MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 25. Hozzászólás ideje: 2010. Május 25. Ez nagyon rendes tőled. Bizony az Szerintem a feketén mutat igazán jól
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Május 25. Hozzászólás ideje: 2010. Május 25. Pildi: Köszönjük szépen. Engem is érdekelne a bögre, mégpedig a fekete. OLdie: Tzulajdonképpen nincs olyan ivásra alkalmas edény, ami ne lenne alkalmas sörivásra.
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 25. Hozzászólás ideje: 2010. Május 25. OLdie: Tzulajdonképpen nincs olyan ivásra alkalmas edény, ami ne lenne alkalmas sörivásra. Ezzel mondasz valamit.
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Május 25. Szerintem a feketén mutat igazán jól Szerintem is. Nekem mindenképp olyan kell majd.
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 25. Hozzászólás ideje: 2010. Május 25. Örülök, hogy sikerült ismét felkelteni az érdeklődéseteket. Nekem is csakis fekete jöhet szóba, csak gondoltam, választékbővítésnek a fehéret is felhozom - arról nem is beszélve, hogy hupikék is lehet, ha valaki olyat szeretne. Ha már nem lesz új jelentkező, akkor egy idő után megbeszélhetjük, hogy mikor is menjen majd a rendelés.
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 25. Hozzászólás ideje: 2010. Május 25. Elég szép ára van egy ilyen bögrének.
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Május 25. Hozzászólás ideje: 2010. Május 25. Elég szép ára van egy ilyen bögrének. De az eszmei értéke felbecsülhetetlen. Szerintem a minta rárakása dobja meg a költségeket.
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 25. Hozzászólás ideje: 2010. Május 25. De az eszmei értéke felbecsülhetetlen. Szerintem a minta rárakása dobja meg a költségeket.Hát maga a bögre nincs több mint pár száz forint. Gondolom alapjaiba nem különbek mint az itthoni teásbögrék. Mikróba is rakhatod, tartós is, bár a járólapon történő pattogtatásnak nem áll ellen Noh mindegy, rágódok rajta, főleg mert mint mondtad felbecsülhetetlen egy ilyen tulajdonlása
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Május 25. Hozzászólás ideje: 2010. Május 25. Hát maga a bögre nincs több mint pár száz forint. Gondolom alapjaiba nem különbek mint az itthoni teásbögrék. Mikróba is rakhatod, tartós is, bár a járólapon történő pattogtatásnak nem áll ellen Noh mindegy, rágódok rajta, főleg mert mint mondtad felbecsülhetetlen egy ilyen tulajdonlása Főleg, hogy sört is tudsz belőle inni.
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 25. Hozzászólás ideje: 2010. Május 25. Főleg, hogy sört is tudsz belőle inni. Ezt a kijelentést csak ne kiabáljuk el. Mondjuk lehet, hogy egyszer az életben még fog a kezemben tartott ibrikből hab túlcsordulni
Ajánlott hozzászólás