Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Február 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 14. Talán mert az egyik kedvenc filmem megérdemli, hogy ne egy sz*ros Center Moziban nézzem meg hanem minőségi helyen. Kedvenc filmed? Az előbb még bárgyú volt. De szerintem hagyjuk is abba, mert ez itt már végképp off. Ne szennyezzük ezt a topikot ezzel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 14. I Ha megfigyeled és soha nem védtem ész nélkül a SAGAt. Mindigis felvállaltam hogy az TPM nekem túl bárgyú, az AotC túl csöpögős, a RotJ vége pedig gyerekes. Tudok a hibáikról és ennek ellenére szeretem őket, amit mi sem bizonyít jobban minthogy hétvégén utazok fel Pestre megnézni az általam leggyengbbnek tartott Baljós árnyakat 3D-ben. Ezen megdöbbentem. Azt hittem mindenki szereti itt a prequelt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 15. Ezen megdöbbentem. Azt hittem mindenki szereti itt a prequelt. Légyszi, olvasd már el mit írtam. Tudok a hibáikról és ennek ellenére szeretem őket Nálam a rajongás nem abból áll hogy hibátlannak látom a SAGAt, hanem abból hogy ezekről tudomást veszek és élvezem tovább a filmet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 29. Még mindig fantasztikus ez az epizód! Számomra eddig a TCW egyik, ha nem a legjobb része. Ékes példája annak, hogy nem csak a végigakciózott történetszálak tudnak ütni, és látványilag odatenni. Alderaan csodás bolygó, Aurra Sing remek nemezis, Ahsoka pedig továbbra is favorit. Inkább nem ugrok fejest egy újabb áradozás-tengerbe, de ebben a részben figyelhető meg leginkább, mennyit fejlődött a sorozat elejéhez képest, szerencsére pozitív irányba. Remélem, a következő évadokban is láthatunk még ilyet, a lehetőség adott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Július 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 30. Valóban felelősségteljes az amit itt csinál (a harmadik évadban Ahsoka felnőtt). Az is szimpatikus ahogy Padmé és Typho bíznak benne. Hangulatilag pedig valóban az egyik csúcs ez a rész. Ahogy Padmé megérkezik a lánya későbbi hazájába az eléggé szívszorító. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.