Ody Mandrell Posted July 26, 2009 Share Posted July 26, 2009 Elkészült a fórum logója! A mai napon egy régi vágyam vált valóra; megszületett a sagafórum logója! Több oka is van amiért eddig nem esett szó erről a projektről, ezek közül a legfőbb indok az, hogy szerettem volna titokban tartani addig a pillanatig, amíg el nem készül. Talán mondanom sem kell, hogy Simon Zoli jegyzi eme munkát is, mint szinte minden grafikai megoldást az oldalon (a koncepcióról talán majd ír egy-két sort). Majd' két éve húzódott már az ügy, ám az utóbbi napokban felgyorsultak az események. Remélem nektek legalább annyira tetszik a mű mint nekem. A jövőben fel fog kerülni minden olyan felületre ahol ez szükséges. Egyelőre a fórum oldalváltásainál lehet találkozni vele, de hamarosan a bannereken is ez fog szerepelni. Távlati tervek között szerepel egy merészebb vállalkozás is, de erről majd szintúgy a maga idejében olvashattok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth_Phobos Posted July 26, 2009 Share Posted July 26, 2009 Király a logo. Köszi Ody és legfőképpen Zoli! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted July 26, 2009 Author Share Posted July 26, 2009 Király a logo. Köszi Ody és legfőképpen Zoli! Muszájból nem kell dicsérni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth_Phobos Posted July 26, 2009 Share Posted July 26, 2009 Muszájból nem kell dicsérni. Nem muszájból dicsérem, tényleg jó lett És ezt nem úgy mondom, mint kolléga, hanem mint Saga fórumozó. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted July 26, 2009 Share Posted July 26, 2009 Muszájból dícsérni?! Nagyon tetszetős! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted July 26, 2009 Author Share Posted July 26, 2009 (edited ) Nem muszájból dicsérem, tényleg jó lett És ezt nem úgy mondom, mint kolléga, hanem mint Saga fórumozó. Tényleg úgy 'hangzott' mintha csak azért írtál volna mert van új komment és feltétlen írni kell valamit. De örülünk ha tényleg tetszik. Edited July 26, 2009 by Ody Mandrell Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zééé Posted July 26, 2009 Share Posted July 26, 2009 Durván jó lett...nagyon tetszik. Pólót belőle azonnal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frenkie Posted July 26, 2009 Share Posted July 26, 2009 Jó lett a logó.Nem kötelességből írtam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
barnez Posted July 27, 2009 Share Posted July 27, 2009 Király a logó! Grat. a készítőknek! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted July 27, 2009 Share Posted July 27, 2009 Jó kis logó Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldfighter Posted July 27, 2009 Share Posted July 27, 2009 Muszájból nem kell dicsérni. Háááááát.....elmegy. Csak nem fog levállni a monitorról amikor felbukkan. "Muszájból" meg simán megérdemelt dícséret illeti az alkotót. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KisKósa Posted July 27, 2009 Share Posted July 27, 2009 Durván jó lett...nagyon tetszik. Pólót belőle azonnal. Nekem is ez volt az első gondolatom. Még régebben csináltam egy pólót a saját személyi logómmal. Ebből is kéne. Majd ha lesz egyszer fórum nyereményjáték, akkor a nyertesek között ki lehetne sorsolni ilyen pólókat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted July 27, 2009 Share Posted July 27, 2009 Durván jó lett...nagyon tetszik. Pólót belőle azonnal. Nekem is ez jutott eszembe egyből, hogy milyen jól mutatna egy tök fekete pólón (fórumtalálkozón ilyet viselni ). Szerintem nagyon jó. Egyszerű, semmi túlcsicsázás nincs benne, mégis figyelemfelkeltő és ötletesen elkészített, egyedi logo. Ráadásul ahogy ránézek, ezeknek a kis tüskéknek hála Grievous monociklije ugrik be Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolmilan Posted July 27, 2009 Share Posted July 27, 2009 Tényleg jó lett! Jó lenne egy póló belőle! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyoka Lamaro Posted July 27, 2009 Share Posted July 27, 2009 No, akkor most muszáj, vagy nem? Ehh! Admin... mit vár az ember?... Na mindegy, én azért mondom: Nagyon nyerő logo! Dicséret az ötletért és a kivitelezésért is! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldfighter Posted July 27, 2009 Share Posted July 27, 2009 A Calypso Rádió után szabadon......Szerintem mehet belőle trikóra, zoknira, bögrére, törölközőre.... Mutassuk meg a Lucasnak, hogy mi is az a magyar matricadöpping. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted July 27, 2009 Share Posted July 27, 2009 Ez a poló-dolog remek ötlet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted July 27, 2009 Author Share Posted July 27, 2009 Örülök, hogy tetszik nektek. Minden dicséret Zolit illeti. A póló dologra én is gondoltam, sőt már találtam is itt valakit aki állítólag remekül dolgozik. Felveszem vele a kapcsolatot és megmondom mennyiért csinálná meg. Aki hajlandó áldozni rá egy kis pénzt annak valószínű lesz swsaga pólója.. Ráadásul ahogy ránézek, ezeknek a kis tüskéknek hála Grievous monociklije ugrik be Azok a 'tüskék' bolygóívek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SimonZ Posted July 27, 2009 Share Posted July 27, 2009 Örülök, hogy tetszik nektek a logó. A koncepció egyszerű volt: a kör alak adott ("The circle is now complete", meg egyébként is ), és abban is biztos voltam, hogy egy párbajt akarok központi elemnek. Az Aranyfénykard-szavazás eredménye döntötte el a választásomat. Ezután a párbaj hátterét is könnyű volt kiválasztani, hiszen a Coruscant nyerte a bolygók szavazását. A középső kör mögött egy másik bolygó íve látható. Az, hogy ez melyik, mindenkinek a saját fantáziájára van bízva. (Dzséjt: Grievous bringája eszembe se jutott. ) A logó egyediségét szerintem az első látásra talán szokatlan, de mégis szimpatikus aszimmetriája adja: a SWSF felirat szimmetrikus, de a többi képelem nem, az egész együtt mégis harmonikus összhatást kelt (legalábbis bennem). És határozottan jól mutatna pólón, ezzel egyetértek. EDIT: Ody, jól összehangoltuk a kezdőmondatot. Azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy a végső, tisztázott formához Odynak is volt egy-két szava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted July 27, 2009 Share Posted July 27, 2009 Még egyszer, remekül sikerült A póló meg határozottan érdekel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth_Phobos Posted July 27, 2009 Share Posted July 27, 2009 A póló tényleg jó ötlet. Majd valamikor egy fórumtalálkozon fel lehetne venni, mikor nem egymáshoz, hanem valami kantinba megyünk Hadd nézzenek az emberek, hogy nekünk van stílusunk és egyéniségünk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldfighter Posted July 27, 2009 Share Posted July 27, 2009 Csak nehogy olyanokba botoljunk akik " Né' má', ott mennek a köcsög sztárwárszosok!" jelzőket kiáltanak felénk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted July 27, 2009 Author Share Posted July 27, 2009 Csak nehogy olyanokba botoljunk akik " Né' má', ott mennek a köcsög sztárwárszosok!" jelzőket kiáltanak felénk. Ja. Ez inkább amolyan emlék lenne, persze fel is lehet majd venni , de ebben vonulni talán nem kellene szerintem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldfighter Posted July 27, 2009 Share Posted July 27, 2009 Ja. Ez inkább amolyan emlék lenne, persze fel is lehet majd venni , de ebben vonulni talán nem kellene szerintem. Erre célzok kissé enyhén, de pl PR-nak mehetne a klubnapokon. Főleg, hogy Loketelli sorra megnyeri az összes kvízt, tuti fényképeken jól festene egy ilyen polóban. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted July 27, 2009 Author Share Posted July 27, 2009 Erre célzok kissé enyhén, de pl PR-nak mehetne a klubnapokon. Főleg, hogy Loketelli sorra megnyeri az összes kvízt, tuti fényképeken jól festene egy ilyen polóban. Így van! Ilyen eseményekre kiváló lenne! De persze amúgy is, csak ne egyszerre húszan hordjuk ugyanazt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted July 27, 2009 Share Posted July 27, 2009 Csak nehogy olyanokba botoljunk akik " Né' má', ott mennek a köcsög sztárwárszosok!" jelzőket kiáltanak felénk. A túlerő mindent elsöpör, lásd a bivalycsordát Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted July 28, 2009 Share Posted July 28, 2009 Különben meg nagy valószínűséggel nem találkoznánk többet az ilyeneket kiálltó egyénekkel, szóval végül is nem mindegy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldfighter Posted July 28, 2009 Share Posted July 28, 2009 A túlerő mindent elsöpör, lásd a bivalycsordát Lehet, hogy azt is megéljük, hogy félelemkeltő lesz a ruhánk, oszt betíltják. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KisKósa Posted July 28, 2009 Share Posted July 28, 2009 Lehet, hogy azt is megéljük, hogy félelemkeltő lesz a ruhánk, oszt betíltják. Aztán meg feloszlatnak minket, mint a Magyar Gárdát! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldfighter Posted July 28, 2009 Share Posted July 28, 2009 Aztán meg feloszlatnak minket, mint a Magyar Gárdát! Jobb lesz ha Krandénak nem engedjük, hogy magával hozza a teleszkópos fénykardját, mert teszem azt mutogatni fogja, jön a SÜN! SÜN! és máris visz mindenkit a rabmobil Aztán alapíthatjuk meg itten az ÚJ Star Wars Saga fórumot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts