Bence1997 Hozzászólás ideje: Április 14. Hozzászólás ideje: Április 14. (szerkesztve) Április 19-én többet megfogunk tudni a BitReactor panelen, amikor felfedik a játékot. Szerkesztve: Április 14. - Bence1997 2 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Április 14. Szerző Hozzászólás ideje: Április 14. Úgy néz ki, hogy a játék a klónháborúk idején fog játszódni. The upcoming turn-based tactics game puts you in command during the Clone Wars. Válasz
Odumin Hozzászólás ideje: Április 14. Hozzászólás ideje: Április 14. Ennél tökéletesebb hírt jelen pillanatban el sem tudok képzelni! Válasz
DanCarver Hozzászólás ideje: Kedd 06:34 Hozzászólás ideje: Kedd 06:34 Nagyon kíváncsi leszek erre. Főként azért, mert az XCOM stílusú körökre osztott taktika nagyon új az SW-ben és a Baldur's Gate 3 miatt most népszerűbb lett ez a zsáner. A klónháborús setting meg szintén nagyon jó, mert végre egy olyan játék, ami nem a Birodalom idején játszódik, már a padlás tele van azokkal a történetekkel. Abszolút várós ez, annak ellenére hogy valszeg rétegjáték lesz a műfaja miatt. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Tegnap 03:28 Szerző Hozzászólás ideje: Tegnap 03:28 A panelt itt lehet majd élőben megtekinteni. Válasz
kdani20 Hozzászólás ideje: Tegnap 12:03 Hozzászólás ideje: Tegnap 12:03 A játékmenet a halálom lesz, de az előzetes és a hangulat tetszik. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: Tegnap 13:27 Hozzászólás ideje: Tegnap 13:27 Még nem játszottam ilyen fajta játékkal, de már most várom, hogy a sniperel keressem a lehetséges lőállásokat ahonnét tudom fedezni a többiek s*ggét hátát 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Tegnap 14:22 Hozzászólás ideje: Tegnap 14:22 Bár A Klónháború ki van vesézve, de ha kellően változatos a csapat, akkor érdekelhet. 1 Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 8 órával korábban Hozzászólás ideje: 8 órával korábban Részemről mindenképp várós Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.