MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 11. Ausztrália-Japán: 1-1 USA-Csehország: 1-0 Olaszország-Ghána: 2-1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 11. Hát ezek a mai meccsek nagyon felejthetőek voltak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Június 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 11. Holnapi tippek: AUS-JAP 2-1 CZE-USA 2-1 ITA-GHA 2-0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 12. Csak másfél meccset láttam, de nem dobott fel, kivéve a portugálok kezdését, de utána felejthetőek voltak. Ami pozitívum volt számomra, hogy végre olyan csapatot láttam játszani, amely játékosai ismerősek voltak, ugyanis a legutóbbi vb-n pont a portugál meccseket néztem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lada Hozzászólás ideje: 2006. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 12. (szerkesztve) A fene! Jobban kell figyelnem, nem tippeltem a hétvégére. De legalább az oranje győzőtt! A mai adagra tippek: Olaszország-Ghána 1-0 Ausztrália-Japán 1-0 Csehország-USA 2-2 Szerkesztve: 2006. Június 12. - Lada Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 12. Ilyenkor még minden jó cspata rúg egy gyors gólt, és utánna semmi... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 12. Ausztrália - Japán 1:1 Olaszország - Ghána 1:0 USA: Csehország 1:0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 12. Az állás: 1. - 10 pont Bomarr 2. - 8 pont Ody 3. - 6 pont Lokatelli 4. - 5 pont MissKarrde 5. - 3 pont Donát 6. - 1 pont Lada A mai menü: 15:00 Kaiserslautern: Ausztrália - Japán William Hill oddsok: Ausztrália: 2,37 Döntetlen: 3,00 Japán: 2,80 18:00, Gelsenkirchen: USA - Csehország William Hill oddsok: USA: 3,75 Döntetlen: 3,00 Csehország: 1,90 21:00 Hannover: Olaszország - Ghána William Hill oddsok: Olaszország: 1,50 Döntetlen: 3,30 Ghána: 6,50 Mai tippek: Ausztrália - Japán: 2-1 USA - Csehország: 0-2 Olaszország - Ghána: 2-1 Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 12. Skacok, a japán meccs vége parádés volt Csak egy kevéssel ért volna véget előbb, és bejön a tippem. A végére értem haza, de az volt a legjobb rész, három gól egymás után nem semmi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 12. ÉS PONT NEM LÁTTAM!!! ÖNHIBÁMON KÍVÜL Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 12. (szerkesztve) Ezt sajnálom. Én is csak a végét láttam, mert dolgoztam. Valahol a neten nem lehet megnézni? Vagy esetleg az esti összefoglalóban. Az is több, mint a semmi. Szerkesztve: 2006. Június 12. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Június 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 12. Sport klub szokta ismtelni a meccset Donát, ne csüggedj! Már azt hittem cserben hagynak a meglepetéscsapatnak jelölt védenceim, de aztán olyannyira feltámadtad, hogy még a tippemet is felülmúlták. Go Socceroos! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 12. Csak az utolsó 5 percet nem láttam Majd az összefoglalóban... de olyan jó lett volna tombolni az auszi gól után Én is szurkolok nekik Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 12. Nagyon elvetélt ötlet a spanyolok dobogós helyéért szurkolni? Legutóbb is őket favorizáltam, aztán szegények hogy jártak a koreaiakkal (rendesen végigizgultam azt a mérkőzést). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 12. Skaccok nem tudjátok, hogy a Cseh meccset leadják e valahol ismétlésbe? Már csak őmiattuk is egyszer végigülök egy mérkőzést Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 12. Megvan! Holnap SportKlub délelőtt 10 óra :-) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 12. Dél-Korea-Togo: 2-0 Franciaország-Svájc: 1-0 Brazília-Horvátország: 3-1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 12. Az állás: 1. - 11 pont Bomarr, Lokatelli 3. - 8 pont Ody 4. - 6 pont MissKarrde, Donát 6. - 3 pont Lada Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Június 