Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Július 17. Hozzászólás ideje: 2016. Július 17. Szerinted én a szurkolókra gondoltam? Szimának miért nincs lóvé? Korábban azért olt BL és EL csoportkör is. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Július 17. Hozzászólás ideje: 2016. Július 17. Szerinted én a szurkolókra gondoltam? Szimának miért nincs lóvé? Korábban azért olt BL és EL csoportkör is. A játékgépek kiirtása óta elég cefetül áll, amennyire tudom, de nem látok bele a pénztárcájába. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Július 17. Hozzászólás ideje: 2016. Július 17. A játékgépek kiirtása óta elég cefetül áll, Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Július 17. Hozzászólás ideje: 2016. Július 17. Szimának még mi kell? Kondás lánya Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Július 18. Hozzászólás ideje: 2016. Július 18. Amúgy a BL, EL pénzeket ha jól tudom, akkor az akadémiába fektették. Ez hazai szinten meghozta az eredményét, hiszen a nemrég publikált ranglistán első a loki, de persze európai szinten ez még mindig édeskevés. Amúgy az utánpótlás munkáját az egykori BL edző, Herczeg András vezeti, akivel nem mellesleg minden héten össze szoktam futni, mert egy háztömbbel odébb lakik. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Július 18. Hozzászólás ideje: 2016. Július 18. A szakmai munkát is értékelték az utánpótlásánál, azzal nyilván nincs gond. Most hozták ezt a két (három?) portugált, hát nagyon kíváncsi leszek. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Július 20. Hozzászólás ideje: 2016. Július 20. Ejj milyen tanári gólt emelt a kapu bal felső sarkába a fradi védő! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Július 20. Hozzászólás ideje: 2016. Július 20. Kezd kínos lenni. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Július 20. Hozzászólás ideje: 2016. Július 20. Na majd a tizik... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Július 20. Hozzászólás ideje: 2016. Július 20. Továbbra sincs magyar klubfutball. Főleg nálunk tanulságos ez, és meg is mutatja a magyar liga erejét. Simán nyerjük, aztán így szenvedünk egy albán második helyezett ellen. Innentől kezdve nem kell csodálkozni miért nincs néző. Gera már öreg, régen a s*ggén veszi a levegőt. Be kellene látni, hogy eredményhez először invesztálni kell. A lokinál ragyogó utánpótlás volt, ők megcsinálták a csodát. Nálunk csak kukázott játékosok vannak, egyetlen értelmes összeget nem költöttünk játékosra!! Orosz mi a f*szt akar a piár szövegeivel? Nem tudom! Már télen látható volt, hogy bajok vannak amikor SENKIT nem igazoltunk. A nyáron is csak kínlódtunk. Persze erre jön majd a szokásos szöveg, hogy az álmokra kevés a pénz. Akkor nem kell csinálni kedves Palika! Vagy neked sok megy a zsebbe? Ja akkor csináld csak és magyarázkodj amíg van bőr a képeden. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Július 20. Hozzászólás ideje: 2016. Július 20. Bravó srácok! Ody jól írja, magyar foci újfent beárazva! BRAVÓ! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Július 20. Hozzászólás ideje: 2016. Július 20. Nálam ez az egész komédia semmissé tette a válogatott nyári szereplését. Szemernyivel se jobb a futballunk. Talán vagy egy sziget, válogatott néven, de még az is lehet egy kifutott eredmény. Én egy jó darabig megint lesz*rom a magyar klubfocit, eredmény szinten is. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Július 20. Hozzászólás ideje: 2016. Július 20. Nálam ez az egész komédia semmissé tette a válogatott nyári szereplését. Szemernyivel se jobb a futballunk. Talán vagy egy sziget, válogatott néven, de még az is lehet egy kifutott eredmény. Én egy jó darabig megint lesz*rom a magyar klubfocit, eredmény szinten is. A válogatott élén komoly szakmai munka folyik. Ennyi a különbség. Doll? Vicc. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Július 20. Hozzászólás ideje: 2016. Július 20. Igazolások terén is.... Nem is értem. Elment Besic, Lamah, Nagy...ki jött? Náluk sokkal sz*rabb játékosok! Talán Lovrencsics ok, de érte se fizettünk semmit. Istenem...e zannyira vérgagyi, hogy egy csapat úgy akar nemzetközi eredmény elérni, hogy NEM FIZET EGYETLEN FUTBALLISTÁÉRT SEM! Ezt ugye most már nem gondolják komolyan? Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Július 20. Hozzászólás ideje: 2016. Július 20. Ki volt az, aki artikulátlanul üvöltözött a mikrofonba egész meccs alatt? Rohadtul idegesítő volt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Július 21. Hozzászólás ideje: 2016. Július 21. A B közép szószólója. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Július 21. Hozzászólás ideje: 2016. Július 21. Kereshetne új munkát. Na, ma a Loki is kiesik, ahogy látom. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Július 21. Hozzászólás ideje: 2016. Július 21. MTK rauss.... Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Július 21. Hozzászólás ideje: 2016. Július 21. Albán, fehérorosz azeri hármas búcsúztathatja a magyar klubcsapatok 75%-át. Ezt is megértük... Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Július 21. Hozzászólás ideje: 2016. Július 21. Kíváncsi leszek az aktuális Kondás-nyilatkozat tartalmára. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Július 21. Hozzászólás ideje: 2016. Július 21. Szép volt fiúk! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Július 21. Hozzászólás ideje: 2016. Július 21. Na...legalább a Vidiben pislákol valami. Igaz, hogy vesztésre állnak, de azért ők a jobbak. Egyébként megvan az új locsolóversem. Itt a tavasz itt a nyár! Őszre már egy klubcsapat sem áll! Megmondták a vezetők! Ki kell esni mielőbb! Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Július 21. Hozzászólás ideje: 2016. Július 21. Őszre? Augusztusra. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Július 21. Hozzászólás ideje: 2016. Július 21. A Vidi tényleg elég civilizált focit játszik. Hátha nekik sikerül. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Július 21. Hozzászólás ideje: 2016. Július 21. A Vidi tényleg elég civilizált focit játszik. Hátha nekik sikerül. Ott is van b*zdddmmmeeeg! Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Július 21. Hozzászólás ideje: 2016. Július 21. Így kellett volna játszani a többieknek is, mint a két meccsen a Vidi. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Július 21. Hozzászólás ideje: 2016. Július 21. Szép volt! Kombinatívan játszottak, bravo! Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Július 25. Hozzászólás ideje: 2016. Július 25. Kondás lemondott magától Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Július 25. Hozzászólás ideje: 2016. Július 25. "I have waited a long time for this moment" Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Július 25. Hozzászólás ideje: 2016. Július 25. Hihetetlen! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.