Hozzászólás ideje: Augusztus 29.Aug. 29. Nos ha már forgatják, a zenés topik se hiányozhat. Vajon ki lesz a zeneszerző?
Hozzászólás ideje: 12 órával korábban12 órája Thomas Newman lesz a zeneszerző, megerősítette egy interjúban Shawn Levy
Hozzászólás ideje: 9 órával korábban9 órája Olyan filmeknek készített zenét, mint pl. a Szenilla nyomában, Némó nyomában, Spectre, Skyfall, WALL-E.
Hozzászólás ideje: 8 órával korábban8 órája Nem kifejezetten olyan zeneszerző, akinek a nevéhez kapásból tudok dallamot vagy filmet társítani, noha rengeteg filmet láttam, aminek ő szerezte a zenéjét. És pont ezért nem is olyan zeneszerző, aki az elsők között jutna eszembe, hogy Star Wars filmnek szerezzen zenét. Ugyanakkor a filmekben a muzsikái jól belesimulnak és támogatják a mozgóképet, szóval semmiképpen sem tartom rossz választásnak.
Hozzászólás ideje: 8 órával korábban8 órája Szerző Giacchino is ilyesfajta háttérrel jött, aztán amit a RO-val művel az maga volt a tökély.
Hozzászólás ideje: 7 órával korábban7 órája Michael Giacchino legalábbis nálam már élen lévő zeneszerző volt, mire egyáltalán kiderült, hogy a Rogue One zenéjét is ő szerzi, hála a Star Treknek, a Star Trek: Into Darkness-nek és a Jurassic World-nek, amikhez fantasztikus muzsikákat írt. Azonnal tudtam hozzá dallamot és filmet is társítani. Anno rendkívül örültem is, hogy ő ugrott be Alexander Desplat helyére. Ez persze Newman érdeméhez semmit nem ad vagy vesz el, csak úgy érzem, Giacchino már populárisabb volt, mikor megkapta az RO-t. Az elvárásaim most inkább (még) Solo szintjén vannak, John Powell zenéit is bírtam (ott az Így neveld a sárkányodat zenéje ugrott be), ha azt a szintet hozza, már faja lesz. Ha az RO-ét, akkor hűha!
Hozzászólás ideje: 7 órával korábban7 órája Szerző Giacchino eléggé ismeretlen volt az nagy mozifilmek világában.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.