Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 23. Nem tetszik az arca, gonosznak néz ki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 23. Minden területen kéz alá esik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 23. Ez most élő, vagy így fog kinézni a ME3-ban? :D A TFU2-s videók után én már bármit elhiszek egy játék animácioáról Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 23. Nem tetszik az arca, gonosznak néz ki Arca? Hát az is van neki? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 23. Arca? Hát az is van neki? Én először a hölgyeken az arcot nézem meg, aztán ha az nem jön be, akkor az már veszett ügy. Bár feltalálták már a papírzacskót is, de addig nem vetemedek el Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 24. A valódi nőkkel én is így vagyok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 24. Ez most élő, vagy így fog kinézni a ME3-ban? :) A TFU2-s videók után én már bármit elhiszek egy játék animácioáról Állítólag új értelmet fog nyerni az interaktivitás a ME3-ban. Már akár tányérokat is hajigálhatnak feléd a kinézett nők. Ajtócsapkodás meg csak azért nem lesz, mert automatikusan nyílnak a Normandyn Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 24. Most Crysis-t játszom, nagyon király. És ott lehet dobálni mindent Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 24. Állítólag új értelmet fog nyerni az interaktivitás a ME3-ban. Már akár tányérokat is hajigálhatnak feléd a kinézett nők. Ajtócsapkodás meg csak azért nem lesz, mert automatikusan nyílnak a Normandyn Nana, ajtócsapkodás is lehet, csak egyszer tégy keresztbe EDI-nek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 24. Nem tudtok valami könnyed játékot, ami azért élvezhető? Most egy picit megelégeltem, hogy 200 felé írtom a zombikat, orkokat, nácikat, afgánokat... Sims 3, az jó? Vagy valami ilyesmit tudtok? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 24. Prehistorik 2 A Sims 3-at nem tudom, milyen, az egy volt az utolsó, amivel játszottam, de az nekem idegesítően nyugodt volt. Na meg minek játsszak életszimulátorral, ha élek? Az a baj, hogy már évszázadok óta nem játszottam olyan játékkal, amiben nem kell öldökölni valamit. Talán volt még az a Pokoli szomszédok című játék, az elég vicces és könnyed, meg volt valami tűzoltós játék, amit a Guruhoz mellékeltek (Phobos, te talán tudod melyik), amivel én játszottam és nem kellett benne semmit sem legyilkolni. Na meg a Prehistorik 2 De ezen kívül én még a vonatszimulátort is úgy játszottam, hogy egy vágányra tereltem a vonatokat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 24. meg volt valami tűzoltós játék, amit a Guruhoz mellékeltek (Phobos, te talán tudod melyik)Tűzoltós? Lehet, hogy az a szám nincs meg, mert nem emlékszek tűzoltós játékra. Viszont tudom ajánlani még a Scrapland-et, Pokoli Szomszédok 1-2-t, SWINE-t (azokon a beszólásokon annyit röhögtem ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 24. Nana, ajtócsapkodás is lehet, csak egyszer tégy keresztbe EDI-nek Az inkább ajtópüfölés lenne Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 24. Nem tudtok valami könnyed játékot, ami azért élvezhető? Most egy picit megelégeltem, hogy 200 felé írtom a zombikat, orkokat, nácikat, afgánokat... Sims 3, az jó? Vagy valami ilyesmit tudtok? Nigge' lopja a biciklit , jó játék Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 25. Hú-ha! Most értesültem arról, hogy jövő január környékén jön a csak még egy kört, csak még egy kört életérzés, azaz a következő Heroes játék Méghozzá a Black Hole-tól (magyarok) (A jővö évben nem sokat fogok aludni az fix. Mind a Heroes 6, mind a Diablo 3 olyan játékok, amiket nem lehet majd befejezni, kiindulva az eddigi részeikből) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 25. Tegye fel a kezét, aki már ma játszott(ik) a Mafia II-vel! <------Ennek ugye fenn van a keze? