Hozzászólás ideje: 18 órával korábban18 órája 4 órával ezelőtt, csoli1138 írta:a karóra tűzött fejekreHa már karóra tűzött vödrök. "Előttem az utódom."
Hozzászólás ideje: 13 órával korábban13 órája Na el is értem ma idáig. Bár a Rookies elé beraktam a Clone cadets részt, de így is sikerült. Mozgalmas rész, sokmindent elfért benne. El is felejtettem milyen semlegesen viselkedtek benne a jedik. Szép a Mandós párhuzam! Talzok a Nevarro-n? Ez is új. Vagy Tatooine? Hú, nem csak a TCW-t kell újráznom.
Hozzászólás ideje: 13 órával korábban13 órája 15 perccel korábban, csoli1138 írta:Talzok a Nevarro-n? Ez is új. Vagy Tatooine?Egen, ez a Tatooine, de semmi köze a talzokhoz, annak ellenére, hogy legalább egyszer egy tényleg megfordult arrafelé (lásd ep4 kantin jelenetét). Ezt több mint valószínű, hogy Mos Eisley legderekasabb polgárai tették. A párhuzam mindössze annyi, hogy a klónok a Glid állomáson és "leszármazottaik", a rohamosztagosok Mos Eisley-ben ugyanúgy jártak. Brutálisan lemészárolták őket, és a sisakok ki lettek tűzve közszemlére.
Hozzászólás ideje: 12 órával korábban12 órája 1 órával korábban, Dzséjt írta:ez a Tatooine, de semmi köze a talzokhozÓ, nem tettem emojit, de vicceltem, azért azt tudtam, hogy nem a talzok voltak. Vagy az az egy az ep4 óta itt volt és most elszabadult... Szerkesztve: 12 órával korábban12 órája - csoli1138
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.