MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 6. Csak arra lehet fogni. Ez lesz a mumusa a kedvenceimnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 6. (szerkesztve) Végre valami jó is történik az elmúlt kb. 20 perc után MS is kiesett, méghozzá a Ferrari taktika miatt. Ők is képesek eltaktikázni magukat. És a dobogó nagyon szép lesz. És akkor vége. Gratula Buttonnek, végre nyer annyi idő után. (Leléptem, mert programom van.) Szerkesztve: 2006. Augusztus 6. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 6. Rá is fért már Buttonra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 6. Nagyon jó verseny volt! Megmerem kockáztatni, hogy a legjobb verseny volt a Hungaroring történetében. Sajnáltam Schumachert. Neki drukkoltam, mert olyan jól tartotta azt az amatőr De la Rosát a szar kerékkel. Arról nem is beszélve, hogy izgalmasabb lett volna a vb vége. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 6. Remek verseny volt. Nem is emlékszem mikor néztem végig utoljára egy F1-es futamot. Sumit sajnálom, bár akik kockáztatnak azok megjárhatják. Mindenesetre nagy hiba volt. Szerencsére a csaló spanyol is kiesett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 6. MS az elején a jó rajt után nagyon elcseszett valamit, de ez csak jó volt bizonyos szempontból Bizony nem csezsett el semmit. A Brigstone-ok ennyivel kevesebbet tudtak az esőben mint a Michelin-nek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 6. Én meg nem láttam belőle semmit ((( Ez katasztrófa! Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 6. És mit művelt a Loki?! Abból se láttam semmit... láttam viszont az NS címlapját, és igaza van: Ez nem szégyen, ez gyalázat!!! Egyedül az úszóink és a műugróink okoztak mostanában örömet nekünk. Na és ez a remek F1 futam, ha láttam volna ugyebár... Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 6. Cseh Laci második aranya, 400 vegyesen! Bravó, Laci! Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 6. Amikor Alonso kiesett, és Schumi már a második helyen volt, szinte elkönyveltem a győzelmét.Biztos hogy a csapat nem engedte lecserélni a gumit, pedig ha a 65. kör körül túllettek volna rajta, akár nyerhetett volna akár. Így asszem még mindig 11 pont a különbség 5 futam van még hátra, akár nyerhet is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 6. Kubicát kizárták, így sumi egy pontot kapott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 6. (szerkesztve) Villeneuve-vel mi van? Donát Szerkesztve: 2006. Augusztus 6. - Csabai Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 6. Villeneuve-vel mi van? Donát Nem érezte jól magát, és nem jött el pestre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 6. Köszi. Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 7. Szerencsére a csaló spanyol is kiesett. A fórum többi tagjára tekintettel az ilyen jelzőktől jó lenne tartózkodni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 7. Bizony nem csezsett el semmit. A Brigstone-ok ennyivel kevesebbet tudtak az esőben mint a Michelin-nek. Nem arra céloztam, hanem arra, hogy egy kissé elnézte, hogy milyen íveken lenne jobb autóznia. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 7. Gratula Cseh Lacinak és Kovács Áginak az érmekért Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 7. Nem arra céloztam, hanem arra, hogy egy kissé elnézte, hogy milyen íveken lenne jobb autóznia. Én se értettem miért nem vágta a dolgot... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 7. A fórum többi tagjára tekintettel az ilyen jelzőktől jó lenne tartózkodni Minke nevezed azt amit a szabadedzésen csinált? Befékezett, hogy sumi leelőzze. Kb. olyan gyökérség volt, mint Sumi Monte Carlo-beli keresztbe fordulása. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 7. Csupán fel szerettem volna hívni a figyelmedet, hogy az ilyen jelzőkkel másokat megsértesz (jelen esetben engem), pedig én jobban utálom MS-t, mint Te Alonsot, és mégsem írok rá olyanokat, amiket te szoktál. De legyen, most már végleg leszállok a témáról (pedig már ígértem ilyet), sőt még a sport topikról is. Legalább nem húzom fel magam (itt majdnem csúnyát írtam, de moderáltam magam). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 7. Egyértelműen Alonso azért csinálta, mert ez elmúlt versenyeken feljött Schumi a F1 ranglétráján.Ha most az első helyről indult volna, akkor már csak pár pont hiányzott volna neki hogy beérje Alonso-t.Ezt nem hagyhatta.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 7. Csak az eset egy szabadedzésen volt, aminek semmi köze a tényleges versenyhez. Nem volt szép dolog, de valójában verseny szempontból semmit nem számított. Nem az időmérőn történt, mint mással. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 7. Ejnye, Miss, ilyesmiért ne hagyd itt a topicot. Kár lenne érted Ha félsz, hogy Ody Alonsoról olyasmit ír, amit te nem szeretnél látni, ne olvasd el, Ody F1-es hozzászólásait, ennyi. Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 7. Köszi Egyébkét az erről való írási stílusától megyek falnak, nem attól, hogy kit utál és kit nem és miért. Az ötleted viszont remek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 7. Csak az eset egy szabadedzésen volt, aminek semmi köze a tényleges versenyhez. Nem volt szép dolog, de valójában verseny szempontból semmit nem számított. Nem az időmérőn történt, mint mással. De kihatott a versenyre! Hiszen ha sumi nem kap büntetést, övé a pole! Szerintem túl elfogult vagy a spanyollal. Sumi is csinált sok sportszerűtlenséget, de ez is bőven az volt. Egyébként jó, hogy nem olvasol külföldi f1 fórumokat, ahol topicok szólnak Alonso gyalázásáról, és nem ilyen hangnemben ami itt van (szerintem nem durva abszolut). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 7. Az ídezett dolgot én arra írtam, hogy a monte-carloi S esettel hoztad össze a mostani Alonso szabadedzéses esetet. MC-ban S időmérőn csinált olyat, amit nem kellett volna, Alonso meg szabadedzésen. Van némi különbség. Nem vagyok elfogultabb, mint Te S-rel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 7. Nincs különbség. Alonso így olyan büntetésbe rántotta bele Schumahert, ami kiegyenlítetet a viszonyokat. Nem igaz, hogy ezt nem látod???? Teljesen mindegy milyen edzés volt. A lényeg a büntetés. Szerintem Te százszor elfogultabb vagy a spanyollal, mint én sumival... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 7. Ezúttal Odyval értek egyet. Lényegtelen, hogy szabadedzésen, vagy időmérőn követik el, a sportszerűtlenség az sportszerűtlenség. Nem mondanám egyiket sem csalónak, sokkal inkább olyan versenyzőknek, akik igyekeznek minden lehetőséget megragadni, hogy nyerjenek, és ez néha bizony a sportszerűség határait feszegeti. Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 8. Senki nem mondott olyat, hogy nem volt sportszerűtlen !!! Erről szó nem volt kérem szépen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 8. Supka lemondott! nso"Hétfő délután jelezte lemondási szándékát Supka Attila. Döntését leginkább a macedón Rabotnicski elleni kínos Bajnokok Ligája-búcsúval, és az ebből fakadó nézetkülönbségekkel indokolja." Ebből fakadó nézetkülönbség az lehet, hogy másnap azt nyilatkozta, hogy a játékosok, még azt sem csinálták meg amit mondott. Ez elég bunkóság szerintem. Rákenni mindent a játékosokra, mintha neki semmi köze nem lenne. Talán nem magyarázott elég jól. Megfordult fejemben, hogy a tegnapi 0-0 kettős emberelőnyben edzőbuktató szándékú volt. Jó hangulat lehet, most Debrecenben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.