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 26. A gépen csücsül a szociális verzió, de még nem raktam föl. Most kicsit túl sok játék ül a gépen, Metro 2033, amit be kéne fejezni (valószínűleg nem fogok), Rainbow Six: Vegas 2 apámnak, Need For Speed: Most Wanted, amit öt év után most már tényleg illene befejezni, Starcraft, aminek a Broodwar részének a terran és bizergek misszióját is le kéne még tudni, Starcraft 2, amit el kéne kezdeni és persze fenn van a Knights of the Old Republic, amit szintén be kéne fejezni, csak alábbhagyott a múltkori lendületem. Szóval most a Mafia II kicsit várat még magára. Hátha lesz közben magyarítás is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 26. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 26. Van egy olyan érzésem, hogyha bejön a készítőknek a Mass Effect film, akkor a soron következő játékadaptáció a Halo lesz. A potenciálja szinte azonos. Amúgy a minap láttam egy élőszereplős kedvcsinálót hozzá és abban szerepelt Visegrád is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 30. Immár "Jánosról" is készültek képek a ME2-ből. http://kotaku.com/5625154/hey-its-jack-fro...fect-2/gallery/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 30. Noh, feltelepítettem a FEAR-t. Holnaptól jön a rettegés felsőfokon Menet közben persze űzöm a Fallout3 -at is, de még nem tudott valahogy magával ragadni. Hátha egyszer... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 31. Immár "Jánosról" is készültek képek a ME2-ből. http://kotaku.com/5625154/hey-its-jack-fro...fect-2/gallery/ Pocsék jelmez, Jack eredetileg nem hord felsőt. Tessék szépen levenni a csajról azt a rosszul álcázott testszínű ruhát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 31. Nem vagyok egy ijedős ember a játékok közben, de most majdnem becsokiztam a FEAR közben az egyik pályán Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 31. Nem vagyok egy ijedős ember a játékok közben, de most majdnem becsokiztam a FEAR közben az egyik pályán Mondtam én, hogy jó ha ott van a defi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 31. Nem vagyok egy ijedős ember a játékok közben, de most majdnem becsokiztam a FEAR közben az egyik pályán Most játszod a FEART? Hát ez 2005-ös!!!!!! Nem ótvar már egy kicsit??? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 1. Most játszod a FEART? Hát ez 2005-ös!!!!!! Nem ótvar már egy kicsit???Lehet, hogy a grafika hagy ( Dzséjtnek, hogy kötözködjön, hadd-ot írok ) maga után kivetnivalót, meg sok a bug is, de van egyfajta feelingje az egésznek. Másrészről nemrég vettem a kiegészítő lemezével 990 pénzért Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 1. A Valve mindenképp megakarja csinálni a Half Life filmet. Ami érdekes, eddig csomó forgatókönyvet dobtak vissza, mert szerintük pocsék volt. Nos, én mindenképp csakis!!! az első résszel kezdeném a játék filmes karrierjét. Amikor Gordon barátunk az egész balhét kirobbantja a labor egyik eldugott pontjában. De mégis, milyen stílusban kéne megcsinálni? District 9 féle atmoszférával, vagy mondjuk egy Silent Hilles , Resident Evil Degenartion kombóval? Illetve, inkább a horrorja gyúrjanak rá, vagy a kommandós katonák szemszögéből legyenek a fő cselekmények, és kapnánk egy Csillagközi invázió szerű szörny lemészárló sci-fit Most így visszagondolva a kérdésem az lenne, az első Half Life játék melyik pillanatát szeretnétek mindenképp majd a készülő filmben látni? Én ezt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 1. Lehet, hogy a grafika hagy ( Dzséjtnek, hogy kötözködjön, hadd-ot írok ) maga után kivetnivalót, meg sok a bug is, de van egyfajta feelingje az egésznek. Másrészről nemrég vettem a kiegészítő lemezével 990 pénzért Most nem beléd kötök Most játszod a FEART? Hát ez 2005-ös!!!!!! Nem ótvar már egy kicsit??? És? Én most a Quake 1-el játszom (húgom gépén speciel a Far Cry-nál régebbi játékot már nem indítok el) Mai szemmel ótvar a grafika, de hangulatában lazán megeszi a szuperlátványos Far Cry 2-t és Modern Warfare 2-t Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 1. Most mondjam azt, hogy a r*hadt életbe, miért is...... ? Hihetetlen hangulata van/lesz......csak nem nekünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 1. Most mondjam azt, hogy a r*hadt életbe, miért is...... ? Hihetetlen hangulata van/lesz......csak nem nekünk. Take it easy pal! Simán megoldható a telepítés. Csak egy programot kell keresni, amivel lehet a nyelvi fájlokat módosítani. Ha az meg lesz, akkor a többi is. Sok a ME rajnogó hazánkban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.