Hozzászólás ideje: Március 3.Már. 3. 5 órával ezelőtt, Bence1997 írta:Ez nem a háborúról szól. Hanem hogy megelőzzünk egy újabb háborútOrdas hiba, de szerencsére csak egy előzetes. A filmig ez nem fog eljutni. Azért volt már erősebb baki is, ráadásul filmben. "Finn egy ellenálló...-Nem tudom a neved!" Az meg a BD-re lett helyesbítve. Hála az égnek.
Hozzászólás ideje: Március 3.Már. 3. "Túl forró a hajtómű" - by Anakin Skywalker, miután az Invisible Hand hajtóművét is tartó hátsó fele tíz perce leszakadt a hajóról. A mai napig nincs kijavítva.
Hozzászólás ideje: Március 3.Már. 3. 41 perccel korábban, Dzséjt írta:"Túl forró a hajtómű" - by Anakin Skywalker, miután az Invisible Hand hajtóművét is tartó hátsó fele tíz perce leszakadt a hajóról. A mai napig nincs kijavítva. Na jó, ez talált. De az már így klasszikus. Az én szememben van rá magyarázat is. A fékező hajtómű túl forró, így kemény lesz a becsapódás!
Hozzászólás ideje: 11 órával korábban11 órája Szerző 2026. 02. 19. - 14:37, Bence1997 írta:Most már 9.5 millió megtekintés, 2 nap alatt.Amúgy csalóka a dolog, mert manapság már más platformokon is milliós megtekintéseket kap, pl. most olvasom, hogy valaki megnézte, hogy a különböző platformokon 1 nap alatt mennyi jött össze:YouTube - 7.7 millió (7.4 millió a hivatalos csatornán, a többi más oldalakon - IGN, Rotten stb.)Instagram - 10.4 millióTwitter - 8.6 millióTikTok - 21.1 millióFacebook - 51.2 millióÖsszesen: 97.2 millió. Persze biztos vannak olyanok, akik más platformon is megnézték az előzetest, de attól még ez egy szép szám. Most esetleg tudod hogy állnak ezek a számok?
Hozzászólás ideje: 10 órával korábban10 órája 46 perccel korábban, Ody Mandrell írta:Most esetleg tudod hogy állnak ezek a számok? Megpróbáltam utánanézni (a fentebbi ugye redditről lett betéve) és ennyit sikerült kiderítenem:YouTube: 11,3 millióInstagram: több, mint 10,4 millió (nem igen láttam adatot, de gondolom több lett valamennyivel)Twitter: több, mint 8,6 millió (mondjuk a főfióknál csupán 5 millió van kiírva, szóval a fentebbi 8 milliós eredmény több más előzetes számát gyúrja össze)TikTok: 21,1 millió (ez csupán a hivatalos SW oldalon van)Facebook: 53 millió Szerkesztve: 10 órával korábban10 órája - Bence1997
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.