Hozzászólás ideje: Péntek 12:241 napja Szerző Este héttől reggelig nem leszek netközelben, kíváncsi leszek reggel mi fogad.
Hozzászólás ideje: Péntek 14:541 napja Napfelkelte. Viccet félretéve, én most egy Starfighter teasernek örülnék a legjobban. Egyrészt, mert végre lenne valami kézzelfogható ehhez a filmhez. Nem csak a fantazmagóriánk által kéne elméleteket gyártanunk, hanem ténylegesen lenne mire alapozni. Másrészt, az Avengers: Doomsday árnyékában talán jobb is lenne, ha most csak felhívnák a figyelmet a Starfighter-re, aztán annál a filmnél robbantanának egy nagy trailert - mert valószínűleg elég sokan fogják megtekinteni azt a mozit, így sokakhoz eljuthat a Starfighter beharangozója is. Plusz, az Ahsoka s2 trailert kiadhatnák kicsit később, hogy azt se árnyékolja be a Doomsday.
Hozzászólás ideje: Péntek 15:531 napja Jeff Sneider szerint 1 perces előzetes lesz csak. Szerkesztve: Péntek 15:541 napja - Bence1997
Hozzászólás ideje: Péntek 16:311 napja 37 perccel korábban, Bence1997 írta:Jeff Sneider szerint 1 perces előzetes lesz csak.Akkor pont 1 perccel lesz több fogalmunk arról, hogy mire számíthatunk, mint a teaser megtekintése előtt. Bár ez persze attól is függ, hogy mennyi időt fog felölelni a cím kiírása, mert az nem lesz új infó.
Hozzászólás ideje: Péntek 16:531 napja Szerző Magyar idő szerint mikor is várható az előzetes?(Egyébként tuti nem kapjuk meg, csak az ott lévők láthatják. Készüljetek a mobilos verziókra. )
Hozzászólás ideje: Péntek 16:551 napja A panel, ahol várhatóan leadják az előzetest, hajnali 4-kor veszi kezdetét. Reggel 6-ig tart (de ennél tovább is elhúzódhat).
Hozzászólás ideje: Péntek 16:591 napja Szerző A Disney Experience Showcase az más, igaz? Mert az is 4-6 -ig lesz és adja a D+
Hozzászólás ideje: Tegnap 04:271 napja Exkluzív előzetest adnak. Vagyis ma nem kapunk semmit.szerk.: na lementettem az ott levetítettett. Tessék. Valóban 1 perces, nem néz ki rosszul amúgy. Szerkesztve: Tegnap 04:361 napja - Bence1997
Hozzászólás ideje: Tegnap 04:441 napja Köszi az előzetest!Persze, hogy pont azt nem mutatták meg, amire a leginkább kíváncsi voltam.Jól néz ki, meg minden. De hát izé... az egymondatos szinopszis és az előzetes alapján ez inkább olyan filmnek tűnik, mint amilyennek először gondoltuk, nem pedig olyannak, amit a spoilerek alapján beleláttunk.Na, majd kiderül.
Hozzászólás ideje: Tegnap 05:491 napja Igen, egyelőre nem nagyon látni a grandiózusabb történetet, és az antagonistákat se láttuk (ha jól vettem ki).A vizes bolygó viszont nagyon tetszik
Hozzászólás ideje: Tegnap 05:551 napja Szerző Huhhh ez az előzetes még így kamerásan is iszonyú jól néz ki!
Hozzászólás ideje: 22 órával korábban22 órája Szerző Esetleg ha lesz jobb minőségű verzió, ne tartástok magatokban. @Yoda József képe pl. már jóval szebben néz ki, meg közelebbinek is tűnik.
Hozzászólás ideje: 22 órával korábban22 órája 21 perccel korábban, Ody Mandrell írta:Esetleg ha lesz jobb minőségű verzió, ne tartástok magatokban. @Yoda József képe pl. már jóval szebben néz ki, meg közelebbinek is tűnik.Felraktam ezt a verziót ide:https://mega.nz/file/hjoVSZ4a#cZEGKMpgWN88NzBos6LjiE5T0C54bnIBwB2gtnC4GoE
Hozzászólás ideje: 22 órával korábban22 órája Na így már jobban látni. Nem néz ki rosszul, igaz, olyan sokat nem mutat. A droid érdekes, meg úgy néz ki, hogy amikor Kade szereli a vadászgépét, épp egy hangárban van, az ablakoknál látni, hogy a hipertérben közlekedik éppen. Valamint érdekesen néznek ki azok a katonák, akik feltételezem Kade hajóját lövik éppen.Szerintem ősszel adnak ki egy teljesebb verziót.
