Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 3.18 éve Igen emlékszem. Horváth Feri 2-t is vágott. A másik oldalon meg azt hiszem Inzaghi duplázott (nem biztos). Grúziában bukott meg Gellei, vagy Bicskei? Na ezt most nem tudnám megmondani. Vagy 1-3, vagy 1-4 lett a grúzoknak (valamelyik). Donát
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 3.18 éve Semmi esélyünk kijutni az EB-re. Erről még hipotézis szintjén is kár beszélni.
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 3.18 éve Szerző Grúziában bukott meg Gellei, vagy Bicskei? Na ezt most nem tudnám megmondani. Vagy 1-3, vagy 1-4 lett a grúzoknak (valamelyik). Donát Bicskeinek Grúziában elszenvedett 3-1-es vereség okozta a vesztét. Mátyus-Sebők köténytánca a jobb sarokban örökké emlékezetes marad. Gelei Letteknél bukta el a tuti eb-pótselejtezőt, de annyira, hogy nem csak második hely nem lett abból, hanem 4-ek lettünk a csorotban. Azt hiszem ott is 3-1-re kaptunk ki.
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 3.18 éve Mátyus-Sebők köténytánca a jobb sarokban örökké emlékezetes marad. Másnaposak voltak.
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 3.18 éve Bicskeinek Grúziában elszenvedett 3-1-es vereség okozta a vesztét. Mátyus-Sebők köténytánca a jobb sarokban örökké emlékezetes marad. Gelei Letteknél bukta el a tuti eb-pótselejtezőt, de annyira, hogy nem csak második hely nem lett abból, hanem 4-ek lettünk a csorotban. Azt hiszem ott is 3-1-re kaptunk ki. Igen, annyi lett. Jól emlékszel. A grúz meccset nem tudtam végignézni. Egyszerűen annyira dühös voltam félidőben, hogy ott hagytam az egész tévét. Donát
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 3.18 éve Szerző Másnaposak voltak. Hát arról az esetről is legendák születtek akkoriban.
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 6.18 éve Nyertünk a Pokolban, Boszniában 3-1-re. De nagyon szarok voltak a bosnyákok, és mi sem voltunk sokkal jobbak, csak most nem a norvégok voltak az ellenfelek... Donát
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 6.18 éve Nyertünk a Pokolban, Boszniában 3-1-re. De nagyon szarok voltak a bosnyákok, és mi sem voltunk sokkal jobbak, csak most nem a norvégok voltak az ellenfelek... Donát A gólokat láttam csak. Egy nagy vicc volt az egész...Torghelle mit hagyott ki...én simán berúgom.
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 6.18 éve Ody, ezt így sose lehet megmondani. Neked is lehetne szar pillanatod. De szar pillanatról beszélve. San Marino 13-at kapott most a németektől.
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 6.18 éve Neked is lehetne szar pillanatod. De neki mindig szar pillanata van. És ez így már gáz.
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 6.18 éve Igen, ebben teljesen igazad van. Torghelle egy kalap sz@rt se ér. Én csak ezt az "én berúgtam volna" szitura akartam válaszolni.
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 6.18 éve Szerző Nyertünk a Pokolban, Boszniában 3-1-re. De nagyon szarok voltak a bosnyákok, és mi sem voltunk sokkal jobbak, csak most nem a norvégok voltak az ellenfelek... Donát Én is hasonló érzésekkel néztem végig a meccset, annyit módosítanék , hogy ez korántsem volt pokol szerintem, természetesen nézői milliő szempontjából értem. Eslő félidőben feltettem magamnak a kérdés miért fúj ennyire nekünk a bíró, nem mintha bánnám, végre egyszer ilyen is előfordul. Aztán arra jutottam, hogy nem nekünk fújt, hanem a görögöknek. Ciprusi bíró, de Ciprus fele görög, a másik fele meg féil görög. Görögöknek elvileg az a jó, hogy minnél több körbeverés legyen, kiegyenlített csoportból könnyebb továbbmenni. Nem jött volna nekik jól, ha a bosnyákok 6 ponttal kezdenek.
