Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Következő szezonban biztos, hogy nem az RTL közvetíti a magyar bajnokikat.

Hurrá megszabadulunk Léderertől. :(

Könyörgöm Sport1 csapj le rá, :( hogy újra jó hangúlatú színvonalas kommentárral nézhessük a mi kis magyar bajnokságunkat.

Hozzászólás ideje:
Következő szezonban biztos, hogy nem az RTL közvetíti a magyar bajnokikat.

Hurrá megszabadulunk Léderertől. :)

Könyörgöm Sport1 csapj le rá, :) hogy újra jó hangúlatú színvonalas kommentárral nézhessük a mi kis magyar bajnokságunkat.

Az m1 is jó lenne. Csak ne a SPORTKLUB!

Donát.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Az m1 is jó lenne. Csak ne a SPORTKLUB!

M1-et azért nem szeretném, mert az Egri Viktoron kívül, nincs értelmes kommentátor.

Sport klub tuti, kizárt, hisz majdhogynem egyenlő az rtl-el.

Sport Klubnak megint érdekes a reklámja mostanában.

Bundesliga meccseket reklámoz.

Eddig minden reklámja kicsit csúsztatott információkat tartalmazott. Év elején úgy kezdte, nálunk láthatja a Barcelona, Arsenal, Liverpool összes mérkőzését, azt elfelejtették hozzátenni, hogy felvételről. :)

Most azt reklámozza, hogy élőben 4 Bundesliga meccset közvetít majd fordulónként a Sport klub, most ki is hangsúlyozza, hogy élőben. Aki egy picit ismeri a német futball, az egyből rájön, hogy ez egy csatornával lehetetlen.

Hisz a németek szigorúan és precízen két időpontban rendezik a meccseiket. Szombat 15:30 és Vasárnap 17:30.

Ugyan a port.hu a műsorában feltüntet egy Sport klub + nevű csatornát, ami a sport Klub műsorát ismétli, én erről nem hallottam, és nem tudom hol lehet fogni. Mindenesetre a fordulónkénti 4 meccs élőben csak két csatornával lehetséges.

Hozzászólás ideje:
mert az Egri Viktoron kívül, nincs értelmes kommentátor.

Az Egri még a Léderernél is gyengébb. A 2002-es VB-n majdnem elaludt közvetítés közben. Minden idők legrosszabb kommentátori/riporteri címére nyugodt szívvel pályázhat.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Én bírom Egrit!

Bár elég álmoskás a stílusa.

Pl a Német-Szaudi 8-0-nál már legengdásak a góloknál levitt hasúlyai. Beadásnál hangosabban mondta. :) Ezt azért megmagyarázta, hogy az egy hangulattalan meccs volt, még a németek is letargiában kommentálták, hogy az ő gyenge csapatuk akinek 8-at tud rúgni, az nem is minősíthető. Ezt egy karácsonyi vb visszaemlékező műsorban mondta.

Mindenesetre tőle a kedvencem egy Fradi-Hajduk Split Bl selejtezőn volt, mikor végül Splitben 11esekkel esett ki a Fradi, eddigi egyetlen alkalom volt, hogy magyar csapat nem élte túl a BL második selejtező kört.

Egy bűnrossz Szabó Tibor Szabadrúgás után: Ez olyan veszélyes volt, mint bungee jumpingot tv-n nézni. :)

Hozzászólás ideje:

Majdnem elfelejtettem tippelni :o

Németország-Portugália: 0:1

Olaszország-Franciaország:2:0

És ami a jó hír (bár nem biztos, hogy mindenki így gondolja :hmm: ), csak hétfő délelőtt indulunk nyaralni, nem holnap délután, tehát itt leszek a döntőkor Veletek :D

Szerkesztve: - MissKarrde

Hozzászólás ideje:

Azt hiszem, lemaradtam valamiről, mert nem tudom, hogy miért Kahn a kapus. Nem mintha bánnám, csodálkoztam is, hogy nem ő lesz a kapus ezen e vb-n is. Bár a fociértők biztos tudják, hogy miért nem :hmm:

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Hajdú B. a riporter. SZÉGYEN, hogy Léderer lesz a VB döntő közvetítője. A durva anyjukat!

Miért kell elrontani egy VB döntőt ilyen szarházival? :hmm:

Szerintem csak elolvasták a tegnapi sportban Thury Gábor jegyzetét.

Aki nagyon kicikizte Léderert.

Minden szavával egyet értek.

Kigúnyolta a bejelentkezését, (Kitartást.... :D ) és hogy Knézy-t majmolja mindenki aki ilyen bejelelenkező szöveget fabrikál magának. Ráadásul Jenő már legalább 2 évtizede közvetített, mire ezt kitatlálta. Letett valamit az asztalra, ez meg...

És Knézy megtöltötte tartalommal a mondandóját, nem mindig kellett vele egyetérteni, sőt mondott sok hülyeséget is, de az ember mindig adott a mondandójára.

A cikket úgy fejezte be, hogy ha már az elődöntőknél járunk, és napi egy meccs van miért vernek minket Lédererrel, miért nem utaztatják Hajdú B.-t.

Hát lehet, hogy elolvasták. A döntő tuti Hajdú B-é már több helyen olvastam, hogy az övé, meg hogy milyen meccset szeretne (azt mondta, neki mindegy lehetne akár Svájc-Ukrajna is. :o Hála az égnek nem az lett. De persze magyar meccset szeretne egyszer egy eb-n vb-n...) Mindig kihangsúlyozza, hogy eddig csak Vitray és Knézy közvetített vb döntőt. Ő lesz a 3.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.