Hozzászólás ideje: 3 órával korábban3 órája Az este elterjedt az a hír, hogy az első kedvcsináló a filmhez a mai nap folyamán fog megérkezni. DanielRPK közölte ezt a hírt (hovatovább a mai napot az előzetesek terén nagy napnak írta).Meglátjuk, hogy igaz-e. Ha mégsem, akkor marad a topik addig, amíg a valódi előzetes ki nem jön. Lehet decemberig fog stagnálni a helyzet.
Hozzászólás ideje: 3 órával korábban3 órája Ha nem igaz, akkor remélem elfelejtjük ezt az embert egy életre. Egyik legnagyobb kamugép az iparban.A korrektség jegyében jegyezzük meg, hogy más, megbízhatóbb emberek is ezt mondják, ő pl. már tegnap, hamarabb, mint RPK Szerkesztve: 3 órával korábban3 órája - Yoda József
Hozzászólás ideje: 3 órával korábban3 órája Szerző Igen, elsőnek én is nála láttam az infót. Utána jött Daniel. Meglátjuk.
Hozzászólás ideje: 3 órával korábban3 órája Izgalmas! Jöjjön! Remélem nem a Celebration trailer lesz. Mondjuk azt se láttuk jó minőségben.
Hozzászólás ideje: 3 órával korábban3 órája Szerző A Lucasfilm általában délután 4 óra körül szokott posztolni (illetve este 6-kor). Nem mondom, hogy biztosan kapunk előzetest, de hátha. szerk.: Közben Daniel már egy ilyet is írt. Valamint: Szerkesztve: 3 órával korábban3 órája - Bence1997
Hozzászólás ideje: 3 órával korábban3 órája Szerző Igen, nekem amúgy fura is volt ez a délután 3 órás előzetes. Ilyen korán sose adtak ki előzetest. A 4-6 óra reálisabb.
Hozzászólás ideje: 3 órával korábban3 órája Én a helyében biztos nem írtam volna ki. Egyértelmű, hogy délután háromkor nem fog jönni előzetes, sose jött ezelőtt se.
Hozzászólás ideje: 2 órával korábban2 órája Előre el kellett volna terveznie a válaszokat. Ha kijött volna, mondhatná:Ha meg nem jön ki, akkor:
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.