 25. Jaja, szóval minimum egy AMD 5xxx-es kártya dukál hozzá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 25. Dzséjt, akkor egy kis grafikai tuning kell majd ha rendesen élvezni akarod az AVP3-at, mert ha jól tudom DX11-es lesz Ezz csak parasztvakitás.A Crysis DX10-es volt, se simán ment DX9-el és semmmi különbség nem volt.Legalábbis szemre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 26. Dzséjt, akkor egy kis grafikai tuning kell majd ha rendesen élvezni akarod az AVP3-at, mert ha jól tudom DX11-es lesz Ja, már én is szembesültem a ténnyel. Sebaj, már úgy is tervbe van véve. Ezz csak parasztvakitás.A Crysis DX10-es volt, se simán ment DX9-el és semmmi különbség nem volt.Legalábbis szemre. De a Cryisis-hoz csak Pixel Shader 3.0 kellett, ami nem volt nagy kihívás a 4.0-s Shaderrel felvértezett kártyámnak. Az AVP3-hoz viszont PS 5.0 fog kelleni, és sajnos eme hiányosság már gondot fog okozni. Azt a fajta "el sem indul" problémát. Ezt most találtam. Kiderült, hol játszódik a Half Life 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 26. Wow Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 26. Aki hozzám hasonlóan bajlodott az NFS Shift beállításaival, annak itt van egy használható ajánlás. Főleg a második pontot ajánlom, mert ezzel szívtam a legtöbbet. ( fel van cserélve a két érték) Használható beállítások 1. Lépjetek be a Beállítások / Játékmenet / Vezérlési beállítások menübe. Itt a következő értékeket állítsátok be: Kormányzási holttér: 15% Gázpedál holttér: 10% Fékpedál holttér: 10% Kormányérzékenység: 5% Gyorsulásérzékenység: 5% Fékérzékenység: 5% Gyor.korm.érzékenység: 100% (eredetileg is ennyi) 2. Menjetek az Autóim / Gyors tuning menübe, itt a Vezetési tulajdonság résznél lévő csúszkát toljátok el teljesen a Túlkormányozottság oldalára. Az autó ettől lesz alulkormányzott, viselkedik majd stabilan a kanyarokban (tolni fogja az orrát a kanyarkijárat felé). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 26. Aki hozzám hasonlóan bajlodott az NFS Shift beállításaival, annak itt van egy használható ajánlás. Főleg a második pontot ajánlom, mert ezzel szívtam a legtöbbet. ( fel van cserélve a két érték) Használható beállítások 1. Lépjetek be a Beállítások / Játékmenet / Vezérlési beállítások menübe. Itt a következő értékeket állítsátok be: Kormányzási holttér: 15% Gázpedál holttér: 10% Fékpedál holttér: 10% Kormányérzékenység: 5% Gyorsulásérzékenység: 5% Fékérzékenység: 5% Gyor.korm.érzékenység: 100% (eredetileg is ennyi) 2. Menjetek az Autóim / Gyors tuning menübe, itt a Vezetési tulajdonság résznél lévő csúszkát toljátok el teljesen a Túlkormányozottság oldalára. Az autó ettől lesz alulkormányzott, viselkedik majd stabilan a kanyarokban (tolni fogja az orrát a kanyarkijárat felé). Isten vagy.Ki is próbálom.A rohadt kanyaerokban szívom meg állandóan(farolás) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 27. Nálam eddig úgy tűnik beválltak ezek az értékek. Persze az más kérdés, hogy a Driftben mi vár majd rám. Azt nem nagyon szeressem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 27. Nálam eddig úgy tűnik beválltak ezek az értékek. Persze az más kérdés, hogy a Driftben mi vár majd rám. Azt nem nagyon szeressem. Azt én is rühellem.A Carbont azért is hagytam abba.Különben ez az nfs baromi nehéz.Elég egy hiba és sosem éred utol az ellenfelet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 28. Botrány a Modern Warfare 2 körül. Civileket is le kell lőnünk? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 28. (szerkesztve) Botrány a Modern Warfare 2 körül. Civileket is le kell lőnünk? Ez a marketingkampány része.A felfokozott elvárásokat növelni kell a megjelenés közeledtével. Itt egy érdekes cikk: http://www.sg.hu/cikkek/70554/nem_egy_suly...on_flashpoint_2 Szerkesztve: 2009. Október 28. - frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Állítólag majd a túl durva MW2 részeket át lehet ugrani. http://www.gamestar.hu/modern-warfare-2-a-...ehet-lepni.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. De messze van március. Bad Company 2 trailer: http://gamepod.hu/hir/bad_company_2_ismet_...mutatkozas.html Addigra gondolom minimum hússzor oda-vissza végigjátsza mindenki a MW2-öt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Emlékeztetőnek, szombaton Budapest Game Show lesz: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Remélem írsz valami beszámolót. Egyszer nekem is ki kéne néznem. Mondjuk érdekes lenne ezt Frenkievel megtenni. Nézne a nép amikor hozza a shoti alakú kontrollerjét Dzséjt meg a P80-asát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Én meg a Fűrész kontrollerem vinném: Amúgy persze majd kattintgatok is és majd jön az élménybeszámoló Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Remélem írsz valami beszámolót. Egyszer nekem is ki kéne néznem. Mondjuk érdekes lenne ezt Frenkievel megtenni. Nézne a nép amikor hozza a shoti alakú kontrollerjét Dzséjt meg a P80-asát. Dehogyis, igazi shotival ki.Ha játékban kifogy a lőszerem akkor előveszem a fegyvert és élő Quake. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Hm... kint van a program. Lesz valami előadás 14:20-tól.... Valaki nem tudja mi lesz az? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Hm... kint van a program. Lesz valami előadás 14:20-tól....Valaki nem tudja mi lesz az? Phobos, leszel az avatar.sfblogs.net kiküldött tudósítója? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Phobos, leszel az avatar.sfblogs.net kiküldött tudósítója? meggondolandó 16:40-től meg TFU lesz. Remélem PC-n Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. meggondolandó Meg vagy bízva Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. No hát újra itt volnék Nagyon jó volt a mai Budapest Game Show Sajnos le kell vonnom 1 tanulságot. A digitális fényképezőgépek elemről működnek. Eddig ok. Az elemek lemerülhetnek. Na eddig ezt nem tudtam és szépen elmentem 4 db csontra lemerült elemmel, így sajnos a gyönyörű hosstess lánykákról nem tudtam (sok) felvételeket készíteni, pedig alaposan csurgott a nyálam utánuk A magyar hivatalos Avatar oldal megbízásából hoztam 2 Avatar gameplay videót és mivel mobillal vettem fel őket nem valami nagy minőségűek http://www.indavideo.hu/video/BGS_Avatar_1_resz http://www.indavideo.hu/video/BGS_Avatar_2_resz Valamint van itt egy kis Star Wars: TFU videó is. Jut eszembe mint a legtöbb tömegrendezvényről innen sem hiányozhatott Bartha Dzsedáj Zoli és a jelmezes haveri köre, akiket a Gamestaros BZ faggatott a TFU alatt. http://www.indavideo.hu/video/BGS_Star_WAr...Force_Unleashed Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. A szocpol hálózaton fent van már a Painkiller:Resurrection is.Aki szereti a shotit ki ne hagyja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Kösz Phobos. Sajna a vidik minősége tényleg nem a legjobb. :S Azért remélem írsz valami bővebb összefoglalót a kiállításról Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Azért remélem írsz valami bővebb összefoglalót a kiállításról Nem írok többet, mert a csajokat néztem nem a játékokat. Játékok közül is a TFU és az Avatar ami érdekelt, a Win7-et már ismerem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Phobos, te akkor rossz shown voltál Neked az Erotika show való. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.