Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

• 1 hónappal később...
  • 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Nadal-Federer meccs lesz vasárnap az ausztrál open döntőjében...ki gondolta volna ezt 2 héttel ezelőtt. Emlékszem, még mikor végig izgultam az itteni 2009-es döntőjüket, már alig várom a vasárnapot. Hajrá Rafa! A legszomorúbb,hogy valamelyik ki fog kapni, pedig mindketten megérdemelnék a trófeát.

Szerkesztve: - luke19

Hozzászólás ideje:

Én szerintem virrasztok, ugyanis hétfőn nincs órám (ha lenne, akkor is megnézném, de így könnyű szívvel tehetem :D ). Abban a könnyű helyzetben vagyok, hogy amikor elkezdtem nézni a Pats (és Brady) az abszolút csúcson volt a hibátlan alapszakasszal, így nem esett nehezemre akkor kedvenc csapatot választani, amit azóta sem bántam meg :D

Hozzászólás ideje:

Koliban nincs :( És Sport1 stream-et sem találtam sehol, de valahogy túlélem, csak nehogy közben kikössek a szomszéd szobában, ugyanis van bőven olyan, ami miatt legszívesebben a falat kaparnám :D

Hozzászólás ideje:

Már végignéztem, és azt vettem észre, hogy ahol van kellene hogy legyen Sport1 stream, azok mind egy forrásból szerzik a videót, és az az oldal most nem működik (vagy pontosabban "Jelenleg nincs kĂśzvetĂ­tĂŠs!") :/

Az mondjuk jobban fáj, hogy a Pats-nek nem megy a játék

Hozzászólás ideje:

Már végignéztem, és azt vettem észre, hogy ahol van kellene hogy legyen Sport1 stream, azok mind egy forrásból szerzik a videót, és az az oldal most nem működik (vagy pontosabban "Jelenleg nincs kĂśzvetĂ­tĂŠs!") :/

Az mondjuk jobban fáj, hogy a Pats-nek nem megy a játék

Jó lenne, ha visszajönnének a meccsbe, mert ez így egyoldalú lesz...

Hozzászólás ideje:

Sokat elmond a meccsről, hogy a Pats legsikeresebb támadását 3 third downos holdinggal érte el, és ebből is az Falcons jött ki touchdownnal :hehe:

Ha ezt megfordítják, az maga a csoda lenne, és nem is játszanak úgy, hogy erre legyen valami esély...

Szerkesztve: - Nabopolasszar

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.