Hozzászólás ideje: Augusztus 16.Aug. 16. Szerző 8 órával ezelőtt, Dzséjt írta:Én még tovább megyek: senki sem hívja őket semmiféle stormtroopernek, mert ez már nem a Birodalom vagy az Első Rend.Az lehet, de hőseink valószínűleg az ő hajójukon/űrállomásukon menekülnek (hidas jelenet).
Hozzászólás ideje: Augusztus 16.Aug. 16. Jó lesz ez. Látványosnak átványos. FGőleg a vízes bolgó. Gosling meg olyan star wars-os csávó.
Hozzászólás ideje: Augusztus 16.Aug. 16. 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:Az lehet, de hőseink valószínűleg az ő hajójukon/űrállomásukon menekülnek (hidas jelenet).Szerintem a hídas jelenet máshol játszódik, mint az, amikor az űrhajó a kereszttűzben és a lángok között felszáll. Abból gondolom, hogy amikor a fickó átugrik a hídon, a háttérben nagyon erős fény látható. Ez azt a benyomást kelti, mintha nap sütne ott be egy épületbe. A felszállás jelenetében viszont egy űrre nyíló, azaz épp záruló hangárkapu látható. Persze ettől még a két helyszínnek lehet köze az ellenséges frakcióhoz (a mindkét jelenetben látható zöld lézersugarak ezt sugallják), meg persze az is lehet, hogy tévedek és valójában egy helyszín.
Hozzászólás ideje: Hétfő 14:025 napja Szerző Nagyon jó lesz ez a film, a zsigereimben érzem. Borzongató, a jó értelemben pedig alig mutat valamit. A mandi első előzetesénél ilyet mutatóba se éreztem.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.