Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 8. Jó lett, én Dervexhez irtam pár sort. A húsevő virágait locsolja, mikor P. meglátogatja és az egyik gaz megharapja a köpenyét. A tiédet berakhatod szerintem. Ne hozd rám a frászt húgi. Dervex a real timeban még ki-be jár a bactatartályba Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 10. Húgi, majd van pár dolog amit Palpihoz be szeretnék írni. Nem sok, de az idővonalhoz fontos lenne. Szóval ha kész vagy, küld át légyszíves. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 10. Hehej, csak annyit írtam még, hogy Palpi fintorog a modern festmények láttán és nem hiszi el, hogy agysejtekre hasonlítanak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 10. Tegnap még húsevő növények, ma meg már festmények? Húgi, minden oké? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 11. Tudhatnád, hogy ilyenekből mindig valami érdekes lesz nála Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 11. Igen, "érdekes". Ez az a finom megjegyzés ami illik rá. De ha nekem kiderül, hogy kertek alatt Palpi Nyugdíjas Otthonokat is látogat, Sith kultúra ápolgatása és bemutatatása miatt, nem tudom mit csinálok a húgiból. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 11. Minden oké? Nem mondanám nagy a hajtás, a napjaim 26 órából állnak, így mindig csak pár sort tudok írni sajnos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 11. Minden oké? Nem mondanám nagy a hajtás, a napjaim 26 órából állnak, így mindig csak pár sort tudok írni sajnos. Jaj má', nem a tempóval cukkollak nyugi. Simán elég ha tegnapra kész vagy vele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 13. Bátyó nézzd meg az üzeneteidet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 13. Bátyó nézzd meg az üzeneteidet. Megkaptam húgi. Hát elég érdekes aspektusból kezeled egy Császári Testőr életét, szép, fényűző világban él, de legyen így, hiszen a filmekből végül is nem derült ki ennek ellenkezője. Viszont lenne egy javaslatom, hogy ezt a beszélgetést majd a Skythdoron történtek után tedd be amikor az a kalóz leleplezi a turániakat és jelentést tesz Palpatinenek. Ezzel a Császár máris friss nyomra küldhetné Dervexet. Asszem én nem is tennék ehhez sokat hozzá, viszont amint kész vagy vele nézd át mert ebben hemzsegtek a helytelenírási hibák Majd utána viszont lízingelném Őfelségét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 13. Okés! Elkezdem, majd írni a turániakat is. MIért furcsa, hogy fényűző világban él, szerintem a fizetéséből tellik rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 13. Okés! Elkezdem, majd írni a turániakat is. MIért furcsa, hogy fényűző világban él, szerintem a fizetéséből tellik rá. Attól függ honnan nézzük. Yinchorron nem ehhez voltak hozzászoktatva, de mondom, filmekből nem derül ki végül is milyen háttéréletük volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. Elkezdtem írni, végre a turániakat. Holnap folytatom talán.............. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. Remek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. Bátyó nézd meg a mailjeidet! Turániak kuksolnak benne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. Elolvastak és elégé vegyesek az észrevételeim. :-P Az látszik, hogy sok a meló ( tanulás, erdő ésatöbbi) mert van olyan bekezdés ami nagyon összecsapott. De a turánis dolog az már a névjegyed. Remek lett Azonban míg ezek a szálak profi írások addig a többi mintha önmaga paródiája lenne. :S Nem nagyon részletezném, hanem inkább majd kibővítem ezzel-azzal, aztán küldöm vissza. A jegyekhez meg nagy gratula. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. OK! Összekapom magam............. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. Húgi, csináljunk olyat, hogy ez a kalózkaraktered legyen a fő informátora annak az egyénnek aki Singet igyekszik megkörnyékezni? Gondolom Palpitól jelentős hányadot fog majd kérni ez a Fjedor, de mi lenne ha külön utakon még több kincset akarna magának? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. Asszem előbb a barlangos részt fogom kiegészíteni. Írok hozzá Calrissianos dolgot is. Aztán időrendben jöhet a Fjedoros dolog, míg végül Dervex megbízása. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. Jó ötlet! Én is azt akartam kérni, hogy a Calrissianos részt fejezd be. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 29. Húgi. Már öt oldalt írtam CSAK! a barlangoshoz. Asszem még ennyi bennem van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 29. Király! Ha meg van és van ötletem én is teszek hozzá, oké? Ennedet irhatod olyan egyszerűnek, mint amilyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Húgi drága, no pánik, írtam tíz oldalt, de alábecsültem a tegnapi kijelentésemet. Minden esetre a vinyódat tisztítsd le, holnapra talán elkészülök vele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Mi történt? Csak nem a Szent Korona van rád ilyen hatással vagy a többbi ékszer? Esetleg a turániak? Én is írtam egy aprót, Zolta katonáskodásának kezdeteiről. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Nem, csak kiéleztem alaposan a helyzetet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. Nézd meg a mailedet húgi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. Figy, visszatérve a Vélemények ... topikra, Te a sztoriról akarsz véleményt mindig, nem pedig azt, hogy helyesírásilag és stilisztikailag javítsam ki, amit már úgyis beraktál Egyébként nem mindenre jó a szövegszerkesztő helyesírás ellenőrző része Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. Azért még berakott sztorit is tudok javítani, ha netalán úgy érzed valami nem jó fogalmazás ügyileg. De okoskodásra nem vagyok nagy vevő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. Ezt már közölted párszor, azért is nem szekállak írásügyileg Mert amit én írnék, az neked okoskodás, és nem építő jellegű kijavítás, holott pont hogy az lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. Látom nem vágod Három soros hírszerkesztéshez nem hinném, hogy velejéig szükség lenne elemzésre, főleg, hogy a nyolc általánost plusz szakközepet én is elvégeztem Szóval ennyi még kitelik tőlem. Ezzel ellentétben több oldalas sztorikhoz jól jönnének a kritikák, hogy azzal inspiráljuk egymást, rávilágítva a mondatszerkesztésre például. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.