danityu Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. elbujhelyen A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Mikor találkoznak Nassal és a többi gungával. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Amikor elmentek Naboo titkos helyére megkérni Boss Nast, hogy segítsen A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Amikor elmennek Nass főnökhöz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Mikor találkoznak Nassal és a többi gungával. Illetve annak egyből leesik, aki arcról ismeri Natalie Portmant Bevallom, én akkor még nem ismertem, úgyhogy engem megetettek. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. A Gungák szent helyén. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Eddig nincs helyes válasz. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Mikor Padmé felfedi magát Nass előtt. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Hát pedig ott fedi fel magát :S A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Amikor távoznának el a Coruscantról A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Hát pedig ott fedi fel magát :S Jah az elbujhelyen. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Akkor kicsit pontosítok a kérdésen: "Mikor derül ki nekünk, nézőknek...?" A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. A filmből nem derül ki A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. A filmből ez tényleg nem "derül" ki A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Akkor kicsit pontosítok a kérdésen: "Mikor derül ki nekünk, nézőknek...?" Jó kérdés. Nekem Nassnál derült ki. Többiek? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. (szerkesztve) Amikor Padmé -t küldi tisztogatni R2-t a királynő. Szerkesztve: 2011. Január 21. - Ody Mandrell A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Jó kérdés. Nekem Nassnál derült ki. Többiek? Mozi programfüzet. Szereposztás A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Jó kérdés. Nekem Nassnál derült ki. Többiek? Nekem akkor, amit írtam, tehát amikor elmennek a Coruscantról. Én felismertem Keirat egy másik filmből. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Amikor Padmé és Amidala egymás mellett állnak, pedig az fizikai képtelenség. Vagy mikor felismerjük Keira Knightly-t a sminkben, és Natalie Portmant, de ez ugyanaz a jelenet A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Ha nincs helyes válasz, mi a teendő? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Szereplőlista, ha átaludták a film végét. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Ha nincs helyes válasz, mi a teendő? Máglyán elégetjük a kérdezőt! A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Ha nincs helyes válasz, mi a teendő? Várni kell addig amíg lesz. Bár ez nekem már erősen gyanús, hogy nem lesz jó a válaszod. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Ha nincs helyes válasz, mi a teendő? Felteszel helyette más kérdést. Én így szoktam A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Máglyán elégetjük a kérdezőt! Támogatom az ötletet .D A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Találjuk i, hogy Skynak mikor eset le:D Anakin menne elbúcsúzni Padmétől Coruscanton? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Támogatom az ötletet .D Akkor szavazásra bocsátom az indítványt. Ki szavaz arra, hogy máglyán égessük el a lenn nevezett Darth Sky-t? Egy mellette! A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Várni kell addig amíg lesz. Bár ez nekem már erősen gyanús, hogy nem lesz jó a válaszod. Dehogynem. Akkor újabb segítség: Nem az a kérdés, mikor derül ki, Padmé és Sabé helycseréje, hanem az, mikor vehetjük biztosra, hogy van egy királynő és van egy dublőr? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Találjuk i, hogy Skynak mikor eset le:D Amikor megírta a kérdést? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Amikor Nute Gunray állítólag elfogta a királynőt A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás