Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Arca? Hát az is van neki? :)
Én először a hölgyeken az arcot nézem meg, aztán ha az nem jön be, akkor az már veszett ügy. Bár feltalálták már a papírzacskót is, de addig nem vetemedek el :)
Hozzászólás ideje:
Ez most élő, vagy így fog kinézni a ME3-ban? :) :) :P A TFU2-s videók után én már bármit elhiszek egy játék animácioáról :P
Állítólag új értelmet fog nyerni az interaktivitás a ME3-ban. Már akár tányérokat is hajigálhatnak feléd a kinézett nők. :D Ajtócsapkodás meg csak azért nem lesz, mert automatikusan nyílnak a Normandyn :P

:D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Állítólag új értelmet fog nyerni az interaktivitás a ME3-ban. Már akár tányérokat is hajigálhatnak feléd a kinézett nők. :P Ajtócsapkodás meg csak azért nem lesz, mert automatikusan nyílnak a Normandyn :)

:P

Nana, ajtócsapkodás is lehet, csak egyszer tégy keresztbe EDI-nek :)

Hozzászólás ideje:

Nem tudtok valami könnyed játékot, ami azért élvezhető? Most egy picit megelégeltem, hogy 200 felé írtom a zombikat, orkokat, nácikat, afgánokat... Sims 3, az jó? Vagy valami ilyesmit tudtok?

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Prehistorik 2 :)

A Sims 3-at nem tudom, milyen, az egy volt az utolsó, amivel játszottam, de az nekem idegesítően nyugodt volt. Na meg minek játsszak életszimulátorral, ha élek? :P

Az a baj, hogy már évszázadok óta nem játszottam olyan játékkal, amiben nem kell öldökölni valamit. Talán volt még az a Pokoli szomszédok című játék, az elég vicces és könnyed, meg volt valami tűzoltós játék, amit a Guruhoz mellékeltek (Phobos, te talán tudod melyik), amivel én játszottam és nem kellett benne semmit sem legyilkolni. Na meg a Prehistorik 2 :P De ezen kívül én még a vonatszimulátort is úgy játszottam, hogy egy vágányra tereltem a vonatokat :)

Hozzászólás ideje:
meg volt valami tűzoltós játék, amit a Guruhoz mellékeltek (Phobos, te talán tudod melyik)
Tűzoltós? Lehet, hogy az a szám nincs meg, mert nem emlékszek tűzoltós játékra.

Viszont tudom ajánlani még a Scrapland-et, Pokoli Szomszédok 1-2-t, SWINE-t (azokon a beszólásokon annyit röhögtem :) )

Hozzászólás ideje:
Nem tudtok valami könnyed játékot, ami azért élvezhető? Most egy picit megelégeltem, hogy 200 felé írtom a zombikat, orkokat, nácikat, afgánokat... Sims 3, az jó? Vagy valami ilyesmit tudtok?

Nigge' lopja a biciklit , jó játék

Hozzászólás ideje:

Hú-ha! Most értesültem arról, hogy jövő január környékén jön a csak még egy kört, csak még egy kört életérzés, azaz a következő Heroes játék :(

Méghozzá a Black Hole-tól ;) (magyarok)

(A jővö évben nem sokat fogok aludni az fix. Mind a Heroes 6, mind a Diablo 3 olyan játékok, amiket nem lehet majd befejezni, kiindulva az eddigi részeikből)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A gépen csücsül a szociális verzió, de még nem raktam föl. Most kicsit túl sok játék ül a gépen, Metro 2033, amit be kéne fejezni (valószínűleg nem fogok), Rainbow Six: Vegas 2 apámnak, Need For Speed: Most Wanted, amit öt év után most már tényleg illene befejezni, Starcraft, aminek a Broodwar részének a terran és bizergek misszióját is le kéne még tudni, Starcraft 2, amit el kéne kezdeni és persze fenn van a Knights of the Old Republic, amit szintén be kéne fejezni, csak alábbhagyott a múltkori lendületem. Szóval most a Mafia II kicsit várat még magára. Hátha lesz közben magyarítás is :(

Hozzászólás ideje:

Van egy olyan érzésem, hogyha bejön a készítőknek a Mass Effect film, akkor a soron következő játékadaptáció a Halo lesz. A potenciálja szinte azonos.

Amúgy a minap láttam egy élőszereplős kedvcsinálót hozzá és abban szerepelt Visegrád is :)

Hozzászólás ideje:

Noh, feltelepítettem a FEAR-t. Holnaptól jön a rettegés felsőfokon :evil:

Menet közben persze űzöm a Fallout3 -at is, de még nem tudott valahogy magával ragadni. Hátha egyszer... :evil:

Hozzászólás ideje:
Nem vagyok egy ijedős ember a játékok közben, de most majdnem becsokiztam a FEAR közben az egyik pályán :(

Most játszod a FEART? Hát ez 2005-ös!!!!!! Nem ótvar már egy kicsit???

Hozzászólás ideje:
Lehet, hogy a grafika hagy ( Dzséjtnek, hogy kötözködjön, hadd-ot írok :( ) maga után kivetnivalót, meg sok a bug is, de van egyfajta feelingje az egésznek. :) Másrészről nemrég vettem a kiegészítő lemezével 990 pénzért :)
Hozzászólás ideje:

A Valve mindenképp megakarja csinálni a Half Life filmet.

Ami érdekes, eddig csomó forgatókönyvet dobtak vissza, mert szerintük pocsék volt.

Nos, én mindenképp csakis!!! az első résszel kezdeném a játék filmes karrierjét.

Amikor Gordon barátunk az egész balhét kirobbantja a labor egyik eldugott pontjában.

De mégis, milyen stílusban kéne megcsinálni? District 9 féle atmoszférával, vagy mondjuk egy Silent Hilles , Resident Evil Degenartion kombóval?

Illetve, inkább a horrorja gyúrjanak rá, vagy a kommandós katonák szemszögéből legyenek a fő cselekmények, és kapnánk egy Csillagközi invázió szerű szörny lemészárló sci-fit :(

Most így visszagondolva a kérdésem az lenne, az első Half Life játék melyik pillanatát szeretnétek mindenképp majd a készülő filmben látni? :)

Én ezt :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Lehet, hogy a grafika hagy ( Dzséjtnek, hogy kötözködjön, hadd-ot írok :P ) maga után kivetnivalót, meg sok a bug is, de van egyfajta feelingje az egésznek. :( Másrészről nemrég vettem a kiegészítő lemezével 990 pénzért :P

Most nem beléd kötök :P

És? Én most a Quake 1-el játszom (húgom gépén speciel a Far Cry-nál régebbi játékot már nem indítok el) :) Mai szemmel ótvar a grafika, de hangulatában lazán megeszi a szuperlátványos Far Cry 2-t és Modern Warfare 2-t :)

Hozzászólás ideje:
Most mondjam azt, hogy a r*hadt életbe, miért is...... ?

Hihetetlen hangulata van/lesz......csak nem nekünk. :cry:

Take it easy pal! ;) Simán megoldható a telepítés. Csak egy programot kell keresni, amivel lehet a nyelvi fájlokat módosítani. Ha az meg lesz, akkor a többi is. Sok a ME rajnogó hazánkban. :P

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.