Hozzászólás ideje: 2012. Február 14.13 éve Szerző Talán mert az egyik kedvenc filmem megérdemli, hogy ne egy sz*ros Center Moziban nézzem meg hanem minőségi helyen. Kedvenc filmed? Az előbb még bárgyú volt. De szerintem hagyjuk is abba, mert ez itt már végképp off. Ne szennyezzük ezt a topikot ezzel.
Hozzászólás ideje: 2012. Február 14.13 éve I Ha megfigyeled és soha nem védtem ész nélkül a SAGAt. Mindigis felvállaltam hogy az TPM nekem túl bárgyú, az AotC túl csöpögős, a RotJ vége pedig gyerekes. Tudok a hibáikról és ennek ellenére szeretem őket, amit mi sem bizonyít jobban minthogy hétvégén utazok fel Pestre megnézni az általam leggyengbbnek tartott Baljós árnyakat 3D-ben. Ezen megdöbbentem. Azt hittem mindenki szereti itt a prequelt.
Hozzászólás ideje: 2012. Február 15.13 éve Ezen megdöbbentem. Azt hittem mindenki szereti itt a prequelt. Légyszi, olvasd már el mit írtam. Tudok a hibáikról és ennek ellenére szeretem őket Nálam a rajongás nem abból áll hogy hibátlannak látom a SAGAt, hanem abból hogy ezekről tudomást veszek és élvezem tovább a filmet.
Hozzászólás ideje: 2012. Július 29.13 éve Még mindig fantasztikus ez az epizód! Számomra eddig a TCW egyik, ha nem a legjobb része. Ékes példája annak, hogy nem csak a végigakciózott történetszálak tudnak ütni, és látványilag odatenni. Alderaan csodás bolygó, Aurra Sing remek nemezis, Ahsoka pedig továbbra is favorit. Inkább nem ugrok fejest egy újabb áradozás-tengerbe, de ebben a részben figyelhető meg leginkább, mennyit fejlődött a sorozat elejéhez képest, szerencsére pozitív irányba. Remélem, a következő évadokban is láthatunk még ilyet, a lehetőség adott.
Hozzászólás ideje: 2012. Július 30.13 éve Szerző Valóban felelősségteljes az amit itt csinál (a harmadik évadban Ahsoka felnőtt). Az is szimpatikus ahogy Padmé és Typho bíznak benne. Hangulatilag pedig valóban az egyik csúcs ez a rész. Ahogy Padmé megérkezik a lánya későbbi hazájába az eléggé szívszorító.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.