Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Mi a legjobb SW játék? 91 felhasználó szavazott

1. 1. Mi a legjobb SW játék?

• X-Wing és társai (Tie fighter)
      3
    • Rouge Sqadron
      2
    • Jedi Knight széria
      20
    • Galactic Battlegrounds
      1
    • Republic Commando
      12
    • Battlefront
      4
    • Battlefront II
      12
    • Episode I: Racer
      0
    • The Phantom Menace
      5
    • KOTOR 1-2
      21
    • Empire At War
      3
    • más
      7

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Én mindig a kezgetőzős manővert alkalmaztam Nihilusnál is, Sionnál is, és Kreianal is :D Kicsit vicces de így a legkönyebb. :) Na OFF vége, inkább folytassuk az SW videójátékok résznél :D

Sion elől én is elbújtam az egyik oszlop mögé. >.<

Hozzászólás ideje:

Sion elől én is elbújtam az egyik oszlop mögé. >.<

Én kicsit fénykardoztam vele, mikor fogyott az életem körbe-körbe futkostam, ő utánnam, közben erővel gyógyítottam magam, és ezt nyomtam addig amíg le nem győztem :D

Hozzászólás ideje:

Az még hagyján, a második részben volt egy pálya, amit nagyon röhejesen vittem ki. Ha jól emlékszem, szét kellett osztani a csapatot. Az erősebbek, Visas Marr és Canderous Ordo jött velem a Darth Nihilus elleni harcra. Azt hiszem Canderous-t nem is én választottam, hanem alapból ő jött. Mindegy, a lényeg, hogy Atton Randot, Bao-Durt és még valakit, azt hiszem Mirát küldtem a felszínre.

Valami templomban kellett harcolnunk. (Rég játszottam vele, bocsánat a homályos részletekért.) És a végén várt ránk két Sith, fénykardokkal felfegyverkezve. Na mármost, Bao-Dur és Mira már a földön voltak. Még szerencse hogy volt a terem közepén valami és nekiálltam kergetőzni a Sithekkel. Amikor elég messzire jutottam lőttem, aztán megint futottam, megint lőttem és így tovább, amíg meg nem haltak. >.<

Néha-néha felbosszantottak engem is, de ettől függetlenül piszkosul élveztem. :)

Én toleránsabb vagyok ugyan, de ne OFF-oljuk szét a saját topikomat, kérem szépen. :D

Canderous Ordo a Kotor 2-ben? Ezt meg hogy csináltad? :D

A Nihilus elleni harc elég könnyű volt számomra. Egy kicsit csalódtam, auz hittem őt kell elintézni majd utoljára.

Hozzászólás ideje:

Canderous Ordo a Kotor 2-ben? Ezt meg hogy csináltad? :D

Nem is tudtad? :D Ordo a Mandalór társunk :) Ha sokat beszélsz vele, akkor elmondja :)

Nem volt még, hogy az ő szálát teljes egészében kifejtetted? :)

Hozzászólás ideje:

Nem is tudtad? :D Ordo a Mandalór társunk :) Ha sokat beszélsz vele, akkor elmondja :)

Nem volt még, hogy az ő szálát teljes egészében kifejtetted? :)

Hát ez teljesen új. :o Bocs, nem tudtam.

Nem beszéltem vele olyan sokat, mindig azokkal dumáltam többet, akikből Jedit lehet faragni.

Hozzászólás ideje:

Hát ez teljesen új. :o Bocs, nem tudtam.

Nem beszéltem vele olyan sokat, mindig azokkal dumáltam többet, akikből Jedit lehet faragni.

Pedig igaz, ő Canderous. Meglep, hogy ezt pont te nem tudtad, hiszen a kedvenc játékod. :) De most már ezt is tudod. ^^

Hozzászólás ideje:

Egyébként a 2-höz évekig készült egy olyan módosítás, amely a kivágott részeket, történetszálakat (sőt, egy egész bolygót) visszarak a játékba. Ez végül elkészült?

Hozzászólás ideje:

Egyébként a 2-höz évekig készült egy olyan módosítás, amely a kivágott részeket, történetszálakat (sőt, egy egész bolygót) visszarak a játékba. Ez végül elkészült?

Úgy tudom igen, de ebben nem vagyok biztos. Gondolom a Sleheyront rakták vissza. Még egy csomó textúra hiányzott belőle ezt ezért máshonnan pótolták. Számomra az non-canon szóval annyira nem izgat a dolog. :)

Szerk.: Tévedtem, még mindig nem adták ki.

