DarthMaul31 Hozzászólás ideje: 2016. November 22. Hozzászólás ideje: 2016. November 22. http://www.nemzetisport.hu/kosarlabda/ferfi-kosar-eb-a-cimvedo-spanyolokkal-egy-csoportban-a-mieink-2537925?utm_source=nsofb&utm_medium=page&utm_campaign=nsofb Spanyolország, Csehország, Horvátország, Montenegró, Románia, Magyarország... Meglehet a továbbjutás, de nem lesz egyszerű... Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. November 22. Hozzászólás ideje: 2016. November 22. B*szok én rá, csak a románokat oda-vissza Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Január 7. Hozzászólás ideje: 2017. Január 7. Nézitek ma az NFL playoff Wild card kör meccseket? Az AFC elég lightos lesz, de az NFC-ben lehetnek fordulatok mindkét meccsen. Szerintem a Houston, Pittsburgh, Green Bay, Seahawks négyes jut ma és holnap tovább. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 7. Hozzászólás ideje: 2017. Január 7. Mi a helyzet a Kansassal? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Január 7. Hozzászólás ideje: 2017. Január 7. Mi a helyzet a Kansassal? Ők az AFC 2. kiemeltjei, úgyhogy az első körben nem játszanak. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Január 7. Hozzászólás ideje: 2017. Január 7. Nagyon jó. Szerintem idén komoly esélyük lehet a Patriots ellen is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 7. Hozzászólás ideje: 2017. Január 7. Legyen így. Ráférne már a Patsre egy nagy verés. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 22. Hozzászólás ideje: 2017. Január 22. Mikkel hansen mivaaaaaaaaaaan!!! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 22. Hozzászólás ideje: 2017. Január 22. A Green Bay -nek annyi. Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Január 27. Hozzászólás ideje: 2017. Január 27. (szerkesztve) Nadal-Federer meccs lesz vasárnap az ausztrál open döntőjében...ki gondolta volna ezt 2 héttel ezelőtt. Emlékszem, még mikor végig izgultam az itteni 2009-es döntőjüket, már alig várom a vasárnapot. Hajrá Rafa! A legszomorúbb,hogy valamelyik ki fog kapni, pedig mindketten megérdemelnék a trófeát. Szerkesztve: 2017. Január 27. - luke19 Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Február 2. Hozzászólás ideje: 2017. Február 2. A nap videója :lol: http://www.youtube.com/watch?v=jEe7HhaQiPo Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Február 2. Hozzászólás ideje: 2017. Február 2. "Mért válassza"?! Mért válaSSZa?! És egy ember, aki nem tud helyesen beszélni, miért válaszTJa a riporter szakmát? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Február 5. Hozzászólás ideje: 2017. Február 5. Na, ki fog fent maradni a Super Bowl miatt ma éjszaka? Én már nagyon várom. Az Atlanta zseniális formában van, de mindig hiba a jó öreg Belichickék ellen fogadni. Brady meg a legnagyobb. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Február 5. Hozzászólás ideje: 2017. Február 5. Én szerintem virrasztok, ugyanis hétfőn nincs órám (ha lenne, akkor is megnézném, de így könnyű szívvel tehetem ). Abban a könnyű helyzetben vagyok, hogy amikor elkezdtem nézni a Pats (és Brady) az abszolút csúcson volt a hibátlan alapszakasszal, így nem esett nehezemre akkor kedvenc csapatot választani, amit azóta sem bántam meg Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Február 5. Hozzászólás ideje: 2017. Február 5. Én megpróbálok fennmaradni. Hajrá Falcons. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Február 5. Hozzászólás ideje: 2017. Február 5. Nekem csak délutánra kell mennem dolgoznom, úgyhogy én is bűntudatmentesen nézhetem. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Február 6. Hozzászólás ideje: 2017. Február 6. Már szinte el is felejtettem, hogy az amerikai stream közben mennyi reklám van... Le merem fogadni, hogy az adás alatt kevesebb maga a játék, mint a reklámok Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Február 6. Hozzászólás ideje: 2017. Február 6. Ez nem kétséges. Nincs sport1-ed? Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Február 6. Hozzászólás ideje: 2017. Február 6. Koliban nincs És Sport1 stream-et sem találtam sehol, de valahogy túlélem, csak nehogy közben kikössek a szomszéd szobában, ugyanis van bőven olyan, ami miatt legszívesebben a falat kaparnám Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Február 6. Hozzászólás ideje: 2017. Február 6. Esetleg itt? http://banok.myfreeforum.org/Sport1_Sport2_Digisport_M4_Sport_Sp_ler_TV_streamek_about12.html Szívesen megadnám a mytv-telenoros hozzáférésem, de ott pont csak Sport2 van az előfizumban. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Február 6. Hozzászólás ideje: 2017. Február 6. Már végignéztem, és azt vettem észre, hogy ahol van kellene hogy legyen Sport1 stream, azok mind egy forrásból szerzik a videót, és az az oldal most nem működik (vagy pontosabban "Jelenleg nincs kĂśzvetĂtĂŠs!") :/ Az mondjuk jobban fáj, hogy a Pats-nek nem megy a játék Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Február 6. Hozzászólás ideje: 2017. Február 6. Már végignéztem, és azt vettem észre, hogy ahol van kellene hogy legyen Sport1 stream, azok mind egy forrásból szerzik a videót, és az az oldal most nem működik (vagy pontosabban "Jelenleg nincs kĂśzvetĂtĂŠs!") :/ Az mondjuk jobban fáj, hogy a Pats-nek nem megy a játék Jó lenne, ha visszajönnének a meccsbe, mert ez így egyoldalú lesz... Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Február 6. Hozzászólás ideje: 2017. Február 6. (szerkesztve) Sokat elmond a meccsről, hogy a Pats legsikeresebb támadását 3 third downos holdinggal érte el, és ebből is az Falcons jött ki touchdownnal Ha ezt megfordítják, az maga a csoda lenne, és nem is játszanak úgy, hogy erre legyen valami esély... Szerkesztve: 2017. Február 6. - Nabopolasszar Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Február 6. Hozzászólás ideje: 2017. Február 6. Sokat elmond a meccsről, hogy a Pats legsikeresebb támadását 3 third downos holdinggal érte el, és ebből is az Falcons jött ki touchdownnal Ahh... -_- Szoros meccset akarok! Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Február 6. Hozzászólás ideje: 2017. Február 6. Ha a New England nem TD-nal nyit, és szerintem elteszem magam holnapra. Sok értelme nincs egy ilyen egyoldalú meccset nézni ilyenkor Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Február 6. Hozzászólás ideje: 2017. Február 6. A Denver ellen is megfordították anno hasonló helyzetből. Bradyt sosem szabad leírni. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Február 6. Hozzászólás ideje: 2017. Február 6. Még ha Brady fel is venné a meccs iramát, még mindig ott vannak az elkapók, akik szintén messze vannak a csúcsformájuktól Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.