Ugrás a kommentre

Sport

lokatelli

Ajánlott hozzászólás

ÉN is várnám, ha tudnám nézni...

Donát.

Nem maradtál le semmiről. Gyengére sikeredett ez a rangadó.

Angol rangadók nem szoktak felettébb izgalmasabbak lenni, sokkal jobban szeretem, ha közép csapatokkal játszanak a nagyok, egymás ellen nem szeretnek kinyílni.

Real majdnem ledolgozta az öt gólos hátrányát a kupa elődöntőben.

10percben már 3-0ra vezettek 80 percük volt két gólra, de nem jött össze csak egy gól, így a Zaragoza a döntős.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Korcsolya valóban "érdekes" sport, ha leszámítjuk a pontozók összeesküvéseit akkor még élvezhető is.

Ezt én sem szeretem, ha valaki elesik akkor kaphat nagy pontot. Aki elesik nálm mehet a süllyesztőbe.

Magyar srácot lepontozták. Előtte volt egy orosz 17 lett, és annál a magyar sokkal jobb volt, és ő nem hibázott, az pedig egyszer letette a kezét, hiányzott egy kötelező elem, és valamiben megint hibázott.

Magyar srác hibátlanul teljesít, jó kis programot dobott össze, jó nem ugrik másfél méter magasat, mint a Kluscsenko, de amit csinált azt szépen csinálta, legalább behozták a kűrre.

Én utálom a pontozásos sportágakat, azokban mindig csalnak. Ahol nem pontra játszanak, ott legalább az győz aki több gól vagy pontot szerez, sokkal kevesebb a csalás lehetősége.

Regőczy volt bennt a tv-ben, hogy ő is benne van valami bíó bizottságba, és elmondta, hogy naggyából hogy van ez.

Eddig max 6-ost adhattak a bírók, de ezt megváltoztatták, mert ha valaki 6ost kap, akkor a nála már nem tudnak jobbat adni, akkor sem, ha volt jobb versenyző, ezért nincs felső határ csak a végső pontszámot adják meg.

Ez nem olyan mint a torna, hogy a max pontból vonják le a hibákat. Nem 100ból vonnak le, ha akarnak adhattak volna 100 fölötti pontot is.

Pont négy éve volt egy bíró botrány az olimpián, és egy orosz páros nyert, pedig a kanadai páros sokkal jobb volt, népharag nagy volt, majd meglincselték a bírókat. Aztán fogták magukat a bírók és gyakorlatilag beismerték, hogy csaltak. Megváltoztatták a végeredményt, és megosztott aranyat adtak a kanadai-orosz párosnak. :)

Inkább hagyták volna a francba, és mondták volna, hogy szerintük az orosz volt a jobb. Ez olyan, mintha a bíró visszavonná a 11-est reklamálás után, de mai kommentátorok sokszor mondják, ha már befújta nem fogja visszavonni.

A hozzászólás linkje

Na ezért nem foglalkozom a pontokkal ez esetben, hanem egyszerűen csak nézem őket, mert szép látvány (a srácok sem rossz pasik ráadásnak :) ). Volt az elején egy fiú, aki nagyon szépen, hiba nélkül és lelkesen korizott, de kevés pontot kapott. A közönség rendesen kifejezte a véleményét, de ő nyugtatta őket. Nem sokkal később volt egy amerikai, aki egy rakat pontot kapott, de az meg nem tetszett. Számomra az előbbi volt a jobb, mert az tetszett. Végül is nem ez az egyik lényege? A pontozók meg mehetnem a levesbe :o A statisztikák és egyebek szintúgy.

Nagyon ronda dolog ez a bírói csalás :)

Szerkesztve: - MissKarrde
A hozzászólás linkje

Nem maradtál le semmiről. Gyengére sikeredett ez a rangadó.

Angol rangadók nem szoktak felettébb izgalmasabbak lenni, sokkal jobban szeretem, ha közép csapatokkal játszanak a nagyok, egymás ellen nem szeretnek kinyílni.

Real majdnem ledolgozta az öt gólos hátrányát a kupa elődöntőben.

