Hozzászólás ideje: Szeptember 18.Szept. 18. Az este elterjedt az a hír, hogy az első kedvcsináló a filmhez a mai nap folyamán fog megérkezni. DanielRPK közölte ezt a hírt (hovatovább a mai napot az előzetesek terén nagy napnak írta).Meglátjuk, hogy igaz-e. Ha mégsem, akkor marad a topik addig, amíg a valódi előzetes ki nem jön. Lehet decemberig fog stagnálni a helyzet.
Hozzászólás ideje: Szeptember 18.Szept. 18. Ha nem igaz, akkor remélem elfelejtjük ezt az embert egy életre. Egyik legnagyobb kamugép az iparban.A korrektség jegyében jegyezzük meg, hogy más, megbízhatóbb emberek is ezt mondják, ő pl. már tegnap, hamarabb, mint RPK Szerkesztve: Szeptember 18.Szept. 18. - Yoda József
Hozzászólás ideje: Szeptember 18.Szept. 18. Szerző Igen, elsőnek én is nála láttam az infót. Utána jött Daniel. Meglátjuk.
Hozzászólás ideje: Szeptember 18.Szept. 18. Izgalmas! Jöjjön! Remélem nem a Celebration trailer lesz. Mondjuk azt se láttuk jó minőségben.
Hozzászólás ideje: Szeptember 18.Szept. 18. Szerző A Lucasfilm általában délután 4 óra körül szokott posztolni (illetve este 6-kor). Nem mondom, hogy biztosan kapunk előzetest, de hátha. szerk.: Közben Daniel már egy ilyet is írt. Valamint: Szerkesztve: Szeptember 18.Szept. 18. - Bence1997
Hozzászólás ideje: Szeptember 18.Szept. 18. Szerző Igen, nekem amúgy fura is volt ez a délután 3 órás előzetes. Ilyen korán sose adtak ki előzetest. A 4-6 óra reálisabb.
Hozzászólás ideje: Szeptember 18.Szept. 18. Én a helyében biztos nem írtam volna ki. Egyértelmű, hogy délután háromkor nem fog jönni előzetes, sose jött ezelőtt se.
Hozzászólás ideje: Szeptember 18.Szept. 18. Előre el kellett volna terveznie a válaszokat. Ha kijött volna, mondhatná:Ha meg nem jön ki, akkor:
Hozzászólás ideje: Szeptember 18.Szept. 18. Szerintem valamikor az Avatar körül jöhet majd, akkor be lehet a film elé tenni az előzetest a mozikban és promózni.
Hozzászólás ideje: Vasárnap 15:463 napja Hírek szerint október 10-én a TRON: Ares előtt fogják játszani az előzetest a mozikban.Forrás: The Beyond Reporter
Hozzászólás ideje: Vasárnap 17:073 napja Szerző Ahogy látom ezt szeptember 19-én írta (TM&G trailer should be attached to Tron: Ares) de 1 nappal később meg azt írta, hogy a jövőhéten már kiadják az előzetest. Majd meglátjuk. Amúgy amikor még nem jöttek azok a pletykák, hogy a héten/jövőhéten adnak ki egy előzetest, abban a hitben voltam (természetesen optimistán), hogy leghamarabb októberben kapunk valamit, mivel a Tron a Disney alá tartozik, jó boost lenne a filmnek egy SW előzetes.
Hozzászólás ideje: Vasárnap 17:133 napja 5 perccel korábban, Bence1997 írta:Ahogy látom ezt szeptember 19-én írta (TM&G trailer should be attached to Tron: Ares) de 1 nappal később meg azt írta, hogy a jövőhéten már kiadják az előzetest. A kettő nem zárja ki egymást.
Hozzászólás ideje: Vasárnap 17:243 napja Szerző Bizony. Amúgy korábban írta, hogy nem a korábbi rendezvényeken bemutatott előzetest kapjuk meg, hanem új lesz. Körülbelül 2 perc.
Hozzászólás ideje: Hétfő 09:082 napja 2 perccel korábban, Bence1997 írta:8 hónapra vagyunk a filmtől! Tökéletes alkalom egy előzeteshez, nem?