Szerkesztve: - KisKósa

Hozzászólás ideje:

Én is hallottam arról, hogy összecsapták a Kotor 2 végét a szűkös határidő miatt. Állítólag más lett volna a befejezés és kimaradt egy bolygó.

Mi lett volna az eredeti befejezés?

Hozzászólás ideje:

Én is hallottam arról, hogy összecsapták a Kotor 2 végét a szűkös határidő miatt. Állítólag más lett volna a befejezés és kimaradt egy bolygó.

Nem csak a végét, hanem egyes történetszálakat is kihagytak, meg egy droidok uralta bolygót. Nekem a 2 nem i tetszett, már a Nar Shaddaan találkoztam súlyos történeti ellentmondásokkal.

Hozzászólás ideje:

Nem csak a végét, hanem egyes történetszálakat is kihagytak, meg egy droidok uralta bolygót. Nekem a 2 nem i tetszett, már a Nar Shaddaan találkoztam súlyos történeti ellentmondásokkal.

Hozzászólás ideje:

Nekem nagyon tetszett a 2. rész, talán jobban mint az 1. Lehet megkövezni :D

Hozzászólás ideje:

Nekem nagyon tetszett a 2. rész, talán jobban mint az 1. Lehet megkövezni :D

Karakterfejlődés szempontjából tényleg jobb, de a történetet tekintve szerintem magasan elmarad az előd mögött. Hozzá kell tenni, hogy a 2. részt nem is a BioWare készítette.

Hozzászólás ideje:

Karakterfejlődés szempontjából tényleg jobb, de a történetet tekintve szerintem magasan elmarad az előd mögött. Hozzá kell tenni, hogy a 2. részt nem is a BioWare készítette.

Tényleg? Akkor kik? :o

Hozzászólás ideje:

Rég játszottam már a Kotor 2-vel. Mik voltak az ellentmondások?

Hozzászólás ideje:

Rég játszottam már a Kotor 2-vel. Mik voltak az ellentmondások?

Annyira már én sem emlékszem rá, de mikor az általam irányított fejvadász, Mira szembetalálkozott saját NPC hasonmásával Nar Shaddaan, a kikötőhöz közel, az eléggé kiábrándító volt...

Hozzászólás ideje:

A volt osztálytársam meglepett azzal az üzenetével, hogy odaadja nekem a TOR bétateszthez az accountját, mert se ideje, se kedve nincs hozzá. Én meg gondoltam élek a lehetőséggel, hogy megtapasztaljam én is a varázst és ne kritizáljam annyit... Erre kiderül, hogy a zsenikémnek nincs TOR kódja. >.<

Hozzászólás ideje:

Sajnálatos.

Most olvasta, hogy a Star Trek Online-t ingyenessé teszik. Remélem a TOR-ral is megteszik ezt pár év múlva.

Nem hiszem, hogy ez a pillanat ilyen hamar eljönne, a World Of Warcraftnál is szerintem a mai napig kell fizetni a havidíjat. Esetleg a jó öreg Galaxiesnál megléphetnék ezt. :)

Hozzászólás ideje:

Nem hiszem, hogy ez a pillanat ilyen hamar eljönne, a World Of Warcraftnál is szerintem a mai napig kell fizetni a havidíjat. Esetleg a jó öreg Galaxiesnál megléphetnék ezt. :)

Meglátjuk, a remény hal meg utoljára.

Előbb-utóbb szerintem ingyenes lesz. Max sokat kell várni rá.

Azt is hallottam, hogy a WoW is ingyenes lesz 1-2 év múlva.

Hozzászólás ideje:

Meglátjuk, a remény hal meg utoljára.

Előbb-utóbb szerintem ingyenes lesz. Max sokat kell várni rá.

Azt is hallottam, hogy a WoW is ingyenes lesz 1-2 év múlva.

Akárhogy is, még mindig sajnálom, hogy nem a Kotor 3-at készítették el.

Hozzászólás ideje:

Kotor 3-nak én is örülnék. Elvileg lett volna csak aztán törölték a projektet.

Hozzászólás ideje:

Azt én is.

De most már sajnos biztos nem lesz. Ez van helyette. Úgy is reklámozták, hogy a Kotor 3-12-nek felel meg.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.