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 12. Huhúú a csehek hogy fociztak te jó ég. Ilyen jó focit 2 éve láttam tőlük az eb-n utoljára. Nagyon jó nagyon összeszokottak, tetszetősek, olyasmi focit játszanak, mint, mi a 66-os vb-n. Nagyon szeretem a focijukat, kicsit magunkat látom benne. Kollerért nagyon kár. Szívem csücskei az olaszok mérsékelt, ideges játékkal győztek. (De még mindig "szebben" vagy jobban mutatkoztak be, mint az angolok, vagy a hollandok, esetleg portugálok.) Nagy kő esett le a játékosok, és az én szívemről is a második gólnál. Figyelembe véve, hogy a győzelem majd talán mégjobban eltereli a figyelmüket az otthoni eseményekről (mert nagyon látszott rajtuk, hogy bennük van, normál esetben sokkal többet reklamálnak a semmiért és szabálytalankodnak, ilyen szempontból jó volt ez a megszeppentség) és hogy az olaszok hagyományosan később indulnak be, találják meg magukat, és a játékukat, bíztató a helyzetük. Az is bíztató, hogy a csehekkel, csak a 3. fordulóban találkoznak, akkor lehet, hogy már mindeketten továbbjutottak, és csak a brazilok elkerüléséért játszanak majd, ami szintén nem kis tét. Holnap kíváncsi vagyok a nagy rangadóra! Korea-Togo meccsre Vicceltem, a Brazilokra vagyok kíváncsi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lada Hozzászólás ideje: 2006. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 13. Mai input: Dél-Korea - Togo 2-0 Franciaország - Svájc 2-2 Brazília - Horvátország 1-2 Reméljük az esti meccs igazi rangadó lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 13. Dél-Korea - Togo 2:0 Brazilia - Horvátország 2:1 Franciaország - Svájc 1:0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 13. (szerkesztve) Tegnapi meccseket nem láttam, de nem bánom. Egyébként jól mellé lőttem a tipekkel. Na majd talán ma! Dél-Korea - Togo 2:0 Brazilia - Horvátország 1:0 Franciaország - Svájc 2:1 Szerkesztve: 2006. Június 13. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 13. Megvan! Holnap SportKlub délelőtt 10 óra :-) Most néztem meg az Ausztrál-Japán meccset Nagyon király volt. Jelenleg meg a Cseh-Usa ismétlése megy. Csak kár, hogy már tegnap este tudtam az eredményt. Nah mindegy. A Csehek az EB óta nagy-nagy kedvencek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 13. A Csehek az EB óta nagy-nagy kedvencek Tesók. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 13. Egyébként jól mellé lőttem a tipekkel. Nem csak Te Legalább eltaláltad a meccsek alatt lőtt gólszámot (kivéve a japánoknál), nekem még annyi sem sikerült Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 13. Brazília - Horvátország 1-2 Bátor tipp! Nagyon örülnék neki, ha nyernének. Az EB rendezés szempontjából sem mindegy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 13. (szerkesztve) Mai menü: 15:00, Frankfurt: Dél Korea - Togó; William Hill oddsok: Dél-Korea: 2,05 Döntetlen: 2,87 Togo: 3,50 18:00, Stuttgart: Franciaország - Svájc William Hill oddsok: Franciaország: 1,66 Döntetlen: 3,10 Svájc: 5,00 21:00, Berlin: Brazília - Horvátország Brazília: 1,40 Döntetlen: 3,50 Horvátország: 8,00 Tippek: Dél-Korea - Togo: 2-0 Franciaország - Svájc: 1-1 Brazília - Horvátország: 2-1 Donát. Szerkesztve: 2006. Június 13. - Csabai Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Június 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 13. Már készülök be a meccsekre és majdnem elfelejtettem tippelni. Dél-Korea-Togo 0:0 Franciaország-Svájc 2:0 Brazília-Horvátország 3:1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 13. Egy tippet én is megkockáztatok az esti meccsre Brazilia-Horvátország: 2:1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 13. Hát az a mai termés eddig katasztrófa! Néhány magyar bajnoki meccs is jobb volt, mint ezek ma. A franciákon nagyon kiakadtam. Sok kiégett játékos....nagyon gyengék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.