Hozzászólás ideje: Hétfő 11:172 napja 2025. 09. 20. - 7:55, Yoda József írta:Elvileg akkor következő hét, most azt csiripelik Most már inkább október 10-ét mondogatják, mert talán a Tron Ares premierhez időzítik, de hiszem ha látom. Nagyon rápörögtem múlt csütörtökön hogy jön a trailer mert mindenhonnan jöttek a megbízható hírek, aztán a Kimmel balhé miatt visszatartották. Most már óvatosabb leszek, az biztos, hogy jövő májusig valamikor lesz Mando és Grogu előzetes. Szerkesztve: Hétfő 11:442 napja - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: Hétfő 11:212 napja Szerző Hát ha nem vesszük figyelembe a Solot és a TFA legelső kedvcsinálóját, akkor láthatjuk, hogy a folytatástrilógia filmjeinek és a Zsivány Egyesnek 8 hónappal a film premierje előtt jöttek ki az előzetesei. Persze a folytatásoknál volt egy Celebration, de a Zsiványnál egy random napon bejelentették, hogy másnap előzetes (utánanéztem, a Good Morning America műsorban debütált az első teaser). Hátha most is az lesz.
Hozzászólás ideje: Hétfő 11:232 napja Szerző 5 perccel korábban, DanCarver írta:Most már inkább október 10-ét mondogatják, mert talán a Tron Ares premierhez időzítik, de hiszem ha látom. Nagyon rápörögtem múlt csütörtökön hogy jön a trailer mert mindenhonnan jöttek a megbízható hírek, aztán a Kimmel balhé miatt visszatartották. Most már óvatosabb leszek, az biztos, hogy jövő májusig valamikor lesz Mando és Grogu előzetes. Idén egyszer csak kijön az előzetes.
Hozzászólás ideje: Hétfő 13:102 napja Sokat nem mutat az előzetes, de hozza a jó kis régi Mandós feelinget és jó lesz végre Ezra, Sabine, Hera és Chopper után Zebet is érdemben akcióban látni! Szerkesztve: Hétfő 13:122 napja - Yoda József
Hozzászólás ideje: Hétfő 13:122 napja Szerző Nem rossz előzetes. Zeb akcióban! 0:56-nál érdekes droidok vannak.
Hozzászólás ideje: Hétfő 13:142 napja Soha rosszabbra ne érjek haza vásárlásból. A feeling nagyon ott van. Úgy érzem, ez a film inkább a Solo vonalat fogja képviselni, sokkal inkább lesz laza, mókás kaland, semmint valami űberkomoly alkotás, mint teszem azt, a Rogue One. De nem is baj, mert azért epikus pillanatokban, ahogy elnézem, itt sem lesz hiány. Ahogy az AT-AT/P megzuhan, hát az moziban besz*rás lesz. És hát na: RIPLEY!!!!! Most egy kicsit azért elfogott a hangulat.
Hozzászólás ideje: Hétfő 13:232 napja Jól látom, hogy amikor a Razor Crest zuhanórepülésben van, három keselyűdroid, népies nevén droid vadászgép üldözi?
Hozzászólás ideje: Hétfő 13:352 napja Szuper kis látvány-előzetes, egyből felszökött a pulzusom! Sokat ugyan nem mutat, de nem is ez volt a cél, sokkal inkább, hogy behozza a köztudatba a filmet. Vérbeli Mandó feeling. Grogu és az anzelliai kommandója már megvett kilóra. 15 perccel korábban, Dzséjt írta:Jól látom, hogy amikor a Razor Crest zuhanórepülésben van, három keselyűdroid, népies nevén droid vadászgép üldözi? Én csak két elmosódott csíkot látok. Szerkesztve: Hétfő 13:362 napja - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: Hétfő 13:452 napja Jabba jelzése egy ajtón, ami mögött nem nehéz kitalálni ki lapul.
Hozzászólás ideje: Hétfő 13:472 napja Szerző 1 perccel korábban, Ody Mandrell írta:Jabba jelzése egy ajtón, ami mögött nem nehéz kitalálni ki lapul.Viccet félretéve, nekem is az a sejtésem, hogy ott lapul Jabba fiacskája.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.