Jump to content

Jubileumi swsaga kvízjáték!

Ody Mandrell

Recommended Posts

Jubileumi swsaga kvízjáték!

9842.jpg

Mint tudjátok idén lesz öt éves a fórum, melyet egy kvízzel egybekötött nyereményjátékkal fogunk megünnepelni. A fődíj a The Clone Wars mozifilm 2DVD -s extra kiadása lesz.Remélem van még olyan köztetek akinek nincs meg ez a kiadás, és szívesen harcba szállna érte.

A játék négy fordulós lesz, melynek időpontjai:

• Február 5.
  • Február 12.
  • Február 19.
  • Február 26.

A játék menetéről és szabályairól a Jubileumi topikban olvashattok majd, mindig az adott forduló előtt pár nappal. Remélhetőleg sikerül kialakítani egy olyan megmérettetést, ahol mindenki eséllyel pályázik a győzelemre. Sok sikert kívánok a játékhoz!

Szerintem meg szép dolog, hogy Ody felajánlott valamit. :P Aztán ha valaki olyan nyeri meg, akinek már megvan, még mindig örömet szerezhet vele valaki másnak. :lol:

Egyébként ki találja ki a kérdéseket?

Engem lázba hozna, de valószínűleg csak az első fordulón tudok részt venni a műszakbeosztásom miatt. (És sajnos a hétvégéim is bizonytalanok) :lol:

(Azt már csak halkan merem mondani, hogy egyébként sem lenne nagy esélyem a nyerésre... :o )

Az nem biztos. :D Főleg, hogy a többieket annyira nem is mozgatja meg a nyeremény. :P

Ody. Szóval csak rád ragadt az a DVD kiadás. :D De ílyen módszerekkel "megszabadulni" tőle...ejnye... :P:D
Annyira nem is akartam eladni. Egyszer megkérdeztem, de annyi. Inkább így adok túl rajta, nemesebb tett. :P Egyébként tökéletes állapotban vannak a lemezek és a tok is, olyan ahogy megkaptam. Mindig vigyázok a dolgaimra, ez tükröződik ezen is. :P

Szerintem meg szép dolog, hogy Ody felajánlott valamit. :P Aztán ha valaki olyan nyeri meg, akinek már megvan, még mindig örömet szerezhet vele valaki másnak. :P
Köszi. :o

Egyébként ki találja ki a kérdéseket?
Szerinted ki? :D

Szerinted ki? :lol:
Azért annyira nem hülye kérdés, hiszen négy forduló lesz egymás után. :D Az minimum 30-40 kérdés, nem lesz könnyű kitalálni egyedül. Csak ezért gondoltam, hogy talán valakivel közösen csinálod.

Azért annyira nem hülye kérdés, hiszen négy forduló lesz egymás után. :D Az minimum 30-40 kérdés, nem lesz könnyű kitalálni egyedül. Csak ezért gondoltam, hogy talán valakivel közösen csinálod.
Egyedül csinálom. :lol:

A nyeremény pedig annak is jól jöhet akinek már megvan. Elajándékozhatja például olyan ismerősnek, akinek nincs meg.

Ezek szerint egyedül erősítem azok táborát, akiknek még nincs meg az eredeti DVD és jól jönne egy ilyen extrákkal megspékelt kiadás. :)

Egyébként jó ötlet a kvíz, szívesen részt vennék rajta. :evil: Egyelőre legalábbis úgy néz ki, ráérek...

Ezek szerint egyedül erősítem azok táborát, akiknek még nincs meg az eredeti DVD és jól jönne egy ilyen extrákkal megspékelt kiadás. :)

Egyébként jó ötlet a kvíz, szívesen részt vennék rajta. :evil: Egyelőre legalábbis úgy néz ki, ráérek...

Úgy tudom oldinak sincs meg. szóval lesz vetélytársad. :D

Nekem sincs meg eredetiben, de ha nagy csoda folytán nyernék, és második leszel, felajánlom szívesen (ha engedik a többiek :)), mivel sajnos nem bánom, hogy nincs meg, szóval csak a játékért fogok játszani :)

Nekem sincs meg eredetiben, de ha nagy csoda folytán nyernék, és második leszel, felajánlom szívesen (ha engedik a többiek :D), mivel sajnos nem bánom, hogy nincs meg, szóval csak a játékért fogok játszani :)

Igazán nagylelkű és önzetlen...ez Jedi-vonás. :)

Mindenesetre akárhogy is alakul majd, azért köszi! :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information