Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Ody, próbáltam utána nézni a The Disney Dream Factory-nak, de nem találtam meg és a forrásom sem ezt írta A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Mindjárt megmondja Dzséjt, várjá má. Látom, befejezte a kujtorgást. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Ody, próbáltam utána nézni a The Disney Dream Factory-nak, de nem találtam meg és a forrásom sem ezt írta Akkor nem jó a válaszom. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Akkor nem jó a válaszom. Hát ha abból a meséból emlékszel gamorreai őrre, akkor nálam van a hiba. Emlékszel rá? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Hát ha abból a meséból emlékszel gamorreai őrre, akkor nálam van a hiba. Emlékszel rá? Nem láttam, csak az IMDB -ről szedtem. hátha erre gondoltál. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Dzséjt, leragadt a Dead Spacenél A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Ja, akkor nem Legyen más kérdés, vagy gondolkoztak még rajta? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Ja, akkor nem Legyen más kérdés, vagy gondolkoztak még rajta? Én nem fogom kitalálni az biztos. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Dzséjt, leragadt a Dead Spacenél Így is fogalmazhatunk. Én csak azt tudom, hogy a Sprawlon nincsenek Gamorreaiak. Meg azt, hogy a Disney Parkok valamelyikében van egy gamorreai őr. De, hogy Phobos honnan szedi ezeket a kérdéseket, azt sem tudok. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Ja, akkor nem Legyen más kérdés, vagy gondolkoztak még rajta? Adj még egy napot.Naná, hogy lökd a következő kérdést A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Hogy hívják a klasszikusban lévő egyedüli rodiai nőt? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. greeata A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Greata A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Greeata Jendowanian A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. danityu volt a gyorsabb. Utolsó kérdés: Tavaly feladtam az akkori kvízezőknek egy házi feladatot. Kíváncsi vagyok, ki járt utána Aki utána járt, az előnyben lesz Mi volt az utoljára felvett jelenet a Birodalom Visszavágban? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Greeata Jendowanian A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. A szereplőlista A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Értékelhetnéd, hogy az egész nevét leírtam. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. A szereplőlista Nem éppen. A rendesen, leforgatott színészek által leforgatott utolsó jelenet A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Az, hogy elindítottak egy hiperűr rakétát, mely ezekben a pillanatokban csapódik be Kerepesen A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Értékelhetnéd, hogy az egész nevét leírtam. Legyünk pontosak, átmásoltad, ahogy én is A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Értékelhetnéd, hogy az egész nevét leírtam. Megfontolandó. Ha tudsz erre a kérdésre válaszolni, mindegy lesz. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Nem éppen. A rendesen, leforgatott színészek által leforgatott utolsó jelenet Az nem volt a kérdésben A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Amúgy hol áll a menet? Mert én beestem ide, mint részeg a szomszéd hálójába, de akárcsak ő, én sem tudom, mi az állás, vagy mennyi van még hátra. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Az nem volt a kérdésben De még javíthatsz, még nem volt (és van egy olyan érzésem, hogy nem is lesz) helyes válasz rá A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Amúgy hol áll a menet? Mert én beestem ide, mint részeg a szomszéd hálójába, de akárcsak ő, én sem tudom, mi az állás, vagy mennyi van még hátra. Ha helyesen válaszol Ody, villámkérdés jön. Ha helyesen válaszol danityu, ő nyert. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. A Hothon játszódó külső jeleneteket. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Biztos valami a Dagobah-n. Mondjuk, hogy Luke elrepül. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Átnéztem a dolgokat. HA helyen válaszol Ody akkor ő nyer, ha danityu válaszol helyesen akkor ő nyert. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. A Hothon játszódó külső jeleneteket. Már meleg, de pontosan kéne a válasz.Ha se Ody, se danityu nem válaszol jól, villámkérdések lesznek. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás