Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Frenkie, nagyon az elején jársz még. :P Annál a faszinál én is szenvedtem, de végüli ha ráérzel a ritmusra akkor két perc alatt végzzel a pályával. Megnyugtatlak, lesz ennél is nehezebb és alapos odafigyelést igénnyel, hogy aprítsd a keménylegényeket, miközben fél szemed a boss-on van aki éppen lendületet vesz a támadáshoz....a társával együtt. :P

Ez nem megnyugtató.Én azt hittem már a közepe.Amikor már 30-adszor halok meg akkor szerintem a szomszédok már a pszichiátriát hívják az otthonomból hallatszó átkozodások miatt. :)

Kipróbáltam a Bioschoch 2-őt.Nagyon jó ,most a Big Daddyvel kell menni aminek a jobb karjába egy fúró van beépítve.Hát rendesen lehet aprítani vele.

Hozzászólás ideje:

OMG! WTF! MASS EFFECT! ;)

Embertelen! Iszonyatos (jó)! Fantasztikus! Brilliáns!

Végjáték:

Spoiler:

A végén mikor Sarent kellett legyőzni (sőt az egész játékban) bebugolt a játék, nem tudom mitől, de ha túlmelegedett a fegyverem, nem tudtam utána használni! (Nem hűlt ki...) Sarent a végén fegyver nélkül kellett kinyírnom :) Elég vicces... Letöltés miatt?

Hozzászólás ideje:
Dzséjt, megvetted az új Pc Gurut? Mert van benne egy BF: Bad Company 2 béta kód, amit én nem használok, te meg szereted ezeket a játékokat és ha nem vetted meg, szívesen odaadom ;)

Meg van még? Mert mostmár szívesen megveszem, valamiért nincs kedvem belekezdeni a ME2-be... Majd később. Remélem megvan még.

Szerk.: Kérdés: Ha kijön az eredeti, akkor a beta kulccsal törölhetem a s*ggem?

Szerk2.: 798Kb/s-mal jön 1.4 GB 30 perc :) Már csak a kulcs kell :D

Szerkesztve: - Oldfighter

Hozzászólás ideje:
Nem vettem még meg, de meg fogom a jövő héten. Szóval kösz a felajánlást, de nem szükséges átadnod. Viszont lehet akad itt más, aki szívesen venné ;)

Te használnád? Mert szívesen megveszem... :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A mai naptól lehet figyelni a sarki virágkötőket. Ma jelenik meg amerokkában az Aliens vs Predator! :D Remélem a virágkötőknek nem tart sokáig újracsomagolni a virágszálakat, mint anno az Avatarcsokor esetében. :D

Hozzászólás ideje:
A mai naptól lehet figyelni a sarki virágkötőket. Ma jelenik meg amerokkában az Aliens vs Predator! :D Remélem a virágkötőknek nem tart sokáig újracsomagolni a virágszálakat, mint anno az Avatarcsokor esetében. :D

Írd alá, hogy::

Ez egy kódolt üzenet, aki nem érti, küldjön PÜ-t. :D

Hozzászólás ideje:

Xbox csomagolásban már rég kapható... :D No meg is néztem magamnak, milyen is, de nem könnyű, a három fajtából egyikkel se!

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Írd alá, hogy::

Ez egy kódolt üzenet, aki nem érti, küldjön PÜ-t. :D

Aki nem érti, az nem is mozgolódik a topic látogatóinak körében :D

Xbox csomagolásban már rég kapható... :P No meg is néztem magamnak, milyen is, de nem könnyű, a három fajtából egyikkel se!

Az a jó, ha nehéz. Az a reális. Ha könnyű lett volna, már a Nostromo legénysége is életben maradt volna :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A virágboltban az idegen ragadozóvirág :D A Penge1911-est vásároljátok meg, ne az Újratöltöttet, mert azok a virágszálak a vízből kivevés után elvesztik a mentések szirmait, aztán lehet elölről kezdeni az egész játékok (tetszik ez a virágnyelven történő megfogalmazás :D ).

De máris kiengedték a lámákat a karámból. Sokan videók és demok alapján már lazán le is sz*rozzák, de láttam olyat is, aki már végigtolta PC-n. Nagyon ügyes lehet a csávó, 30 perc alatt leszedte, kicsomagolta, telepített és végigjátszotta. Nekem is ideadhatná az időnyerőjét :D

Hozzászólás ideje:
De máris kiengedték a lámákat a karámból. Sokan videók és demok alapján már lazán le is sz*rozzák, de láttam olyat is, aki már végigtolta PC-n. Nagyon ügyes lehet a csávó, 30 perc alatt leszedte, kicsomagolta, telepített és végigjátszotta. Nekem is ideadhatná az időnyerőjét :D

Perzsia hercege gémer? :D Nem tudtam...

Hozzászólás ideje:

Avp3: Nem bírtam ki és egy kicsit mentem vele.No para.Simán fut 1280x1024-ben very high-on minden.Az irányítással sincs gond.Holnap hazaérek nyomatom ezerrel.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Avp3: Nem bírtam ki és egy kicsit mentem vele.No para.Simán fut 1280x1024-ben very high-on minden.Az irányítással sincs gond.Holnap hazaérek nyomatom ezerrel.

Jó neked, nekem a videók lefutása után kilép az asztalra :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Jó neked, nekem a videók lefutása után kilép az asztalra :)

Probléma kiküszöbölve. Ha valakinek ugyanúgy kilépkedne a videók után, mint nekem, a megoldás: Windowsban a hangkártya beállításainál a hangminőséget állítsátok 16bit 48khz-re,vagy lejjebb. Nálam ezután gond nélkül futott tovább a videó után, lehet játszani (bár lassabban tölt be, de ez legyen a legnagyobb baja).

Mielőtt játszok vele, megvárom a sötétedést, ha már ilyen közel kerültem hozzá :) Aztán meglesz itt a megfelelő hangulat. Szerintem le sem fekszem :P

Hozzászólás ideje:

AVP3

Belesasoltam én is. :P K*rva parás. :) Bár egy idő után kezd idegesítővé válni az állandó pityegés, de istenkém, az ember élete múlik sokszor azon a detektoron. :)

Picit viszont pipa vagyok, mert míg a menűben simán tudtam használni a gamepadot, addig a játékban meg se moccan. :P

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
:o és erre hogy jöttél rá?

Nyitva tartottam a szemem és olvastam egy fórumon :)

Bár egy idő után kezd idegesítővé válni az állandó pityegés, de istenkém, az ember élete múlik sokszor azon a detektoron. :)

Picit viszont pipa vagyok, mert míg a menűben simán tudtam használni a gamepadot, addig a játékban meg se moccan. :P

Az első két és fél játékban is idegesített? :P

Egér + billentyűzet, Oldikám, egér + billentyűzet. :P

Hozzászólás ideje:
Nyitva tartottam a szemem és olvastam egy fórumon :)
Ja, ok :P Azt eddig is tudtam, hogy különleges egy állatforma az informatikus, azt hittem te jöttél rá erre úgy, hogy ez volt a 2. ötleted :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.