Jump to content

Recommended Posts

Ezt már tavaly kiderült. Ez nem újdonság. Gareth Edwards és Alexandre Desplat Godzilla-ban már együtt dolgoztak valószínűleg innen jött a választás. Amúgy a csávó Oscar-díjas elég sok filmbe dolgozott már. Egyik legjobb zeneszerzőnek tartják a mai mezőnyben.

Szeretem Desplat zenéit, a HP utolsó felvonásához is írt néhány remek darabot :) A többség talán emiatt a munkája miatt ismerheti, meg a tavalyi dupla Oscar-jelölése miatt, a zene, amiért végül a díjat kapta, szerintem zseniális.

Szeretem Desplat zenéit, a HP utolsó felvonásához is írt néhány remek darabot :) A többség talán emiatt a munkája miatt ismerheti, meg a tavalyi dupla Oscar-jelölése miatt, a zene, amiért végül a díjat kapta, szerintem zseniális.

Lehet még a napokban meg is hallgatom, hogyan nyúlt Williams témájához a HP7-ben. Az jó indikátor lehet, hogy mire számíthatunk a Rogue-1-ban.

• 5 months later...

Úgy tűnik, a csúszások miatt Alexandre Desplat nem tudja elkészíteni a Rogue One zenéjét, ezért leváltották - dobpergés - Michael Giacchinóra. Most mondanám, hogy így válna be a lottó 5-ösöm. Lucas helyére anno Abramst kívántam, Williams helyére pedig Giacchinót. :)

Én örülök ennek a hírnek. Valószínűleg az eredeti zeneszerző is jó lett volna (a referenciái, amelyek kiderülnek a cikkből, jók), de Giacchino zenéje a Lost-ban fantasztikus, a Star Trekben se rossz, amelyek így hirtelen eszembe jutnak, így szerintem jó cserét kaptunk. :)

• 3 weeks later...

Én még sajnos az ep7 zenéjét sem tudtam megvenni. Pedig kéne a másik hat mellé. Na, nem mintha olyan sűrűn hallgatnék zenét lemezről (szerintem egyszer, ha végighallgattam őket), de hiányzik a gyűjteményből. De az RO zenéje pont jó apropó lesz a pótlására. :)

Én még sajnos az ep7 zenéjét sem tudtam megvenni. Pedig kéne a másik hat mellé. Na, nem mintha olyan sűrűn hallgatnék zenét lemezről (szerintem egyszer, ha végighallgattam őket), de hiányzik a gyűjteményből. De az RO zenéje pont jó apropó lesz a pótlására. :)

Nekem meg csak egyedül az EpII van meg kazettán (:D). De annyit hallgatom az EpVII-et, hogy komolyan elgondolkodtam, hogy ezt most megveszem.

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

A lényeg, hogy aki akarja az megveheti. :)

Az amazonról még nem rendeltem. Teljesen simán megy? Regisztráció, Paypal?

Régen Master Replicas kardokat akartam rendelni, de azokat MO-ra nem akarták kihozni.

Nem tudom már, hogy az MR miatt-e -asszem igen..

A lényeg, hogy azóta még nem szorultam rájuk.