Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Noh, felraktam youtubra az utóbbi klipemet. Kíváncsi vagyok mikor törlik Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Április 27. Hozzászólás ideje: 2010. Április 27. Nem tétlenkedtek. Lefogadom hogy már tegnap eltüntették. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Április 27. Gyorsak voltak akkor Nálam még megy. De gondolom ugyanaz a helyzet mint múltkor. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Június 7. Noh, hamarosan olyan klip jön, hogy az összes technos k*#@&* egyszerre fogja a talpát feldobni. Legalább is remélem Bele lesz itt csapva a lecsóba kéremszépen Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Június 7. Hozzászólás ideje: 2010. Június 7. Ááá pedig nagyon megnéztem volna. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Június 7. A türelem klipet terem :D A héten igyekszem összeállítani. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Noh, engedve itt a kudar felől áradó nyomásnak... http://hotfile.com/dl/47110944/bb37190/Spa..._Black.avi.html Az előforduló hanghibákért előre is elnézést, majd még eme koncepció keretei között ki kell tapasztalnom a megfelelő megoldást. Valszeg legközelebb szét lesz szedve a kép és a hang, hogy a különböző programok folytán ne sérüljön ennyire. Aki túl mérsékeltnek, lágynak, érzelgősnek találná a klipet, az tehet egy szívességet Mindenki más fogyassza egészségére. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Nekem nagyon bejött, csak egy hiba, naaagy hiba volt benne: semmi szex? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Nekem nagyon bejött, csak egy hiba, naaagy hiba volt benne: semmi szex? Köszi Lesz majd olyan is, illetve az első direkte olyan volt :P Piszkosul perverz vagy, hallod e Emlékeztetsz valakire Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Június 9. Hozzászólás ideje: 2010. Június 9. Nagyon klassz lett. Az utolsó Spartás jelenet nagyon hatásos. Emlékeztetsz valakire Nekem Casanova ugrott be. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Június 9. Hozzászólás ideje: 2010. Június 9. Tedd már fel fájlfeltöltésre az előzőt is, csak hogy mindenki élvezhesse. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Június 9. Nagyon klassz lett. Az utolsó Spartás jelenet nagyon hatásos. Nekem Casanova ugrott be. Kösz Rog. Nekem meg másvalaki. Sokkal élőbb személy és nincs is túl messze. Mondhatni a bőrében érzem magam Tedd már fel fájlfeltöltésre az előzőt is, csak hogy mindenki élvezhesse. Ott van az. Lásd lentebb a linket. Áprilisban lett feltéve Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Június 9. Hozzászólás ideje: 2010. Június 9. Ja jó, én eddig csak a youtubeosat láttam, a linket nem. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Június 9. Hozzászólás ideje: 2010. Június 9. (szerkesztve) Akár egy kevésbé szigorú videómegosztóra is fel lehetne tenni a őket. Például az Indára. Szerkesztve: 2010. Június 9. - Rog Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Június 9. Akár egy kevésbé szigorú videómegosztóra is fel lehetne tenni a őket. Például az Indára. Direkte váltottam erre a hotfile-ra, mert a többi piszkosul lerontja a képminőséget mivel adatmennyiség határt szabnak meg. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Június 9. Hozzászólás ideje: 2010. Június 9. Oldie egy kicsit mesélnél, hogy képzelnéd el a saját Avatar könyvedet? Folytatás, előzmény lenne? Kaland sok akcióval? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Június 9. Oldie egy kicsit mesélnél, hogy képzelnéd el a saját Avatar könyvedet?Folytatás, előzmény lenne? Kaland sok akcióval? Párhuzamosan futna a filmben látottakkal. Jóformán ugyanazt a három hónapot ölelné át, csak egy más személy szemszögéből. Szerintem még megvárom Cameron előzményregényét. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Június 9. Hozzászólás ideje: 2010. Június 9. Direkte váltottam erre a hotfile-ra, mert a többi piszkosul lerontja a képminőséget mivel adatmennyiség határt szabnak meg.Oké vettem. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Június 9. Aki a következő klip után minimum egy hétig nem száz százalékos tesztoszteront pisil, az a szemem elé ne kerüljön. :D Tripla piros +18-as karika van érvényben. http://hotfile.com/dl/47353719/604d03e/Spa...struck.avi.html Talán ez a klip az melyikkel teljes mértékben elégedett vagyok. Leszámítva persze a technikai korlátokat. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Pofás, de talán kicsit hosszú, ahhoz képest pedig unalmas, legalábbis nekem az volt. Van egy tipikus vágási hibád: egyes jeleneteknél bevillannak az előző vagy következő jelenetek képkockái. Mindig a használni kívánt jelenet elején és végén vágj, ne az előző jelenet végén vagy elején, mert akkor megmarad egy képkocka, ami bevillan. És egy tipp: érdemes effekteket alkalmazni a jelenetváltásoknál. Az feldobja a klipet és általa erősíthetőek a hatások is. Például ez esetben a témaváltások (egyszer még a megabrutálcsávóval harcolnak, aztán már Crixus küzd valaki mással) elkülöníthetőek lennének, mint afféle fejezetek. