Hozzászólás ideje: 2009. Május 8.16 éve Szerző Jó lett, én Dervexhez irtam pár sort. A húsevő virágait locsolja, mikor P. meglátogatja és az egyik gaz megharapja a köpenyét. A tiédet berakhatod szerintem. Ne hozd rám a frászt húgi. Dervex a real timeban még ki-be jár a bactatartályba
Hozzászólás ideje: 2009. Május 10.16 éve Szerző Húgi, majd van pár dolog amit Palpihoz be szeretnék írni. Nem sok, de az idővonalhoz fontos lenne. Szóval ha kész vagy, küld át légyszíves.
Hozzászólás ideje: 2009. Május 10.16 éve Hehej, csak annyit írtam még, hogy Palpi fintorog a modern festmények láttán és nem hiszi el, hogy agysejtekre hasonlítanak.
Hozzászólás ideje: 2009. Május 10.16 éve Szerző Tegnap még húsevő növények, ma meg már festmények? Húgi, minden oké?
Hozzászólás ideje: 2009. Május 11.16 éve Szerző Igen, "érdekes". Ez az a finom megjegyzés ami illik rá. De ha nekem kiderül, hogy kertek alatt Palpi Nyugdíjas Otthonokat is látogat, Sith kultúra ápolgatása és bemutatatása miatt, nem tudom mit csinálok a húgiból.
Hozzászólás ideje: 2009. Május 11.16 éve Minden oké? Nem mondanám nagy a hajtás, a napjaim 26 órából állnak, így mindig csak pár sort tudok írni sajnos.
Hozzászólás ideje: 2009. Május 11.16 éve Szerző Minden oké? Nem mondanám nagy a hajtás, a napjaim 26 órából állnak, így mindig csak pár sort tudok írni sajnos. Jaj má', nem a tempóval cukkollak nyugi. Simán elég ha tegnapra kész vagy vele.
Hozzászólás ideje: 2009. Május 13.16 éve Szerző Bátyó nézzd meg az üzeneteidet. Megkaptam húgi. Hát elég érdekes aspektusból kezeled egy Császári Testőr életét, szép, fényűző világban él, de legyen így, hiszen a filmekből végül is nem derült ki ennek ellenkezője. Viszont lenne egy javaslatom, hogy ezt a beszélgetést majd a Skythdoron történtek után tedd be amikor az a kalóz leleplezi a turániakat és jelentést tesz Palpatinenek. Ezzel a Császár máris friss nyomra küldhetné Dervexet. Asszem én nem is tennék ehhez sokat hozzá, viszont amint kész vagy vele nézd át mert ebben hemzsegtek a helytelenírási hibák Majd utána viszont lízingelném Őfelségét.
Hozzászólás ideje: 2009. Május 13.16 éve Okés! Elkezdem, majd írni a turániakat is. MIért furcsa, hogy fényűző világban él, szerintem a fizetéséből tellik rá.
Hozzászólás ideje: 2009. Május 13.16 éve Szerző Okés! Elkezdem, majd írni a turániakat is. MIért furcsa, hogy fényűző világban él, szerintem a fizetéséből tellik rá. Attól függ honnan nézzük. Yinchorron nem ehhez voltak hozzászoktatva, de mondom, filmekből nem derül ki végül is milyen háttéréletük volt.
Hozzászólás ideje: 2009. Május 20.16 éve Elkezdtem írni, végre a turániakat. Holnap folytatom talán..............
Hozzászólás ideje: 2009. Május 28.16 éve Szerző Elolvastak és elégé vegyesek az észrevételeim. :-P Az látszik, hogy sok a meló ( tanulás, erdő ésatöbbi) mert van olyan bekezdés ami nagyon összecsapott. De a turánis dolog az már a névjegyed. Remek lett Azonban míg ezek a szálak profi írások addig a többi mintha önmaga paródiája lenne. :S Nem nagyon részletezném, hanem inkább majd kibővítem ezzel-azzal, aztán küldöm vissza. A jegyekhez meg nagy gratula.
Hozzászólás ideje: 2009. Május 28.16 éve Szerző Húgi, csináljunk olyat, hogy ez a kalózkaraktered legyen a fő informátora annak az egyénnek aki Singet igyekszik megkörnyékezni? Gondolom Palpitól jelentős hányadot fog majd kérni ez a Fjedor, de mi lenne ha külön utakon még több kincset akarna magának?
Hozzászólás ideje: 2009. Május 28.16 éve Szerző Asszem előbb a barlangos részt fogom kiegészíteni. Írok hozzá Calrissianos dolgot is. Aztán időrendben jöhet a Fjedoros dolog, míg végül Dervex megbízása.
Hozzászólás ideje: 2009. Május 28.16 éve Jó ötlet! Én is azt akartam kérni, hogy a Calrissianos részt fejezd be.
Hozzászólás ideje: 2009. Május 29.16 éve Szerző Húgi. Már öt oldalt írtam CSAK! a barlangoshoz. Asszem még ennyi bennem van.
Hozzászólás ideje: 2009. Május 29.16 éve Király! Ha meg van és van ötletem én is teszek hozzá, oké? Ennedet irhatod olyan egyszerűnek, mint amilyen.
Hozzászólás ideje: 2009. Május 30.16 éve Szerző Húgi drága, no pánik, írtam tíz oldalt, de alábecsültem a tegnapi kijelentésemet. Minden esetre a vinyódat tisztítsd le, holnapra talán elkészülök vele.
Hozzászólás ideje: 2009. Május 30.16 éve Mi történt? Csak nem a Szent Korona van rád ilyen hatással vagy a többbi ékszer? Esetleg a turániak? Én is írtam egy aprót, Zolta katonáskodásának kezdeteiről.
Hozzászólás ideje: 2009. Május 31.16 éve Figy, visszatérve a Vélemények ... topikra, Te a sztoriról akarsz véleményt mindig, nem pedig azt, hogy helyesírásilag és stilisztikailag javítsam ki, amit már úgyis beraktál Egyébként nem mindenre jó a szövegszerkesztő helyesírás ellenőrző része
Hozzászólás ideje: 2009. Május 31.16 éve Szerző Azért még berakott sztorit is tudok javítani, ha netalán úgy érzed valami nem jó fogalmazás ügyileg. De okoskodásra nem vagyok nagy vevő.
Hozzászólás ideje: 2009. Május 31.16 éve Ezt már közölted párszor, azért is nem szekállak írásügyileg Mert amit én írnék, az neked okoskodás, és nem építő jellegű kijavítás, holott pont hogy az lenne.
Hozzászólás ideje: 2009. Május 31.16 éve Szerző Látom nem vágod Három soros hírszerkesztéshez nem hinném, hogy velejéig szükség lenne elemzésre, főleg, hogy a nyolc általánost plusz szakközepet én is elvégeztem Szóval ennyi még kitelik tőlem. Ezzel ellentétben több oldalas sztorikhoz jól jönnének a kritikák, hogy azzal inspiráljuk egymást, rávilágítva a mondatszerkesztésre például.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.