Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Az más tészta. Akkor emlegetnek "edzőmeccset" ha valakit nagyon megver a másik. :rock:

Nem biztos. Elég ha csak pl egy támadási sémát gyakorolnak, pl átíveléseket hátulról.

Hozzászólás ideje:
Nem biztos. Elég ha csak pl egy támadási sémát gyakorolnak, pl átíveléseket hátulról.

Persze. Mert az edzőmeccsnek a gyakorlás a célja. Sémát gyakorolni edzésen lehet, meg edzőmeccsen. Ha tétre megy az összecsapás akkor az nem edzőmeccs. Ez csak egy szleng arra az esetre, amikor az egyik csapat sokkal jobb mint a másik. :rock:

Hozzászólás ideje:

Szerintem tétmeccsnél dukál a gólparádé, főleg ha "edzőmeccsen" nem a gólrúgást gyakorolják. :rock: De mint mondtam nálam kimaradt a mérkőzés, szóval nem tudom ki hogy taktikázott. :)

Általánosságban azonban tartom a véleményem. :D

Hozzászólás ideje:
Általánosságban azonban tartom a véleményem. :)

Te ne tartanád? Ha a fejedbe vennéd, hogy az ég zöld akkor az isten se tudna meggyőzni róla hogy az valójában kék. :rock: Amúgy én csak rávilágítottam mi a helyzet futball berkekben, ott hogyan használják ezt a kifejezést.

Hozzászólás ideje:

Vicces, ha valaki úgy nyilvánít véleményt, hogy nem is látta a meccset. A Loki nagyon szépen tartotta magát, és a Pool helyenként bajban volt. Igaz, a végén már nem erőltették a támadást, de "edzőmeccs"-nek akkor sem nevezném, ha másokhoz hasonlóan nem értenék a focihoz :D

Hozzászólás ideje:

Egy jó kis meccsen nyert a Loki a Fradi ellen.

Ez a mostani FTC nagyon gyenge, én azért remélem, pár év alatt ott lesznek elől, mert így szorosabb lesz a bajnokság.

De azért hajrá LOKI :nana:

Hozzászólás ideje:
Egy jó kis meccsen nyert a Loki a Fradi ellen.

Ez a mostani FTC nagyon gyenge, én azért remélem, pár év alatt ott lesznek elől, mert így szorosabb lesz a bajnokság.

De azért hajrá LOKI :nana:

Nem mondanám gyengének, inkább nincs összerakva. Nincs mese, zsebbe kell nyúlni.

Hozzászólás ideje:

A Debrecen csatára Coulibaly hisz a továbbjutásban a bl-ből!!!

http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja...tasban-2001037/

A csatár, aki három éve még másodállásban targoncavezetőként dolgozott egy Párizs közeli Peugeot-gyárban, hisz benne, hogy a DVSC továbbjuthat a csoportból. :)

Így kell karriert csinálni, 3 éve targoncát vezet, most meg a bl-ben focizik :(:P

Hozzászólás ideje:

Aaah nem nyert a Loki Kaposváron :)

Utolsó percben kiharcolunk egy 11-est, és a kapussal lövetjük..Aki szépen kihagyja...Bosszantó..A kapus maradjon a kapujába.. :)

Hozzászólás ideje:
Nálam unalomba fulladt, ami nagy szó tőlem. :S

Nálam is...

Plusz én Palikot elküldeném Dr Househoz kivizsgáltatni a röhögése miatt, mert borzasztó idegesít a lihegése, szedjen asztma gyógyszert vagy akármit, de ezt fejezze be!

Szerkesztve: - JakeSully

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.