Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Május 8. Jó lett, én Dervexhez irtam pár sort. A húsevő virágait locsolja, mikor P. meglátogatja és az egyik gaz megharapja a köpenyét. A tiédet berakhatod szerintem. Ne hozd rám a frászt húgi. Dervex a real timeban még ki-be jár a bactatartályba Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Május 10. Húgi, majd van pár dolog amit Palpihoz be szeretnék írni. Nem sok, de az idővonalhoz fontos lenne. Szóval ha kész vagy, küld át légyszíves. Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2009. Május 10. Hozzászólás ideje: 2009. Május 10. Hehej, csak annyit írtam még, hogy Palpi fintorog a modern festmények láttán és nem hiszi el, hogy agysejtekre hasonlítanak. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Május 10. Tegnap még húsevő növények, ma meg már festmények? Húgi, minden oké? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 11. Hozzászólás ideje: 2009. Május 11. Tudhatnád, hogy ilyenekből mindig valami érdekes lesz nála Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Május 11. Igen, "érdekes". Ez az a finom megjegyzés ami illik rá. De ha nekem kiderül, hogy kertek alatt Palpi Nyugdíjas Otthonokat is látogat, Sith kultúra ápolgatása és bemutatatása miatt, nem tudom mit csinálok a húgiból. Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2009. Május 11. Hozzászólás ideje: 2009. Május 11. Minden oké? Nem mondanám nagy a hajtás, a napjaim 26 órából állnak, így mindig csak pár sort tudok írni sajnos. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Május 11. Minden oké? Nem mondanám nagy a hajtás, a napjaim 26 órából állnak, így mindig csak pár sort tudok írni sajnos. Jaj má', nem a tempóval cukkollak nyugi. Simán elég ha tegnapra kész vagy vele. Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2009. Május 13. Hozzászólás ideje: 2009. Május 13. Bátyó nézzd meg az üzeneteidet. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Május 13. Bátyó nézzd meg az üzeneteidet. Megkaptam húgi. Hát elég érdekes aspektusból kezeled egy Császári Testőr életét, szép, fényűző világban él, de legyen így, hiszen a filmekből végül is nem derült ki ennek ellenkezője. Viszont lenne egy javaslatom, hogy ezt a beszélgetést majd a Skythdoron történtek után tedd be amikor az a kalóz leleplezi a turániakat és jelentést tesz Palpatinenek. Ezzel a Császár máris friss nyomra küldhetné Dervexet. Asszem én nem is tennék ehhez sokat hozzá, viszont amint kész vagy vele nézd át mert ebben hemzsegtek a helytelenírási hibák Majd utána viszont lízingelném Őfelségét. Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2009. Május 13. Hozzászólás ideje: 2009. Május 13. Okés! Elkezdem, majd írni a turániakat is. MIért furcsa, hogy fényűző világban él, szerintem a fizetéséből tellik rá. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Május 13. Okés! Elkezdem, majd írni a turániakat is. MIért furcsa, hogy fényűző világban él, szerintem a fizetéséből tellik rá. Attól függ honnan nézzük. Yinchorron nem ehhez voltak hozzászoktatva, de mondom, filmekből nem derül ki végül is milyen háttéréletük volt. Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. Elkezdtem írni, végre a turániakat. Holnap folytatom talán.............. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. Remek. Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. Bátyó nézd meg a mailjeidet! Turániak kuksolnak benne. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. Elolvastak és elégé vegyesek az észrevételeim. :-P Az látszik, hogy sok a meló ( tanulás, erdő ésatöbbi) mert van olyan bekezdés ami nagyon összecsapott. De a turánis dolog az már a névjegyed. Remek lett Azonban míg ezek a szálak profi írások addig a többi mintha önmaga paródiája lenne. :S Nem nagyon részletezném, hanem inkább majd kibővítem ezzel-azzal, aztán küldöm vissza. A jegyekhez meg nagy gratula. Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. OK! Összekapom magam............. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. Húgi, csináljunk olyat, hogy ez a kalózkaraktered legyen a fő informátora annak az egyénnek aki Singet igyekszik megkörnyékezni? Gondolom Palpitól jelentős hányadot fog majd kérni ez a Fjedor, de mi lenne ha külön utakon még több kincset akarna magának? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. Asszem előbb a barlangos részt fogom kiegészíteni. Írok hozzá Calrissianos dolgot is. Aztán időrendben jöhet a Fjedoros dolog, míg végül Dervex megbízása. Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. Jó ötlet! Én is azt akartam kérni, hogy a Calrissianos részt fejezd be. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Május 29. Húgi. Már öt oldalt írtam CSAK! a barlangoshoz. Asszem még ennyi bennem van. Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2009. Május 29. Hozzászólás ideje: 2009. Május 29. Király! Ha meg van és van ötletem én is teszek hozzá, oké? Ennedet irhatod olyan egyszerűnek, mint amilyen. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Húgi drága, no pánik, írtam tíz oldalt, de alábecsültem a tegnapi kijelentésemet. Minden esetre a vinyódat tisztítsd le, holnapra talán elkészülök vele. Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Mi történt? Csak nem a Szent Korona van rád ilyen hatással vagy a többbi ékszer? Esetleg a turániak? Én is írtam egy aprót, Zolta katonáskodásának kezdeteiről. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Nem, csak kiéleztem alaposan a helyzetet. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. Nézd meg a mailedet húgi. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. Figy, visszatérve a Vélemények ... topikra, Te a sztoriról akarsz véleményt mindig, nem pedig azt, hogy helyesírásilag és stilisztikailag javítsam ki, amit már úgyis beraktál Egyébként nem mindenre jó a szövegszerkesztő helyesírás ellenőrző része Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. Azért még berakott sztorit is tudok javítani, ha netalán úgy érzed valami nem jó fogalmazás ügyileg. De okoskodásra nem vagyok nagy vevő. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. Ezt már közölted párszor, azért is nem szekállak írásügyileg Mert amit én írnék, az neked okoskodás, és nem építő jellegű kijavítás, holott pont hogy az lenne. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. Látom nem vágod Három soros hírszerkesztéshez nem hinném, hogy velejéig szükség lenne elemzésre, főleg, hogy a nyolc általánost plusz szakközepet én is elvégeztem Szóval ennyi még kitelik tőlem. Ezzel ellentétben több oldalas sztorikhoz jól jönnének a kritikák, hogy azzal inspiráljuk egymást, rávilágítva a mondatszerkesztésre például. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.