Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

D23 teaser trailer

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Mivel a D23 után nincs olyan rendezvény, ahol a Lucasfilm feltűnne (max a NYCC októberben, de azt mindig a írott tartalmaknak szánják), ezért itt a legjobb esély a bemutatóhoz. A legtöbb SW filmhez amúgy 8 hónappal a premier előtt adták ki az első kedvcsinálót (kivéve TFA és Solo), ami egy újabb szeptembert jelentene a Starfighternek, de nem baj, ha most kivételt tennének. D

Hozzászólás ideje:

Teljes magabiztossággal ki merem jelenteni, hogy vagy lesz, vagy nem lesz teaser a D23-on. D Bár kifejezetten örülnék, ha lenne, mert most már nagyon tudnám értékelni, ha tudnánk valami kézzelfoghatót is erről a filmről.

Hozzászólás ideje:

Én úgy vagyok vele, hogy ha tényleg mutatnak belőle valamit (és azt ki is adják publikusan, nem kamerás verziót kell nézegetnünk), akkor örülni fogok, ha meg úgy érzik, hogy nem jött el a pillanat, hogy elkezdjék a marketinget, azt is elfogadom.

Hozzászólás ideje:

Az alábbi sorozatoknak volt a D23 az első nyilvános:

2019: The Mandalorian 1. évad

2022: Tales of the Jedi

2024: Skeleton Crew

Hozzászólás ideje:

Jöjjön mindkettő. D

(Amúgy annyi félelmem van az Ahsokával kapcsolatban, hogy lehet minimális marketinget fog kapni - lévén nem kezdő sorozatról beszélünk - és ha nem januári premiere lesz, elképzelhető, hogy idén semmit se látunk majd belőle...)

Hozzászólás ideje:

Mintha Dzséjtet hallanám, aki tutira tudja, hogy vagy lesz, vagy nem.

Szóval, ha az egyik lesz, a másik nem, és ha másik lesz akkor az egyik nem!

Tudjátok mit: szerintem az egyik jobb, mint a másik, biztosan az fog jönni! wink

Hozzászólás ideje:

Nos Beyond Reporter eléggé mix, hogy éppen mi jön be nála és mi nem, viszont ma azt mondta, hogy a D23-on kiadnak egy (exkluzív) előzetest de mi csak decemberben fogunk kapni egy nyilvánosat (gondolom a Doomsday előtt). hmm

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:

Azt nem zárnám ki, hogy valóban nem teszik közzé a D23-on leadott előzetest, de hogy decemberig várnának vele az nekem sántít. Meglátjuk mi lesz, már csak 52 óra.

Hozzászólás ideje:

Igen, pl. 2 éve a Skeleton Crewról se volt semmi beharangozó. Ki volt állítva néhány jelmez, aztán bumm hajnalban már jött is az előzetes. Itt mondjuk előbbi nincs (a Mandó/Ahsoka kettős van kirakva), de ettől függetlenül kiadhatják (aztán hogy mennyire fog kimagaslani a D23-as kínálatból, arra nagyon kíváncsi vagyok).

Hozzászólás ideje:

RPK azt írta, hogy publikus Doomsday előzetes is lesz. Őszintén, én tartok attól, hogyha mindkettő kijön, akkor a Doomsday el fogja homályosítani a Starfightert. Nem biztos, hogy a legjobb marketingdöntés lenne. Viszont a Doomsday nem olyan rég kapott teasert, így talán az most nem fog.

Hozzászólás ideje:
17 perccel korábban, Yoda József írta:

RPK azt írta, hogy publikus Doomsday előzetes is lesz. Őszintén, én tartok attól, hogyha mindkettő kijön, akkor a Doomsday el fogja homályosítani a Starfightert. Nem biztos, hogy a legjobb marketingdöntés lenne. Viszont a Doomsday nem olyan rég kapott teasert, így talán az most nem fog.

Amerikában ma kezdődik a jegyvásárlás (igen, 4 hónappal előtte). Emiatt adnak ki egy előzetest. Viszont az nem az Entertainment Showcase alatt lesz bemutatva, hanem bőven előtte. Viszont ja, az az előzetes úgy sejtem elfogja venni a reflektorfényt az új SW filmről (meg az X-men bejelentése is, ha a színészeket is bejelentik hozzá...).

Szerkesztve: - Bence1997

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Account

Navigation

Keresés

Keresés

Böngésző push értesítéseinek konfigurálása

Chrome (Android)
  1. Koppints a címsáv melletti lakat ikonra.
  2. Koppints az Engedélyek → Értesítések lehetőségre.
  3. Módosítsd a beállításokat.
Chrome (Desktop)
  1. Kattints a lakat ikonra a címsorban.
  2. Válaszd a Webhelybeállítások lehetőséget.
  3. Keresd meg az Értesítések elemet, és módosítsd a beállításokat.