KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Először is nem értek egyet veled, Oldie... Vagyis, pontosabban nem szeretnék egyet érteni veled. Nem akarom, hogy emiatt ne menjen el komolyabb irányba a sorozat. Nekem is nagy elvárásaim a második évaddal kapcsolatban... Az ígéretek szerint messze ütősebb lesz, mint amilyen az első évad volt. Remélem betartják. Először is egy magas színvonalú évadnyitót akarok. Az első évadnál kifejezetten nem tetszett az évadnyitás. Az "Ambush" nem volt éppen a legjobb rész. Ráadásul sok volt az elsőre nagyon idegesítő droidpoén. Még jó, hogy utána leadták a "Rising Malevolence"-t is, különben nem lettem volna túl elégedett. Szerintem egyáltalán nem lesz sokkal sötétebb hangulatú, mint amilyennek elsőre tűnik. Talán az évadnyitó epizódok olyanok lesznek, de nem hiszem, hogy ilyen szinten elkomoruljon az egész évad. Viszont én is vágyok már több szeparatista győzelemre. Spoiler: Fog szerepelni egy Tal Merrick nevű korrupt szenátor, aki majd elrabolja Amidala szenátort. A Kalevala bolygó szenátora, ahol uralkodik egy Satine nevű nő. Akiről a kémvideó alapján azt hittük, hogy a Hapan királynő. Természetesen egy túszmentő akciónak is szerepelnie kellene, melyben megszöktetik Wat Tambort. Meg kéne egy ilyen Rahm Kota beállítottságú Jedi, aki nagyon idegenkedik a klónoktól. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Függetlenül attól, hogy mit akarsz és mit nem, a készítők tuti nem fognak ennél mélyebb, komorabb tartalommal megáldott részeket adagolni egy rajzfilmcsatornán. Marad a könnyed hősi győzelmekkel, együttérezhető (sajnálatot kiváltó) alkalmi vereségekkel, gegekkel tarkított kaptafa. Talán az arányokon fognak változtatni és reményeim szerint ez így is lesz. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Nem hiszem, hogy csinálnának még egy szöktetős epizódot még Wat Tambor kedvéért sem. Max majd megemlítik, hogy megszökött. Viszont mutathatnának több Jedit pl. Ki Adi Mundit. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Úgy emlékszem, hogy a Cargo of Doomba vagy a Holocron Heistben szerepelni fog Oppo Rancisis. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Jó hír, remek. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Úgy emlékszem, hogy a Cargo of Doomba vagy a Holocron Heistben szerepelni fog Oppo Rancisis. Meg abban a kémvideóban, már amelyik alatt hang is volt, volt egy rész, ahol valami nő a holokronokról beszélt. A hangból, és a beszédstílusból következtetve erős a gyanúm, hogy Jocasta Nu és szerepel majd. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Először is egy magas színvonalú évadnyitót akarok. Az első évadnál kifejezetten nem tetszett az évadnyitás. Az "Ambush" nem volt éppen a legjobb rész. Ráadásul sok volt az elsőre nagyon idegesítő droidpoén. A második évad első epizódja még az első szezonból került át, szóval nagy változásokra én nem számítok még. Bane lesz a középpontban (nem meglepő módon). A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 23. (szerkesztve) Lesz 2010-ben Celebration V(?) Clone Wars képkocka Szerkesztve: 2009. Július 23. - Darth_Phobos A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 23. No ebből jól nem látszik semmi. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 23. No ebből jól nem látszik semmi. Ha most nem is látszik, azt jelentetti, hogy leadtak egy előzetest, R-Go nemsokára kint lesz egy S2 videó A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 23. (szerkesztve) Lesz 2010-ben Celebration V(?) Mondom én, hogy az élőszereplős sorozatra időzítik! Szerkesztve: 2009. Július 23. - Ody Mandrell A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 23. No ebből jól nem látszik semmi. Még annyi se. De máris ennyi ember van? Csak holnap kezdődik nem? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 23. Még annyi se. De máris ennyi ember van? Csak holnap kezdődik nem? 10 perce kezdődött A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 23. No egy előzetes már jól jönne Mondjuk, gondolom kész vannak jó pár résszel, szóval akár ez egy évadelőzetes is lehetne A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 23. No egy előzetes már jól jönne Mondjuk, gondolom kész vannak jó pár résszel, szóval akár ez egy évadelőzetes is lehetne Már tavaly nyáron kész voltak a 2. évad felével A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 23. Szerintem mér az egész második évad kész van. Lassan már a harmadikhoz fognak hozzá. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 24. Képek a rendezvényről: http://www.rebelscum.com/sdcc2009.asp A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 24. (szerkesztve) Prezentáció a Rebublik Hírózból: A hang a legjobb angolul: Spoiler: Szerkesztve: 2009. Július 24. - Darth_Phobos A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 24. Ritka ronda grafika a mai viszonyokhoz képest. Meglátjuk, hogy a játékmenet mennyire fog kárpótolni. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 24. Szerintem mér az egész második évad kész van. Lassan már a harmadikhoz fognak hozzá. Lehet, hogy már az is kész van nagyrészt. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 24. Na ez már impozánsabb, mint amit régebben láttam. Meggyőztek: ez a játék nagyon klassz lesz. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 24. A német hang miatt már a hajamat téptem, de egyébként tűrhető. Nekem nem számít, hogy milyen a grafika, legalább futni fog az én gyenge gépemen is. Kul Teska viszont hatszor keményebb lett, mint vártam! Jól kidolgozott főgonosz! A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 24. Matt és Dave munkában. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 24. (szerkesztve) Aurra Sing és Anakin Skywalker Ody után szabadon Amúgy elvileg most van szó a 2. évadról, így várhatóak az infok a következő órákban. Szerkesztve: 2009. Július 24. - Darth_Phobos A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 24. Aurra Sing és Anakin Skywalker Ody után szabadon Amúgy elvileg most van szó a 2. évadról, így várhatóak az infok a következő órákban. Az a műsor nem csak kilenc felé kezdődik? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 24. 8-10-ig lesznek TCW előadások. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 24. 8-10-ig lesznek TCW előadások. Ok köszi, akkor már lehet izgulni A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 24. 8-10-ig lesznek TCW előadások. Mi lesz már? A sör is megmelegedett. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 24. A jövő Star Wars rajongói Szerintem tedd be a hűtőbe a sört Ody, csak vigyázz nehogy áramszünet legyen A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 24. Szerintem tedd be a hűtőbe a sört Ody, csak vigyázz nehogy áramszünet legyen Hát az...az már elfogyott. Újabbat vettem elő. Frissebb, hidegebb, jobb! A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás