Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 29. Hát mit csinálnak a Spanyolok???? Istenem...öröm nézni! Szegény Brazilok.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 29. A portugálok kezet csókolhatnak a kapusuknak. Messze a legjobb a mezőnyben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 29. (szerkesztve) Jöhet a következő kör Egyébként a portugál kapus tényleg nagyon jó volt, őt sajnálom. Szerkesztve: 2010. Június 29. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 29. Ronaldo majdnem beleköpött a kamerába. Mondjuk én nem köpném le őt, mert koszos lenne a nyálam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 29. Én se csípem ezt a fazont, és sose látom, hogy igazán jól focizna (mert ritkán nézem a focit), de biztos tud azért valamit, ha már ennyire sztárolják. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 29. Én se csípem ezt a fazont, és sose látom, hogy igazán jól focizna (mert ritkán nézem a focit), de biztos tud azért valamit, ha már ennyire sztárolják.Olyan mint Beckham volt. Ma már többet ér neki a reklámszerződés. Csak a pénz érdekli. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 29. Jó meccs lett a végére, megérdemelten győztek a Spanyolok. Jó játékos Villa, kár, hogy elment a Valenciától. Amunt Valencia! Viva Espana! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 29. Jó meccs lett a végére, megérdemelten győztek a Spanyolok. Jó játékos Villa, kár, hogy elment a Valenciától. Eddig számomra ő a VB legjobb játékosa. Amúgy most látom csak, hogy eltaláltam a végeredményt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 29. Eddig számomra ő a VB legjobb játékosa. Amúgy most látom csak, hogy eltaláltam a végeredményt. Grat.! A következő meccs Pénteken lesz? Szerintem, akkor ráérek később is tippet adni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 29. (szerkesztve) Grat.! A következő meccs Pénteken lesz? Szerintem, akkor ráérek később is tippet adni. Köszi! Péntek: Hollandia - Brazília 16h00m Uruguay - Ghána 20h30m Szombat: Németország - Argentína 16h00m Paraguay - Spanyolország 20h30m Szerkesztve: 2010. Június 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 30. Már tök megszoktam, hogy minden este meccs van. Most kicsit hiányoznak. Hétvégén nem leszek itthon, de majd előtte tippelek még a meccsekre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 30. Valld be Ody, hiányzik a zümmögés is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 30. Valld be Ody, hiányzik a zümmögés is. Már teljesen megszoktam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 1. Az állás: 1. Ody ? 49 pont 2. Barnez ? 45 pont 3. Nabopolasszar ? 42 pont DjNorbi - 42 pont 5. Tenel Ka ? 39 pont 6. Donát - 38 pont 7. Oldie - 35 pont 8. Lada - 25 pont 9. MissKarrde - 20 pont 10. Jake ? 18 pont 11. Frenkie - 14 pont 12. Jinx - 9 pont 13. Rog? 8 pont 14. Coce 0 - pont Kudar A program: Hollandia - Brazília Uruguay - Ghána Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 1. (szerkesztve) Hollandia - Brazília: 2-3 Uruguay - Ghána: 1-1 (11-esekkel Uruguay) Szerkesztve: 2010. Július 1. - barnez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lada Hozzászólás ideje: 2010. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 1. Hát akkor győzzön a jobbik: Hollandia - Brazília 2-1 Uruguay - Ghána 1-0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 1. Én mind a négy hétvégi meccsre tippelek. Hollandia - Brazília 0-1 Uruguay - Ghána 2-2 Németország - Argentína 1-1 Paraguay - Spanyolország 0-2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 1. Hollandia - Brazília: 2-2 ( 11-esekkel Hollandia jut tovább) Uruguay - Ghána: 1-2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DJnorbi Hozzászólás ideje: 2010. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 1. Hollandia-Brazília:1-2 Uruguay-Ghána:1-1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 1. Netherlands-Brasil 2-1 Uruguay-Ghana 1-0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 1. Hollandia - Brazília 3-1 Uruguay - Ghána 1-2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. Hollandia - Brazília: 1-2 Uruguay - Ghána: 1-0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. Hollandia - Brazília: 0-2 Uruguay - Ghána: 2-1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. Azért ebben a mezőnyben is megizzasztják rendesen az embert a szavazással. http://www.origo.hu/foci-vb-2010/20100702-...kozepdonto.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. Nem értem a hollandokat. hajtani kéne, erre föl magára hagyják a csatáraikat. Sehol a második hullám. Szégyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. Na ez viszont szép gól volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. Vezet braz....ízé, vezet Hollandia! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. Na ez a meccs sem rossz, braziloknak most bele kell húzniuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. Jesszus, még kiállítás is Ajaj, a braziloknak kifelé áll a szekerük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. H*lye brazilok. Nem értem. Jobbak ők ennél, hogy a fejüket veszítsék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.