Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 17. Arra akartam rávílágítani ( ha nem lett volna egyértelmű), hogy a Liverpool nem vette komolyan hazánk fiait. Az más tészta. Akkor emlegetnek "edzőmeccset" ha valakit nagyon megver a másik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 17. Az más tészta. Akkor emlegetnek "edzőmeccset" ha valakit nagyon megver a másik. Nem biztos. Elég ha csak pl egy támadási sémát gyakorolnak, pl átíveléseket hátulról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 17. Nem biztos. Elég ha csak pl egy támadási sémát gyakorolnak, pl átíveléseket hátulról. Persze. Mert az edzőmeccsnek a gyakorlás a célja. Sémát gyakorolni edzésen lehet, meg edzőmeccsen. Ha tétre megy az összecsapás akkor az nem edzőmeccs. Ez csak egy szleng arra az esetre, amikor az egyik csapat sokkal jobb mint a másik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 17. Szerintem tétmeccsnél dukál a gólparádé, főleg ha "edzőmeccsen" nem a gólrúgást gyakorolják. De mint mondtam nálam kimaradt a mérkőzés, szóval nem tudom ki hogy taktikázott. Általánosságban azonban tartom a véleményem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 17. Általánosságban azonban tartom a véleményem. Te ne tartanád? Ha a fejedbe vennéd, hogy az ég zöld akkor az isten se tudna meggyőzni róla hogy az valójában kék. Amúgy én csak rávilágítottam mi a helyzet futball berkekben, ott hogyan használják ezt a kifejezést. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 18. liverpooli reakciók http://www.fn.hu/foci/20090917/szar_csapat..._le_liverpooli/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 18. Vicces, ha valaki úgy nyilvánít véleményt, hogy nem is látta a meccset. A Loki nagyon szépen tartotta magát, és a Pool helyenként bajban volt. Igaz, a végén már nem erőltették a támadást, de "edzőmeccs"-nek akkor sem nevezném, ha másokhoz hasonlóan nem értenék a focihoz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 18. Vasárnap Loki- Fradi! Nagy rangadó lesz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 18. Vasárnap Loki- Fradi! Nagy rangadó lesz! HAJRÁ FRADI! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Raikkonen aláírt a McLaren-hez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Csak alakulatnak az események Egyszer meg kellett indulnia a mozgásoknak, viszont a zsé, amit Kimi kapna a Ferraritól, nem kicsi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. "Mirror" = Magyar Bors kb. De majd elválik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Szerintem kacsa. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Egy jó kis meccsen nyert a Loki a Fradi ellen. Ez a mostani FTC nagyon gyenge, én azért remélem, pár év alatt ott lesznek elől, mert így szorosabb lesz a bajnokság. De azért hajrá LOKI Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Egy jó kis meccsen nyert a Loki a Fradi ellen. Ez a mostani FTC nagyon gyenge, én azért remélem, pár év alatt ott lesznek elől, mert így szorosabb lesz a bajnokság. De azért hajrá LOKI Nem mondanám gyengének, inkább nincs összerakva. Nincs mese, zsebbe kell nyúlni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Szép volt fiúk! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 24. A Debrecen csatára Coulibaly hisz a továbbjutásban a bl-ből!!! http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja...tasban-2001037/ A csatár, aki három éve még másodállásban targoncavezetőként dolgozott egy Párizs közeli Peugeot-gyárban, hisz benne, hogy a DVSC továbbjuthat a csoportból. Így kell karriert csinálni, 3 éve targoncát vezet, most meg a bl-ben focizik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 24. Én abban hiszek, hogy a Fradi holnap lealázza a Videotont!!!!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 25. Aaah nem nyert a Loki Kaposváron Utolsó percben kiharcolunk egy 11-est, és a kapussal lövetjük..Aki szépen kihagyja...Bosszantó..A kapus maradjon a kapujába.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 26. A Lajos nyerte az időmérőt.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 26. (szerkesztve) Szép kis alázás volt Szerkesztve: 2009. Szeptember 26. - Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 26. Érdekes menet volt. De hun van a Ferrari???? Ez így egy nagy nulla volt a részükről. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 26. Még jó hogy a Blikk megírta hogy Hamilton szakított a nőjével. Én meg ma ott láttam, ahogy szorított érte.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 26. Magadra vess, ha Blikket olvasol. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 26. Szép kis alázás volt Nagyot küzdöttek a fiúk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 27. A Forma-1 eleje uncsi, de a vége nagy volt Palikék miatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 27. Nézhető futam volt, Palikék persze hozták a formájukat Sajnálom Rosberget és még Webbert is, többet érdemeltek volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 27. Nálam unalomba fulladt, ami nagy szó tőlem. :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 27. (szerkesztve) Nálam unalomba fulladt, ami nagy szó tőlem. :S Nálam is... Plusz én Palikot elküldeném Dr Househoz kivizsgáltatni a röhögése miatt, mert borzasztó idegesít a lihegése, szedjen asztma gyógyszert vagy akármit, de ezt fejezze be! Szerkesztve: 2009. Szeptember 27. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 27. Mindenki szurkoljon az U20-as válogatottnak ma este! Hajrá magyarok! :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.