10percben már 3-0ra vezettek 80 percük volt két gólra, de nem jött össze csak egy gól, így a Zaragoza a döntős.

A baj csak az, hogy ezt a Bl-re írtam :):o:)

Donát.

A hozzászólás linkje

Ez nem hiszem, hogy vigasztalja Donátot.

Már engem se vigasztal a bunker foci. :) Már nem nyűgöz le a jó labdakezelés, meg a hatalmas iram. A gólok adják a játék savát-borsát. Mint hétvégén is. Schalke-Leverkusen 7-4. Ilyen meccsek kellenek.

Szerkesztve: - Ody Mandrell
A hozzászólás linkje

Schalke-Leverkusen 7-4. Ilyen meccsek kellenek.

Megnézmén, hogy mennyit fizetett az a végeredmény néhány fogadóirodánál. ;)

Ha jó meccsek kellenek, akkor az Inter-Juve Február legjobb meccse volt amit eddig láttam. Pedig az olaszok sem arról híresek, hogy olyan marha nyíltan játszanak.

A hozzászólás linkje

De van... csak a közös tv-n. Apám pedig utálja a sportot. Ezért nem nézhetek esténkét meccset.

Donát.

Milyen apa az ilyen, ;) neki kéne megtiltani, hogy mást nézzen a család.

Mondjuk nálunk is anyám volt a sportos.

Kiskoromban, hogy utáltam, hogy meccs alatt pisszenni sem lehetett, akkor akár éhen is hallhatott volna az ember. Bezzeg ma ;) .

Mondjuk olyan szempontból technikai egyeduralmam van otthon, az öt éves tv-nket apám nem tudja kezelni (távkapcsolók és műholdvevők rulez), anyám hamar megtanulta, de ő sokkal jobban tud haladni a korral.

Ha akarna se tudna elkapcsolni, de van az embernek öccse, aki nem akar meccset nézni, de még fel sem akar menni a saját tv-jét nézni, pedig van ott is minden igaz néhány adó kicsit rosszabb minőségben.

Szerkesztve: - lokatelli
A hozzászólás linkje

De van... csak a közös tv-n. Apám pedig utálja a sportot. Ezért nem nézhetek esténkét meccset.

Donát.

Videóra nem tudod felvenni?

Amíg hugival egy szobában voltunk, SW-t nem tudtam túl sokszor nézni, mert ő meg azt utálja ;) De most már semmi ilyen bajom nincs ;)

A hozzászólás linkje

Azért nem tud, mert ha jól tudom upc műholdvevője van. Műholdvevők legnagyobb hátránya hogy csak azt veheted amit nézel is.

Mondjuk az engem kárpótol, hogy az hbo filmeket dolbyban adja, így azt házimozira kapcsolva szuper lesz. Még a képminőség sem lehanyagolható.

A hozzászólás linkje

A videot nem tudom a házimozival összekötni :o

Tegnap végignéztem a műkorisokat.

Hogy mennyien és mennyit estek, hát arra nincs is szó :D

Vagy tényleg ennyire nehéz a korizás? Még a bronzérmes is esett, és ő még kedden is. Mivel időnként felnéztem ide, ezért az ezüstérmes fickóra (Lambiel) nem emlékszem. Mármint a produkciójára. A harmadik helyezett srác nekem nagyon bejött, tetszett, kár, hogy esett :o Pljuscsenko meg szenzásiós volt, nem csoda, hogy toronymagasan verte a mezőnyt, fantasztikus a srác. Jó volt a zeneválasztása is. Egy-két indulót rendesen lepontoztak, némelyik laikus szemmel nézve jobb volt annál.

A hozzászólás linkje

Én beleszerettem a curling-be.

Eddig mindeig csak érdeklődve néztem mit sepergetnek olyan nagyon, de most, hogy tudom a szabályokat marha jó maximámális koncentrációt pontosságot igénylő játék.

Hihetetlen, hogy néha néhány miliméteren fér csak al a kő és pont be tudják csúsztatni, úgy, hogy kiüssön egy harmadikat, meg negyediket.