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Az a helyzet, hogy ezeket a képkockahibákat már magában a szerkesztésben kiküszöböltem és fogalmam sincs, hogy hogy a fenébe került vissza az egészbe, a kész anyagba, bár én ilyet ennél nem vettem észre. Jócskán az eredeti klip vágási pontjai elé illesztettem a fedőréteget ( magát a film jeleneteit). Engemet is sokszor bosszantott menet közben, hogy egy-egy képkocka a következő jelenetből bennmaradt, vagdostam is lefelé a jeleneteket. A trükközéssel/effektezéssel ilyen klipnél nem próbálkozok. Arra ott van az egy videóforrásból táplálkozó első Spartacus videóm. Pl effektezésnél a hang elkezdett csúszni. Végén újra alá kellett raknom. Itt, ennél nem tehettem meg, mert több vágási pontra is figyelnem kellett, hiszen két videóanyag adta a forrást. Így is örülök, hogy most a zene nem akadt, bicsaklott meg. Vége felé észlelhető némi késés, de ennek okát nem értem, talán a videószerkesztő játssza le különböző sebességgel a hanganyagot illetve a videót. Úgy látszik, hogy egy ilyen módszernél ez ezzel jár. A témaváltáshoz: Nem egy adott jelenetet akarok minduntalan végigvezetni egy klipen, hanem hasonló intenzitású jeleneteket, alkalmazkodva a zenéhez. Ha megnézel egy hasonló módszerrel elkészített zenés videoklipet, ott is válogatnak a film jelenetei között. Persze további tapasztalatokkal ez remélem nálam is gördülékenyebben fog menni. Azért kösz az észrevételeket Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Vegast használsz vagy ilyesmit? Mert akkor érdekesek ezek a csúszások, ilyet általában a pocsék Movie Maker produkál. Hidd el, ez a két forrásanyag semmi nem lesz, amikor már 57 különböző méretű, felbontású, minőségű, hosszúságú és kiterjesztésű videó adja majd a forrást Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Vegast használsz vagy ilyesmit? Mert akkor érdekesek ezek a csúszások, ilyet általában a pocsék Movie Maker produkál. Hidd el, ez a két forrásanyag semmi nem lesz, amikor már 57 különböző méretű, felbontású, minőségű, hosszúságú és kiterjesztésű videó adja majd a forrást Pinnacle Studiot használok. Nem a forrásanyag száma zavar igazán -oks, nálam is más a felbontásuk, sz*r ügy és bosszantó-, hanem a szerkesztésük ebben a formában ahogy itt rákényszerültem Nem egy lineáris szálon vágtam, hanem párhuzamosan kettőn. Egyiket "vasaltam" rá a másikra. Ugye a koncertfelvételhez hozzá se lehetett nyúlni, mert az alapot az adta. Mégis az ahhoz szerkesztet vágás figyelembe kellett venni a másik szál ( Spartacus) vágásakor. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Ééérdekes formában vágsz. Én nem vasalok, mindent szétkapok és összehegesztek egy szálban. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Hát itt most érdekes lett volna szétkapni már egy kész koncertklipet Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Nem értem, hogy az miért szétkaphatatlan. Simán szétvágható. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Egyes jeleneteknek szerintem kicsit kizökkentő hatása van de amúgy ez is nagyon frankó klip lett. Persze további tapasztalatokkal ez remélem nálam is gördülékenyebben fog menni. Bizonyára így lesz. Jó pap holtig tanul. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Nem értem, hogy az miért szétkaphatatlan. Simán szétvágható.Persze, csak a hozzá szinkronban rögzített hang okozna némi követhetetlenséget. Az egy kész koncertfelvétel Dzséjt Youtubera így ment fel, onnan lett lekapva. Ha belevagdosnék, jól is néznénk már ki. Üt a csávó pl a cintányérra és a vagdosás miatt éppen nem hallatszódna az ütés Így is a végén késik egy kicsit a hang pedig abba a felvételbe bele se lett nyúlva Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Egyes jeleneteknek szerintem kicsit kizökkentő hatása van de amúgy ez is nagyon frankó klip lett. Kösz Rog Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. (szerkesztve) Persze, csak a hozzá szinkronban rögzített hang okozna némi követhetetlenséget. Az egy kész koncertfelvétel Dzséjt Youtubera így ment fel, onnan lett lekapva. Ha belevagdosnék, jól is néznénk már ki. Üt a csávó pl a cintányérra és a vagdosás miatt éppen nem hallatszódna az ütés Így is a végén késik egy kicsit a hang pedig abba a felvételbe bele se lett nyúlva A hang is vágható és mozgatható ám, együtt vagy külön a képpel. Szerinted a filmek nem készek, vagy a trailerek? Simán kivágható a cintányér jelenet úgy, hogy a cintányér hangja maradjon, de akár az egészet képestül-hangostul áthelyezheted a videó elejéről a végére, ha úgy hozza a kedved. De akár a hangot is eltűntetheted csak a cintányér csattanásánál, hogy aztán egy felvonyító macska hangját ültesd be (és mixelhető is). Sőt, a legújabb Vegassal, ha olyan a forrásanyag, akkor külön-külön lehet a csatornákat is formálni, így elérhető, hogy csak a zene sávja, vagy csak a háttérhangok sávja maradjon meg. Így már nincs olyan probléma, hogy ha szöveg kell, akkor vagy addig kell húznom a hangot, míg a forrás eredeti zenéje már nem hallható (viszont annyira már a szöveg sem), vagy egyszerűen áthallatszik az eredeti zene. Egyszerűen törlöm a zenét a filmről, aztán marad csak a beszédhang, háttérhang, stb. Persze, ez csak az újabb keletű BR és DVDripekkel kivitelezhető (meg is szívtam a legújabb videómon). Vagy ilyen funkciója nincsen a P*navágónak? Szerkesztve: 2010. Június 10. - Ody Mandrell Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.