Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Megőszülünk húgi. :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Húgi, már annyit írtam a sztorihoz fél nap alatt mint amennyit te hoztál össze két hét alatt. :D Találtam benne azonban egy ellentmondást...na jó, kettőt is. Majd ecsetelem Emesén. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 27. Továbbra is le vagyok állva... Eszembe jutott egy-két tetszetős jelenetsor, de az mind sokkal később fog történni... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 27. Továbbra is le vagyok állva... Eszembe jutott egy-két tetszetős jelenetsor, de az mind sokkal később fog történni... Hamarosan talán bekerül az orkival írt sztorink oszt lesz lendület. Sokszor van úgy, hogy más írása hozza meg az ihletet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 27. Igen, ez igaz, ha egyébként az ember nincs totál leállva írásügyileg Olyankor tényleg tudnak jönni az ötletek más írásából Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 28. Hát, remélem majd megjön az ihlet. De mivel nem tudok újabb fejezettel előrukkolni, inkább kaptok még egy kis előzetest... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 29. Azért egyszer alaposan meglepődnék ha előzetes gyanánt mondatokat raknál be különböző bekezdésekből. Node hajra, hajrá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 29. Én kész vagyok. Bocs Oldie, hogy beraktam, de sztem jó lezárása a vége a történetnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 29. Húgi drága én még csiszolni akartam a részemen. :S Mást is terveztem még bele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 29. töröljem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 29. töröljem? Hagyd most már. Majd a folytatásban megoldom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 29. Érdekes ez a közvetítős rész Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 29. Érdekes ez a közvetítős rész Mármint mi érdekes benne? A ferde betűs szavak norvégul vannak............ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 30. Az, hogy szerepel ilyen szerepjátékban, nekem szokatlan volt egy picit Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Bátyó! Hadd írjak a turániakhoz is, olyan rég szerepeltek................Mialatt folytatom a Vaderes szálat. Lééééccciiiiii! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Húgi, várom azt is ezerrel. Persze, hogy írhatod. Vadereshez mit tervezel pontosan, mert ezt a bolygóelfoglalós dolgot szerintem le lehetne zárni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Húgi, tegnap este el is felejtettem említeni, hogy majd a kincses kalandtúrához bevonnám Aurra Singet is. Nem velük fog tartani, hanem csak köze lesz ugyanahhoz a kincshez. Más sajna nem jutott fejembe róla, hogy merre lehetne őt vinni és végeredményben ha majd összefut a régenlátott karikkal még érdekes bosszúsztorik alakulhatnak ki Ugyebár az ő segedelmével talált rá a Birodalom Maclaine kapitányra A Firehawk legénysége meg ezt szívesen "megköszönné" neki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Jó társulhatna a kalózhoz is ha van kedve. Egyébként Fedornak nevezem el. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. A sztorimban én is akarok szerepeltetni valami lázadozó szervezetet, csak még nem jöttem rá, hogy mi legyen az. Az előzetes firkálmányaimban valami űrkalóz szervezet szerepel, de utólag Rahm Kota lázadó csoporosulását választottam! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Bármilyet alapíthatsz. Elég tágas a galaxis. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. (szerkesztve) Bármilyet alapíthatsz. Elég tágas a galaxis. Hát, időközben gondolkodtam rajta, és ezt az utóbbi választásomat mégiscsak visszavontam, és inkább alapítok egy sajátot. Rájöttem, hogy Rahm Kota jelenléte alapvetően átírná a cselekmények menetét, azt pedig nem szeretném. Szerkesztve: 2009. Május 4. - KisKósa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Azt hittem az is saját. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Azt hittem az is saját. Dehogyis. http://starwars.wikia.com/wiki/Rahm_Kota http://starwars.wikia.com/wiki/Kota%27s_Militia Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Ha jól látom ez akkor abból a számítógépes játékból van ami alapjaiban változtatta meg a Lázadók Szövetségének létrejöttét. No meg mást is. :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 5. Ha jól látom ez akkor abból a számítógépes játékból van ami alapjaiban változtatta meg a Lázadók Szövetségének létrejöttét. No meg mást is. :S Pontosan. Épp ezért próbálok olyasmit írni, ami mindenképpen hiteles marad, bármit is találnak ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 5. Húgi, a Vaderes szálat hogy beszéltük meg? Én elkezdeném ha nagyon leköt most a turáni dolog. Írok valamennyit majd, aztán átküldöm neked. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 5. Azt, hogy lezárjuk és mennek a hapes ra Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 5. Oks, ezt tudom, csak az ment ki a fejemből, hogy ki kezdi el az írást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 8. Ment egy mail neked húgi. freemailesre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 8. Jó lett, én Dervexhez irtam pár sort. A húsevő virágait locsolja, mikor P. meglátogatja és az egyik gaz megharapja a köpenyét. A tiédet berakhatod szerintem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.