Donát Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 3. Igen emlékszem. Horváth Feri 2-t is vágott. A másik oldalon meg azt hiszem Inzaghi duplázott (nem biztos). Grúziában bukott meg Gellei, vagy Bicskei? Na ezt most nem tudnám megmondani. Vagy 1-3, vagy 1-4 lett a grúzoknak (valamelyik). Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 3. Semmi esélyünk kijutni az EB-re. Erről még hipotézis szintjén is kár beszélni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 3. Grúziában bukott meg Gellei, vagy Bicskei? Na ezt most nem tudnám megmondani. Vagy 1-3, vagy 1-4 lett a grúzoknak (valamelyik). Donát Bicskeinek Grúziában elszenvedett 3-1-es vereség okozta a vesztét. Mátyus-Sebők köténytánca a jobb sarokban örökké emlékezetes marad. Gelei Letteknél bukta el a tuti eb-pótselejtezőt, de annyira, hogy nem csak második hely nem lett abból, hanem 4-ek lettünk a csorotban. Azt hiszem ott is 3-1-re kaptunk ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 3. Mátyus-Sebők köténytánca a jobb sarokban örökké emlékezetes marad. Másnaposak voltak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 3. Bicskeinek Grúziában elszenvedett 3-1-es vereség okozta a vesztét. Mátyus-Sebők köténytánca a jobb sarokban örökké emlékezetes marad. Gelei Letteknél bukta el a tuti eb-pótselejtezőt, de annyira, hogy nem csak második hely nem lett abból, hanem 4-ek lettünk a csorotban. Azt hiszem ott is 3-1-re kaptunk ki. Igen, annyi lett. Jól emlékszel. A grúz meccset nem tudtam végignézni. Egyszerűen annyira dühös voltam félidőben, hogy ott hagytam az egész tévét. Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 3. Másnaposak voltak. Hát arról az esetről is legendák születtek akkoriban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 6. Nyertünk a Pokolban, Boszniában 3-1-re. De nagyon szarok voltak a bosnyákok, és mi sem voltunk sokkal jobbak, csak most nem a norvégok voltak az ellenfelek... Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 6. Nyertünk a Pokolban, Boszniában 3-1-re. De nagyon szarok voltak a bosnyákok, és mi sem voltunk sokkal jobbak, csak most nem a norvégok voltak az ellenfelek... Donát A gólokat láttam csak. Egy nagy vicc volt az egész...Torghelle mit hagyott ki...én simán berúgom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 6. A németek 13-0 -ra verték San marinot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 6. Ody, ezt így sose lehet megmondani. Neked is lehetne szar pillanatod. De szar pillanatról beszélve. San Marino 13-at kapott most a németektől. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 6. Neked is lehetne szar pillanatod. De neki mindig szar pillanata van. És ez így már gáz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 6. Igen, ebben teljesen igazad van. Torghelle egy kalap sz@rt se ér. Én csak ezt az "én berúgtam volna" szitura akartam válaszolni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 6. Nyertünk a Pokolban, Boszniában 3-1-re. De nagyon szarok voltak a bosnyákok, és mi sem voltunk sokkal jobbak, csak most nem a norvégok voltak az ellenfelek... Donát Én is hasonló érzésekkel néztem végig a meccset, annyit módosítanék , hogy ez korántsem volt pokol szerintem, természetesen nézői milliő szempontjából értem. Eslő félidőben feltettem magamnak a kérdés miért fúj ennyire nekünk a bíró, nem mintha bánnám, végre egyszer ilyen is előfordul. Aztán arra jutottam, hogy nem nekünk fújt, hanem a görögöknek. Ciprusi bíró, de Ciprus fele görög, a másik fele meg féil görög. Görögöknek elvileg az a jó, hogy minnél több körbeverés legyen, kiegyenlített csoportból könnyebb továbbmenni. Nem jött volna nekik jól, ha a bosnyákok 6 ponttal kezdenek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 7. Remek meglátás lokatelli! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 7. (szerkesztve) Én nem hiszek ebben. A bíró szigorú volt a kiállításnál, az tény, a tizenegyest is benéztem szerintem, de hát melyik bíró nem hibázott még egyszer sem? Ha részrehajló lenne ciprusi származása miatt, egyrészt a Fifa nem vezettette volna vele a találkozót, másrészt az egész karrierjét is kockáztatná... nem hinném, hogy ez megérné neki. Mellesleg a meccs elején elég keményen ellenünk fújt, egészen a büntetőig (volt, hogy 8-1 volt a szabálytalanságok aránya, pedig 8-8 is lehetett volna...) Donát Szerkesztve: 2006. Szeptember 7. - Csabai Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 7. Azért abban megegyezhetünk, hogy akkor nem történik szabálytalanség, ha a LErántott játékos FELfelé esik el. Husztival pedig ez volt, nem mintha bánnám, sőt. Végre egyszer nekünk fúj a bíró. Fifa sem szívbajos a bíróküldésekkel, de ez uefa rendezvény volt Bocsi ezt nem tudtam kihagyni. Fehérvár is román bírót kapott a kazahi fellépésre, pedig aki ismeri a viszonyokat, ez nonszensz, ráadásul osztrák meccsen is szlovák bíró volt, pont akkor mikor a legjobban dúlt ez a kirobbant ellentét. A bíróküldők marhára nem érdeklik (vagy nincsenek is tisztában vele) ki mikor kivel van jóba kinek miért fújhat félre, ki hová lehet elfogult valami miatt(VB-n is előfordult, hogy a franciák kiejtették a spanyolokat, és következő meccsen spanyol bírót kaptak, én egy ilyenre emlékszem amikor bírót cseréltek Nigéria-Dánia Negyeddöntő 98-as vb-n spanyol bírót jelöltek ki, nigéria kérte, hogy ne az legyen hisz ők ejtették ki a spanyolokat, kérésüket teljesítették, majd 4-1-re kikaptak ). A bíróküdők csak a költségekkel foglalkoznak, ők fizetik a jegyet, ki van közelebb viszonylag azt nézik. Mondjuk Ciprus a törökökön kívül mindenkitől kurva messze van, de Bosznia még mindig közelebb van, mint Izland. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 7. Most nézem a TV-ben az ismétlést: a franciák 3-1-re legyőzték az olaszokat fociban... wow! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 7. Most nézem a TV-ben az ismétlést: a franciák 3-1-re legyőzték az olaszokat fociban... wow! Donadoni nagyon szétbarmolta a csapatot. Mondjuk a második percben egy lesgólt megadtak, de ez már semmi nem változtat azon, hogy 2006-ban az olaszok a világbajnokok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 7. Most nézem a TV-ben az ismétlést: a franciák 3-1-re legyőzték az olaszokat fociban... wow! Nem sok esélyük volt az olaszoknak, bár az első gól lesről született. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 7. Bocs, valóban UEFA. Akárhogyan is, kétlem, hogy egy ciprusi bírót motivált volna egy görög válogatott szereplés. Pláne nem egy magyar - bosnyák meccsen. De ez csak az én véleményem. Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. (szerkesztve) De istentelen jó időmérő volt a mai Egyébként is imádom a monzai pályát. Tökéletes lett volna, ha nem jön a végén az a defekt A kerék valamelyik része levitt egy elemet Alonso Renaultjáról, ezért a végén nem tudott igazán menni Pont most. Remélem, hogy holnap jól rajtol, és felhozza az ötödik helyről az autót (csoda, hogy egyáltalán ötödiknek be tudott jönni a hiányos autóval, szép volt). Meg a verseny alatt is. Kiminek gratula a pole-ért, mindössze 0,002-vel előzte meg MS-t A BMW-k is jók voltak ma, mentek ám, mint a veszedelem, Heidfeld lett a harmadik (bírom ezt a kis németet már vagy öt éve). Szerkesztve: 2006. Szeptember 9. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Szerintem nem kell hőst csinálni a spanyolból. Megtette azt, amit kellett. Az a sérülés nem volt olyan nagy mértékű szerintem. Jövőre kinek fogsz drukkolni Miss Karrde? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Hőst azért nem csináltam belőle, azt másképp tenném, nem két szóban Köszönöm kérdésed, pl neki fogok drukkolni, de sosem egy emberkére figyelek kizárólag (csak mindig van egy elsődleges a több közül), amíg versenyzett a Forma1-ben, addig drukkoltam Montoyának is (most már ő sincs, mint ahogy Villeneuve sem F1-es sajna), bírom még Heidfeldet is (kb. 2001 óta, és mindig szurkoltam, hogy egyszer végre jó csapathoz kerüljön), tetszik ez a Rosberg gyerek is, szóval van választék És Te? Bár majd csak holnap fog kiderülni, hogy kell-e keresned valakit, akinek drukkolhatsz (Mintha rémlene Raikkönen). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Húúú Raikönnen mit művelt! Ott őrjöngtem a tévé előtt Csak kár, hogy holnap már az első körben ki fog állni motorhiba miatt, vagy épp hátulról fog beleszállni valaki, vagy ha ez sem, akkor az utolsó körében leszakad a felfüggesztése... Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Azt kihagytad, hogy tropára megy a gumija Remélem, hogy nem fog egyik sem megtörténni, ráférne ismét egy szép győzelem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. És Te? Ferrari drukker vagyok. Annak szurkolok, aki oda megy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Fifa 07 magyar nyelvű video. Kicsit furcsa hallgatni, hangsúly nagyon idegen a magyar fülnek, de nagy poén! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. Ferrari drukker vagyok. Annak szurkolok, aki oda megy. Kedvenc csapatom a Williams, de nem mindig jön össze, hogy annak drukkoljak, akik ott versenyzik Remélem, a motor váltás jót tesz a csapatnak, és lesz remek versenyzőjük is hozzá, akinek lehet drukkolni (tavaly pl. náluk volt Heidfeld, ennek örültem). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. Megbüntették Alonsot. Nem szeretem a srácot (és akkor finom voltam), de ez szeritnem nem volt jogos. Legalábbis én nem láttam semmit se... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. Így van, szerintem sem volt jogos. Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.