Hozzászólás ideje: 8 órával korábban8 órája Így kivülről nézve úgy tünik, hogy egész sokféle közönséget igyekeznek megszólítani. Így pár héttel a bemutató előtt a marketing nem tünik katasztrófának. Amit nehéz megitélni, hogy ez hogy Grogu kapta a főszerepet mindenhol a marketingben mennyire jó ötlet. Pár hét és kiderül.
Hozzászólás ideje: 8 órával korábban8 órája Szerintem egyértelműen a gyerekekre, ezáltal a családokra mennek rá. A reklámokból egyébként egy nagy galaxis mentő sztori igérete világlik ki, ami még akár epikus is lehet.
Hozzászólás ideje: 7 órával korábban7 órája 36 perccel korábban, Ody Mandrell írta:Szerintem egyértelműen a gyerekekre, ezáltal a családokra mennek rá.Hát, ha minden gyerek elviszi a szüleit akkor legtöbb esetben akár hármasával is mennének jegyek. Ha meg testvérek is vannak lesz itt bevétel! Volna ebben logika. A kamaszoknál fiatalabb korosztályra szerintem nagyon számítanak. És azok még nem járnak szülők nélkül.
Hozzászólás ideje: 6 órával korábban6 órája Nekem erről az AOTC premierje jut eszembe, ahol a moziterem olyan volt, mint egy alsó tagozatos iskola zsúr. Szinte csak kis srácok voltak az anyjukkal.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.