Hozzászólás ideje: 22 órával korábban22 órája Azok a katonák szerintem inkább újféle harci droidoknak tűnnek számomra. Apróság, de olyan jó, hogy itt most a lézersugarak színe zöld, nem pedig a megszokott piros.
Hozzászólás ideje: 21 órával korábban21 órája Tökéletes teaser, jó hangulata van, ennél többet nem kell mutatni. Szerkesztve: 21 órával korábban21 órája - Odumin
Hozzászólás ideje: 20 órával korábban20 órája Oké, nem sokat láttunk és nem jó minőségben, de amit láttunk és amit abból ki lehet venni, az tetszetős. Örömmel konstatáltam, hogy bár kábé mindenki, aki "ott volt a forgatáson" vagy látta a "nyers vágást" vagy valaknek az apjának az unokabáttyának a régi szobatársa ismer valakit, aki járt egyszer abban az országban, ahol forgattak, az azt mondta, hogy hát ez bizony OT-t idéző film lesz. Erre se sivatag, se egy hó. Lehet, hogy a nagy OT idéző lesz az első olyan Star Wars mozifilm, ami megkímél minket a sokadik Tatooine és Hoth klóntól? Ez azért is lenne nagy szó, mert erre még Lucas sem volt képes, 6-ból 5 Star Wars filmjébe belegyömöszölte a Tatooine-t, a hatdoikba meg ott a Hoth. Plusz még egy Geonosist is kaptunk tőle, bár mentségére szóljon, hogy az összes sivatagbolygó közül talán az idézi meg a legkevésbé a Tatooine-t.Akárhogy is, üdvözíző számomra végre egy olyan Star Wars mozifilm trailert látni, ami nem Hoth vagy Tatooine utánérzéssel akarja eladni magát. És kifejezetten bíztató ez a sok OT PR BS után. Amit pedig eddig láttunk, az nekem tetszik. A vízi bolygó már most esélyes a "kedvenc világom a filmből" díj megnyerésére. Hát felfelé "folyik" a víz! Egyelőre úgy tűnik, a hajódizájnok sem az ST vonalát követik, amik elég erősen az OT vonalán maradtak a sok TIE-jal, betűvadásszal és csillagrombolóval. A címszereplő meg ezek szerint ténylegesen egy csillagvadász lesz, Ez máris érdekes, vajon hogyan integrálódik a sztoriba egy ilyen űrhajó, hogy lesz annyira fontos, hogy a filmet pont erről a járműről nevezték el?A városbolygó(?) látványa is ott van a szeren, és az új nagy hajó is tetszetős, ami olyan, mintha Onyx Cinder (Sceleton Crew) és a Stinger Mantis (Jedi játéksorozat) szerelemgyermeke lenne. Amúgy, az is egy nagyobb hajóból száll fel a lövöldözős jelenetben (a hangárnak kicsit birodalmi/Első Rend vonalai vannak - lehet, hogy egy Resurgent vagy ilyesmi?). Matrjoska űrhajókat kapunk? Egy nagy hajóban egy kisebb hajó, amiben lesz egy még kisebb hajó? Na ennyi. Nem sok, de máris sokkal több, mint amennyink eddig volt. És máris nagyobb izgalommal tekintek eme film elé. A címszereplő valójában egy űrhajó, a leggyorsabb a Galaxisban és oka van annak, hogy sose hallottak róla. A látvány kicsit sem idézi az OT-t, épp ellenkezőleg, bőven van itt más feeling is. Ami jó, mert itt azért egy teljesen új érát kell eladni, már csak nyomokban lehet szó a Birodalomról, Lázadók Szövetségéről, Első Rendről és Ellenállásról - utóbbiakról kicsit talán több, hiszen csak öt évre vannak, de akkor is. El kell kezdeni építeni egy új érát, aminek alapjait ugyan az előző művek adják, de saját karaktert is kap. Ehhez pedig egy markáns, felismerhető látvány kell. Az ST ezt elpuskázta azzal, hogy túlságosan az OT-ra épített, most a Mandoverzummal Filoniék kénytelenek javítani. Filoni felügyelete alatt Lewy-nek és az őt követőknek viszont megvan az esélye arra, hogy ezt a hibát már ne kövessék el. És a teaser alapján a Starfighter nem is fogja.
Hozzászólás ideje: 19 órával korábban19 órája Szerző Baromi hangulatos ez az előzetes! És habár az Ahsoka látványosabb, ez valamiért jobban megfog. Igazi blockbuster mozinak néz ki, Gosling meg már ebben a kis részben is nagyon jó. 3 órával ezelőtt, Yoda József írta:Felraktam ezt a verziót ide:https://mega.nz/file/hjoVSZ4a#cZEGKMpgWN88NzBos6LjiE5T0C54bnIBwB2gtnC4GoENálam borzasztóan szaggat. Másnál is?
Hozzászólás ideje: 19 órával korábban19 órája 7 perccel korábban, Ody Mandrell írta:Nálam borzasztóan szaggat. Másnál is?Nálam akadás nélkül fut.7 perccel korábban, Ody Mandrell írta:És habár az Ahsoka látványosabb, ez valamiért jobban megfog.Szerintem ez nem meglepő, az Ahsokáról sokkal több mindent tudunk, sokkal több mindenre alapozva találgathatunk. Az már egy bejáratot sorozat. A Starfighter még új. Ráadásul, az Ahsokából jó minőségű trailert kaptunk, az is sokat tsz hozzá. Szerkesztve: 19 órával korábban19 órája - Dzséjt
Hozzászólás ideje: 18 órával korábban18 órája Szerző 12 perccel korábban, Dzséjt írta:Szerintem ez nem meglepő, az Ahsokáról sokkal több mindent tudunk, sokkal több mindenre alapozva találgathatunk. Az már egy bejáratot sorozat. A Starfighter még új. Ráadásul, az Ahsokából jó minőségű trailert kaptunk, az is sokat tsz hozzá.Öööööö fordítva. Ez fog meg jobban.
Hozzászólás ideje: 18 órával korábban18 órája Nekem az Ahsoka többet mutatott és izgalmasabb volt. Ez se szégyenkezhet, itt is volt 1-2 érdekesség, de majd a hivatalos teaser remélhetőleg többet mutat majd.
Hozzászólás ideje: 18 órával korábban18 órája 5 perccel korábban, Ody Mandrell írta:Öööööö fordítva. Ez fog meg jobban. Oké... pardon, ez a sok SW matéria összekuszálta a mondatértelmezési áramköreimet. Vagyis Kennedy hibája.
Hozzászólás ideje: 18 órával korábban18 órája Szerző 3 perccel korábban, Bence1997 írta:Nekem az Ahsoka többet mutatott és izgalmasabb volt. Ez se szégyenkezhet, itt is volt 1-2 érdekesség, de majd a hivatalos teaser remélhetőleg többet mutat majd.Biztos többet mutat majd, de már ez is baromi hangulatos. Ebből már most ki tudom nézni, hogy kasszasiker lesz.
Hozzászólás ideje: 13 órával korábban13 órája Szerző 6 órával ezelőtt, Dzséjt írta:Amúgy, az is egy nagyobb hajóból száll fel a lövöldözős jelenetben (a hangárnak kicsit birodalmi/Első Rend vonalai vannak - lehet, hogy egy Resurgent vagy ilyesmi?)Én tovább mennék. Szerintem azok a fekete páncélos fickók lehetnek akár újfajta rohamosztagosok is. 9 órával ezelőtt, Bence1997 írta:Szerintem ősszel adnak ki egy teljesebb verziót. Én inkább szeptember közepére. végére tippelek.
Hozzászólás ideje: 12 órával korábban12 órája 14 perccel korábban, Ody Mandrell írta:Én inkább szeptember közepére. végére tippelek.Ami beletartozik az őszbe.
Hozzászólás ideje: 7 órával korábban7 órája 5 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:Én inkább szeptember közepére. végére tippelek.Elég lenne ám annyit írnod, hogy "igen, egyetértek", felesleges ilyen körülményesen megfogalmazni. 6 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:Én tovább mennék. Szerintem azok a fekete páncélos fickók lehetnek akár újfajta rohamosztagosok is.Én még tovább megyek: senki sem hívja őket semmiféle stormtroopernek, mert ez már nem a Birodalom vagy az Első Rend.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.