Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Sok igazságtalanság van a Földön, de nem ez a lekirívóbb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Sok versenyzőmozgás lesz a következő évre, úgy hallom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Hát nagyobb mozgás lesz, mint ami a mai futamon van... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 1. ufff... gratulálok Vettelnek uff... viszont Ferrarit sajnálom, hogy csak 4. lett Kobayashi meg van 3 pontja úgy hogy 2 meccset ment Még hallunk róla remélem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 1. A vége milyen jó volt már, Webber csak bírta a rohamot Jó évad volt az idei, sok minden volt itt, amitől nem unatkoztunk, még ha a pályán olykor nem sok minden történt, akkor is Jövőre se legyen rosszabb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Ez az év unalmas volt, leszámítva kb féltucat pillanatot, mely ki is fulladt az előzések számmával. Vettel remekül ment, Webber ügyesen hárított, Kobayasinak meg remélem lesz autója jövőre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Ez az év unalmas volt, leszámítva kb féltucat pillanatot, mely ki is fulladt az előzések számmával. Vettel remekül ment, Webber ügyesen hárított, Kobayasinak meg remélem lesz autója jövőre.Én kb. 15 kört láttam ebből a szezonból Elég is volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 2. Nem volt ez rossz, és voltak szép pillanataik. Örülök hogy Massa már ott vigyorgott a boxban.... Ami a tegnapit illeti: Algersuari nem volt piskóta szegény. Azt nem is mutatták, hogy végül hol állt meg az autó. Egyébként normális dolog, hogy így kicentizik a boxkiállását? Ha teszem azt egy safety car jön közbe és lezárják a boxutcát, akkor egy tapasztalt versenyző is így járt volna..... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 2. Massának én is örültem Nekik, mint testvércsapatnak, nem is nehéz keverniük egymás helyét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Eb selejtezőn legyőztük az olaszokat 2:0-ra. U21-es foci válogatottal. Ezekre kéne most már építeni a jövő felnőtt válogatottját... Pedig az olaszoknak MU meg Inter focista is játszott... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Ez azért elég ciki nekünk http://www.eftece.hu/ftc/content/view/4202/1/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Eb selejtezőn legyőztük az olaszokat 2:0-ra. U21-es foci válogatottal. Grat nekik, úgy rémlik, hogy ez egy elég nagy bravúr. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Skaccok, ma este Erdelyi Zsolt lép színre cirkálósúlyban...először. Remélem nem kap ki csúnyán :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Madár vilagbajnok! Hatalmas küzdelem volt. A végén már alig álltak a lábukon. Megérte fentmaradni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Madár vilagbajnok! Hatalmas küzdelem volt. A végén már alig álltak a lábukon. Megérte fentmaradni Valóban jobb volt? Jogosan nyert? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Valóban jobb volt? Jogosan nyert? Igen, többször betalált. De amíg át nem esett a holtponton piszok rizikós volt. A végén azt mondta, hogy a hatodik menetben már agyilag feladta, de a szíve vitte tovább. A magyar virtus ugyebár. Szerintem most kéne szépen befejeznie a boxkarrierjét. Ő az első magyar aki két súlycsoportban is világbajnok lett. 36 éves, szépen meg tud élni mostmár az élete végéig. A csúcson kell abbahagyni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Na erre kíváncsi leszek... http://sportgeza.hu/forma1/2009/11/22/mich...visszatereshez/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Sajnos én nem fogok örülni neki, de hát ez az én véleményem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Sajnos én nem fogok örülni neki, de hát ez az én véleményem.Én akkor megint belenézek egy F1 -es versenybe talán. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Elfogadták a Forma1-ben az új pontrendszert http://f1hirek.hu/hir/Hivatalos__2010-tol_...en_200912111615 Az első helyezett 5 ponttal fog mindig többet kapni, mint a 2. Érdekes lesz.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Egyetértek. Mindenképpen érdekes lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Nekem eddig bejövős az új pontrendszer. Többen kapnak majd pontokat is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Tegnap este szólt anyám, hogy miért nem nézem a műkorit Jól kimaradt nálam, hogy EB januárban van, én meg várom, hogy kezdődjön a téli olimpia, ami februárban jön. Nem baj, a lényegről nem maradtam le, megvan három napi esti program Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Tegnap este szólt anyám, hogy miért nem nézem a műkorit Jól kimaradt nálam, hogy EB januárban van, én meg várom, hogy kezdődjön a téli olimpia, ami februárban jön. Nem baj, a lényegről nem maradtam le, megvan három napi esti program Na akkor jönnek a kommentárok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Tavaly se nagyon kommentáltam, mert itt senkit sem érdekel, szóval csak mérgemben közölni akartam, hogy jártam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Tavaly se nagyon kommentáltam, mert itt senkit sem érdekel, szóval csak mérgemben közölni akartam, hogy jártam Ez sajna igaz, pedig szép leírások voltak. Ki a legesélyesebb magyar? Sebestyén? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Egyelőre semmit sem tudok. Majd vasárnap Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Egyelőre semmit sem tudok. Majd vasárnap Ejj hát milyen jégtánc szakértő vagy Te? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Nem vagyok szakértő, csak szeretem nézni Egyébként meg műkorcsolya, amin belül van páros, férfi, női és jégtánc "futam" is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Nem vagyok szakértő, csak szeretem nézni Egyébként meg műkorcsolya, amin belül van páros, férfi, női és jégtánc "futam" is Micsoda felhozatal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.