Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Húgi, már annyit írtam a sztorihoz fél nap alatt mint amennyit te hoztál össze két hét alatt. :D :D

Találtam benne azonban egy ellentmondást...na jó, kettőt is. Majd ecsetelem Emesén.

Hozzászólás ideje:

Továbbra is le vagyok állva... Eszembe jutott egy-két tetszetős jelenetsor, de az mind sokkal később fog történni...

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Továbbra is le vagyok állva... Eszembe jutott egy-két tetszetős jelenetsor, de az mind sokkal később fog történni...

Hamarosan talán bekerül az orkival írt sztorink oszt lesz lendület. Sokszor van úgy, hogy más írása hozza meg az ihletet. :lol:

Hozzászólás ideje:

Igen, ez igaz, ha egyébként az ember nincs totál leállva írásügyileg :D Olyankor tényleg tudnak jönni az ötletek más írásából :lol:

Hozzászólás ideje:

Hát, remélem majd megjön az ihlet. :lol:

De mivel nem tudok újabb fejezettel előrukkolni, inkább kaptok még egy kis előzetest...

Hozzászólás ideje:

Én kész vagyok. Bocs Oldie, hogy beraktam, de sztem jó lezárása a vége a történetnek.

Hozzászólás ideje:
Érdekes ez a közvetítős rész :D

Mármint mi érdekes benne? A ferde betűs szavak norvégul vannak............

Hozzászólás ideje:

Bátyó! Hadd írjak a turániakhoz is, olyan rég szerepeltek................Mialatt folytatom a Vaderes szálat. Lééééccciiiiii! :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Húgi, várom azt is ezerrel. Persze, hogy írhatod. :D

Vadereshez mit tervezel pontosan, mert ezt a bolygóelfoglalós dolgot szerintem le lehetne zárni :P

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Húgi, tegnap este el is felejtettem említeni, hogy majd a kincses kalandtúrához bevonnám Aurra Singet is. Nem velük fog tartani, hanem csak köze lesz ugyanahhoz a kincshez. Más sajna nem jutott fejembe róla, hogy merre lehetne őt vinni és végeredményben ha majd összefut a régenlátott karikkal még érdekes bosszúsztorik alakulhatnak ki :clap: Ugyebár az ő segedelmével talált rá a Birodalom Maclaine kapitányra :lol: A Firehawk legénysége meg ezt szívesen "megköszönné" neki. :(

Hozzászólás ideje:

A sztorimban én is akarok szerepeltetni valami lázadozó szervezetet, csak még nem jöttem rá, hogy mi legyen az. Az előzetes firkálmányaimban valami űrkalóz szervezet szerepel, de utólag Rahm Kota lázadó csoporosulását választottam! :)

Hozzászólás ideje:
Bármilyet alapíthatsz. :) Elég tágas a galaxis. :o

Hát, időközben gondolkodtam rajta, és ezt az utóbbi választásomat mégiscsak visszavontam, és inkább alapítok egy sajátot. :o Rájöttem, hogy Rahm Kota jelenléte alapvetően átírná a cselekmények menetét, azt pedig nem szeretném. :o

Szerkesztve: - KisKósa

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Ha jól látom ez akkor abból a számítógépes játékból van ami alapjaiban változtatta meg a Lázadók Szövetségének létrejöttét. No meg mást is. :S

Hozzászólás ideje:
Ha jól látom ez akkor abból a számítógépes játékból van ami alapjaiban változtatta meg a Lázadók Szövetségének létrejöttét. No meg mást is. :S

Pontosan. Épp ezért próbálok olyasmit írni, ami mindenképpen hiteles marad, bármit is találnak ki. :evil:

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Húgi, a Vaderes szálat hogy beszéltük meg? Én elkezdeném ha nagyon leköt most a turáni dolog. Írok valamennyit majd, aztán átküldöm neked. :evil:

Hozzászólás ideje:

Jó lett, én Dervexhez irtam pár sort. A húsevő virágait locsolja, mikor P. meglátogatja és az egyik gaz megharapja a köpenyét. A tiédet berakhatod szerintem.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.