Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Dehogynem. :)

Akkor újabb segítség: Nem az a kérdés, mikor derül ki, Padmé és Sabé helycseréje, hanem az, mikor vehetjük biztosra, hogy van egy királynő és van egy dublőr?

Esetleg amikor ki akarnak törni Nabooról és a dublör "támogatásért" fordul a háta mögött lévő Padmé felé.
Hozzászólás ideje:

Akkor újabb segítség: Nem az a kérdés, mikor derül ki, Padmé és Sabé helycseréje, hanem az, mikor vehetjük biztosra, hogy van egy királynő és van egy dublőr?

Mondjuk mikor meglátjuk az R2-t tisztogató Padmét, és ismerjük Portman kisasszony (vagy most már asszony?) arcát. Ha máskor nem, akkor már hótziher.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Dehogynem. :)

Amikor Panaka mondja Qui-Gon -nak a Tatooine -on, hogy nem helyesli, hogy velük menjen a szolgáló?

Hozzászólás ideje:

Esetleg amikor ki akarnak törni Nabooról és a dublör "támogatásért" fordul a háta mögött lévő Padmé felé.

Ezt írtam én is :P Szedj cavingtont :D
Hozzászólás ideje:

Danityu megmentett engem a máglyahaláltól és megszerezte első pontját. :D

Tehát: Gunray elfogja a fekete ruhás "álkirálynőt", míg a valódi (vörös ruhás) bent szemléli a droidsereget.

C-3PO szerint, mekkora a sikeres navigáció esélye egy aszteroida mezőben?

Hozzászólás ideje:

Padmé a Naboo -i mocsárban, Boss Nass előtt fedi fel, hogy dublőrt használ. Az pedig előbb van mint a Palota ostroma.

A Sky Editionban lehet, hogy nem. Ott van némi időutazás is :)

Hozzászólás ideje:

Padmé a Naboo -i mocsárban, Boss Nass előtt fedi fel, hogy dublőrt használ. az pedig előbb van mint a Palota ostroma.

A rész elején lévő droidmegszállásról van szó, amikor Gunray-ék letartóztatják az általuk királynőnek vélt egyént, míg a vörös rucis nő (a korábbi Gunray-Amidala párbeszédből kiderült, hogy ő a királynő) a Palotából szemlélődik. :)

Hozzászólás ideje:

A rész elején lévő droidmegszállásról van szó, amikor Gunray-ék letartóztatják az általuk királynőnek vélt egyént, míg a vörös rucis nő (a korábbi Gunray-Amidala párbeszédből kiderült, hogy ő a királynő) a Palotából szemlélődik. :)

Nem akarok panaszkodni, de ebből még egyáltalán nem jön le. A két jelent között akár órák is eltelhettek, hiszen mikor Amidala nézelődik, még sehol sincs a főtéren se Gunray-ék hajója, se a díszdroidsor, sőt, éppen akkor vonulnak be a tankok.

Hozzászólás ideje:

Meglepő módon, Dzséjté a jó válasz. :P

Kronológiailag milyen sorrendben történnek az alábbi események?;

A - Stass Allie-val végeznek a klónok.

B - Ki-Adi elesik a Mygeetón.

C - Aaylát hátbatámadja az osztaga.

D - Obi-Want lelöveti Cody.

E - Plo Koon a 66-os parancs áldozatául esik.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

De ez a jelenet nem egyszerre van. :) Ebből senki nem tudta meg szerintem, hogy ezek ketten nem ugyanazok. :)

Hozzászólás ideje:

De ez a jelenet nem egyszerre van. :) Ebből senki nem tudta meg szerintem, hogy ezek ketten nem ugyanazok. :)

Teszem hozzá még, hogy ekkor Padmé még sehol sincs, valószínűleg az udvarhölygekre sem figyelt fel senki, szóval előre tudni ilyesmit pláne nem lehet.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Teszem hozzá még, hogy ekkor Padmé még sehol sincs, valószínűleg az udvarhölygekre sem figyelt fel senki, szóval előre tudni ilyesmit pláne nem lehet.

Pontosan. A mocsaras a jó válasz szerintem. :)

Vendég
Ez a téma zárva van.

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.