Hozzászólás ideje: Augusztus 28.Aug. 28. A forgatás kezdetével bejelentették a film színészgárdáját:Ryan GoslingFlynn GrayMatt SmithMia GothAaron PierreSimon BirdJamael WestmanDaniel IngsAmy Adams
Hozzászólás ideje: Augusztus 30.Aug. 30. Szép kis névsor. Nekem valahogy az az érzésem, hogy meglepően jó lesz a film. Amennyire szkeptikus voltam, most már egyre inkább bizakodom. :)
Hozzászólás ideje: Szombat 11:285 napja Szóval Poe Dameron benne lesz a Starfighterben. Cool! Adja magát, ilyen filmcímmel. Szerkesztve: Szombat 11:435 napja - Dzséjt
Hozzászólás ideje: Szombat 11:335 napja Amúgy is remek ötlet lenne eleinte csak csepegtetni az új BIG3-t, aztán egy ponton berobbannak.
Hozzászólás ideje: Szombat 11:495 napja Ez nekem is tetszene. Nem lenne olyan éles a váltás, mint az ep6 és ep7 között, ahol persze, 30 éves ugrás volt, de hirtelen nagyon máshová kerültek a szereplők, mint ahogy azt az ep6 sugallta. Ezért is jó, hogy a mandoverzumban legalább szerepelt Luke és bár off-screen, de Leia is elég komoly mértékben beavatkozott az események folyásába. Az, hogy láttuk, Luke elvonultan él, illetve Leia továbbra is hajlamos a partizán akciókra, semmibe véve a törvényeket és akár a Szenáust is az ellenség legyőzése érdekében, megalapozza előbbi önkéntes számüzetését és utóbbi ellenálló vezetői mivoltát, aki létrehoz egy törvényen kívüli paramilitáris szervezetet.Ha a köztes filmekben Poe, Rey és Finn feltűnne, az pont ugyanezt a célt szolgálhatná, és nem lenne annyira mellbevágó, ha mondjuk teljesen más pozícióba találnánk őket a következő közös filmben, mint ahogy otthagytuk őket az ep9-ben.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.