Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 2. Hozzászólás ideje: 2010. Február 2. Akkor nem sokra megyek vele, ha 3 nap alatt végignézem az ÖSSZES TCW részt. A 6 filmet kívülről fújom, tehát remélhetőleg az nem lesz hátrány.
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Február 2. Nekem is ez jutott eszembe Ha csak TCW, akkor valószínűleg nem játszom Bizony! Csak TCW lesz mind az öt fordulóban.
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 2. Hozzászólás ideje: 2010. Február 2. Akkor sztornó a kérdésem a másik topikban. Sajna ez esetben nem sokra számíthattok tőlem
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Február 2. Akkor sztornó a kérdésem a másik topikban. Sajna ez esetben nem sokra számíthattok tőlem Csak vicceltem.
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 2. Hozzászólás ideje: 2010. Február 2. Csak vicceltem. Ez borítékolható volt. Kicsit egyhangú is lenne, ha nem kerülnének terítékre a régi jó filmek is.
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 2. Hozzászólás ideje: 2010. Február 2. Remélem az ewoks, droids meg a Holiday Special-ből is lesznek már kérdések, eddig nem találkoztam ezeket is érintő kérdésekkel
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 2. Hozzászólás ideje: 2010. Február 2. Remélem az ewoks, droids meg a Holiday Special-ből is lesznek már kérdések, eddig nem találkoztam ezeket is érintő kérdésekkel Én meg remélem, hogy nem.
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 2. Hozzászólás ideje: 2010. Február 2. Én meg remélem, hogy nem. Jó, én se gondoltam komolyan, csak elképzelem, hogy Ody a nép nyomásának engedve megnézze ezeket a műsorokat
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Február 2. Jó, én se gondoltam komolyan, csak elképzelem, hogy Ody a nép nyomásának engedve megnézze ezeket a műsorokat Nem fogom megnézni őket, senki kedvéért.
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 3. Hozzászólás ideje: 2010. Február 3. Remélem az ewoks, droids meg a Holiday Special-ből is lesznek már kérdések, eddig nem találkoztam ezeket is érintő kérdésekkel Utóbbi megvan, de akkor nem állok neki megsasolni
Ajánlott hozzászólás