Hozzászólás ideje: 2010. Június 27.15 éve Más. "Alonso: Befolyásolták a verseny eredményét! Fernando Alonso nehezen emészti meg, hogy míg ő a szabályokat betartva a kilencedik helyen fejezte be a Formula–1-es világbajnokság Európai Nagydíját, addig a szabályokat áthágó Lewis Hamilton másodikként érhetett célba." A tenyészbikát még mindig ennyire nyomatják? Szerkesztve: 2010. Június 27.15 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2010. Június 27.15 éve Én azt sajnálom hogy az angolokban ma csak annyi volt Tudom hogy unalmas ezt halgatni, de ha megadják azt a gólt, akkor minden másképp történt volna
Hozzászólás ideje: 2010. Június 27.15 éve Jaja, ezért idegesít, hogy egy bíró mennyire tudja befolyásolni a meccs képét.
Hozzászólás ideje: 2010. Június 27.15 éve Nincs mit szégyellniük az amigóknak. Oks, az az argentin második gólnál csúnyán hibázott a hátvéd, de legalább végig hajtottam, nem adták fel a küzdelmet. Talán minden másképp alakult volna, ha azt az első argentin gólt nem adják meg.
Hozzászólás ideje: 2010. Június 27.15 éve Tudom hogy unalmas ezt halgatni, de ha megadják azt a gólt, akkor minden másképp történt volna Nem. Az angolok sz*rok voltak addig is, már korábban lőhettek volna a németek vagy 3 gólt. Itt viszont Mexikónak több helyzete volt a gólig, egyértelmű a lelki tényező ami a tévedés okozott.
Hozzászólás ideje: 2010. Június 27.15 éve A tenyészbikát még mindig ennyire nyomatják? Hamiltont? Látod
Hozzászólás ideje: 2010. Június 27.15 éve Hamiltont? Látod Jaja, rá gondoltam. Ő ilyen kitenyésztet izé....
Hozzászólás ideje: 2010. Június 27.15 éve Jaja, rá gondoltam. Ő ilyen kitenyésztet izé.... De valamit tudhat, hogy olyan szép barátnője van mint az Nicole akárki
Hozzászólás ideje: 2010. Június 27.15 éve De valamit tudhat, hogy olyan szép barátnője van mint az Nicole akárki Ja, tudhat. Tele van a zsebe pénzzel. Ennyi a tudománya.
Hozzászólás ideje: 2010. Június 27.15 éve De valamit tudhat, hogy olyan szép barátnője van mint az Nicole akárki Á, csak merő véletlenségből csapódott mellé. Amúgy tényleg marha csinos és jól nézz ki
Hozzászólás ideje: 2010. Június 28.15 éve Na végre ma ismét Brazil meccs, talán itt már mutatnak is majd valamit!
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.