Műkorcsolyában azért estek annyit, mert bevállalták a rizikóját annak, hogy nagyobb pontért kombinációban ugarják a nehéz elemeket, és sokat hibáztak, még a nagyok is. Ez a megváltozott pontozásnak köszönhető.

Nekem az ezüst és bronzérmes csávó nem tetszett. Brian Joubert viszont annál inkább, ugyan hibázott, de a rövidprogramja óriási volt. James Bomd filmet játszott el végig, autót vezetett, verekedett lövöldözött, hihetetlen eleganciával, és közben megcsinálta az ugrásokat tökéletesen. Ugyan elesett tegnap, de annyival nem volt rosszabb, mint amennyire lepontozták.

Van Der Perren óriásit ment, nagyon élvezeteset, a Karib Tenger kalózai zenéjére. Előre is lépett nem keveset. Más is ment erre a zenére, de ég és föld volt, meg is látszott rengeteget előreugrott.

Ha már nem lehetett a Joubert érmes, akkor az amirikaiaknak kellett volna odaadni az érmeket. Savoie nagyon gyönyörűen ment hiba nélkül, lepontozták, Weir is jobb volt, mint a két érmes és akkor a 3dik amerikairól még nem esett szó Lysacek.

Szerintem itt a politika kavart be, hisz az ezüstérmes az uralkodó világbajnok, vagyis azt a vb-címet meg kell támogatnia a bíróknak egy ezüsttel, hisz azt is ők adták.

Kanadai pedig azért kapott, mert ott lesz a következő olimpia. Nekem nagyon unszimpatikus volt a kanadai. Összevissza kapálózott a kezeivel, aheklyett, hogy a lábait teszegette volna, és minkor az eredményére várt, végig pofázott a kamerába, mintha a való világ kortáns beszédét mondta volna, hogy szavazz rám...

Ja és a magyar fiú is ment, igaz borzalmasan. Nem értem, miért kellett ilyen csendben versenyeznie. Ha már korcsolyázásban nem kiemelkedő, akkor valamivel legalább fel kellett volna hívnia magára a figyelmet. Vagy szokatlan ruhával, vagy zenével.

Beethovenre ment, amit gondolom a pontozók 10 milliárdszor hallottak. Még rossz is volt, naná, hogy nem fogják egy hellyel sem előrébb engedni, pedig az előtte lévő svéd még nála is rosszabb volt, pedig annak magyar az edzője.

A hozzászólás linkje

A fenyőfa jó ötlet ;)

Joubert nekem is nagyon tetszett (csodálkoztam is rajta, hogy milyen kevés pontot kapott), és a kalózos fickó is fantasztikus volt. Nekem Weir nem jött be, a másik amerikai viszont remek volt.

A hozzászólás linkje

Joubert nekem is nagyon tetszett (csodálkoztam is rajta, hogy milyen kevés pontot kapott), és a kalózos fickó is fantasztikus volt. Nekem Weir nem jött be, a másik amerikai viszont remek volt.

Weirnél nekem is sokkal jobban tetszett a másik két amcsi.

Ma a jégtáncs is tetszetős volt magyarokat megint jól lepontozák. Előttük egy pár nem ment jobban el is estek és 5 hellyel előrébb tették őket botrány.

Donát, én is át tudom érezni a problémádat. 4 éveig nekem is csak upc direkt volt, mostanában lett kábel.

Ha filmet akartam felvenni mindenkinek azt kellett néznie. Ekkor lehoztam egy szobaantennát, hogy leglább a barátok közttel elhalgattasam a "népharagot". ;)

A hozzászólás linkje

Ma a jégtáncs is tetszetős volt magyarokat megint jól lepontozák. Előttük egy pár nem ment jobban el is estek és 5 hellyel előrébb tették őket botrány.

Lestem is nagyot este. Pedig valóban nagyon jók voltak, a közönségnek is tetszett. És ismét kifejezték mély egyet nem értésüket. Ennek örültem, de attól még nem kerülnek szegények előrébb. Csak tudnám, hogy mi nem tetszett a bíróknak. Vagy egyszerűen nem objektívek ;)

A hozzászólás linkje

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.