KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Valóban nem lett rossz Urus Dose szinkronja, és egyértelműen Reviczky volt az. Bár az eredeti hangok hideg lába nyomába nem érhetnek, de azért jó. Urus Dose pedig továbbra is egy "jerk". Chi Cho után a második olyan TCW-s karakter, amelyet helyből le kellene puffantani. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. (szerkesztve) Chi Cho után a második olyan TCW-s karakter, amelyet helyből le kellene puffantani. Dehogy! Én imádom, Chi Cho-t utáltam, ő tényleg agyatlan bunkó volt. Dose csak a saját népét óvta a saját barbár módján. Szerkesztve: 2010. Augusztus 5. - Ody Mandrell Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Arra leszek kíváncsi, láthatunk-e majd egyszer szeretetreméltó dugot. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Arra leszek kíváncsi, láthatunk-e majd egyszer szeretetreméltó dugot. Kevés az esélye. Ha csak nem lesz Jedi lovag. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Hát Palpi magyar hangja nem Grúber Hugó volt már megint, ez nem tetszett, ezt leszámítva mindenki más hangjával meg voltam elégedve. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.