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 7.18 éve Én nem hiszek ebben. A bíró szigorú volt a kiállításnál, az tény, a tizenegyest is benéztem szerintem, de hát melyik bíró nem hibázott még egyszer sem? Ha részrehajló lenne ciprusi származása miatt, egyrészt a Fifa nem vezettette volna vele a találkozót, másrészt az egész karrierjét is kockáztatná... nem hinném, hogy ez megérné neki. Mellesleg a meccs elején elég keményen ellenünk fújt, egészen a büntetőig (volt, hogy 8-1 volt a szabálytalanságok aránya, pedig 8-8 is lehetett volna...) Donát Szerkesztve: 2006. Szeptember 7.18 éve - Csabai Donát
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 7.18 éve Szerző Azért abban megegyezhetünk, hogy akkor nem történik szabálytalanség, ha a LErántott játékos FELfelé esik el. Husztival pedig ez volt, nem mintha bánnám, sőt. Végre egyszer nekünk fúj a bíró. Fifa sem szívbajos a bíróküldésekkel, de ez uefa rendezvény volt Bocsi ezt nem tudtam kihagyni. Fehérvár is román bírót kapott a kazahi fellépésre, pedig aki ismeri a viszonyokat, ez nonszensz, ráadásul osztrák meccsen is szlovák bíró volt, pont akkor mikor a legjobban dúlt ez a kirobbant ellentét. A bíróküldők marhára nem érdeklik (vagy nincsenek is tisztában vele) ki mikor kivel van jóba kinek miért fújhat félre, ki hová lehet elfogult valami miatt(VB-n is előfordult, hogy a franciák kiejtették a spanyolokat, és következő meccsen spanyol bírót kaptak, én egy ilyenre emlékszem amikor bírót cseréltek Nigéria-Dánia Negyeddöntő 98-as vb-n spanyol bírót jelöltek ki, nigéria kérte, hogy ne az legyen hisz ők ejtették ki a spanyolokat, kérésüket teljesítették, majd 4-1-re kikaptak ). A bíróküdők csak a költségekkel foglalkoznak, ők fizetik a jegyet, ki van közelebb viszonylag azt nézik. Mondjuk Ciprus a törökökön kívül mindenkitől kurva messze van, de Bosznia még mindig közelebb van, mint Izland.
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 7.18 éve Most nézem a TV-ben az ismétlést: a franciák 3-1-re legyőzték az olaszokat fociban... wow!
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 7.18 éve Szerző Most nézem a TV-ben az ismétlést: a franciák 3-1-re legyőzték az olaszokat fociban... wow! Donadoni nagyon szétbarmolta a csapatot. Mondjuk a második percben egy lesgólt megadtak, de ez már semmi nem változtat azon, hogy 2006-ban az olaszok a világbajnokok.
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 7.18 éve Most nézem a TV-ben az ismétlést: a franciák 3-1-re legyőzték az olaszokat fociban... wow! Nem sok esélyük volt az olaszoknak, bár az első gól lesről született.
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 7.18 éve Bocs, valóban UEFA. Akárhogyan is, kétlem, hogy egy ciprusi bírót motivált volna egy görög válogatott szereplés. Pláne nem egy magyar - bosnyák meccsen. De ez csak az én véleményem. Donát
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9.18 éve De istentelen jó időmérő volt a mai Egyébként is imádom a monzai pályát. Tökéletes lett volna, ha nem jön a végén az a defekt A kerék valamelyik része levitt egy elemet Alonso Renaultjáról, ezért a végén nem tudott igazán menni Pont most. Remélem, hogy holnap jól rajtol, és felhozza az ötödik helyről az autót (csoda, hogy egyáltalán ötödiknek be tudott jönni a hiányos autóval, szép volt). Meg a verseny alatt is. Kiminek gratula a pole-ért, mindössze 0,002-vel előzte meg MS-t A BMW-k is jók voltak ma, mentek ám, mint a veszedelem, Heidfeld lett a harmadik (bírom ezt a kis németet már vagy öt éve). Szerkesztve: 2006. Szeptember 9.18 éve - MissKarrde
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9.18 éve Szerintem nem kell hőst csinálni a spanyolból. Megtette azt, amit kellett. Az a sérülés nem volt olyan nagy mértékű szerintem. Jövőre kinek fogsz drukkolni Miss Karrde?
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9.18 éve Hőst azért nem csináltam belőle, azt másképp tenném, nem két szóban Köszönöm kérdésed, pl neki fogok drukkolni, de sosem egy emberkére figyelek kizárólag (csak mindig van egy elsődleges a több közül), amíg versenyzett a Forma1-ben, addig drukkoltam Montoyának is (most már ő sincs, mint ahogy Villeneuve sem F1-es sajna), bírom még Heidfeldet is (kb. 2001 óta, és mindig szurkoltam, hogy egyszer végre jó csapathoz kerüljön), tetszik ez a Rosberg gyerek is, szóval van választék És Te? Bár majd csak holnap fog kiderülni, hogy kell-e keresned valakit, akinek drukkolhatsz (Mintha rémlene Raikkönen).
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9.18 éve Húúú Raikönnen mit művelt! Ott őrjöngtem a tévé előtt Csak kár, hogy holnap már az első körben ki fog állni motorhiba miatt, vagy épp hátulról fog beleszállni valaki, vagy ha ez sem, akkor az utolsó körében leszakad a felfüggesztése... Donát
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9.18 éve Azt kihagytad, hogy tropára megy a gumija Remélem, hogy nem fog egyik sem megtörténni, ráférne ismét egy szép győzelem.
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9.18 éve És Te? Ferrari drukker vagyok. Annak szurkolok, aki oda megy.
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9.18 éve Szerző Fifa 07 magyar nyelvű video. Kicsit furcsa hallgatni, hangsúly nagyon idegen a magyar fülnek, de nagy poén!
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10.18 éve Ferrari drukker vagyok. Annak szurkolok, aki oda megy. Kedvenc csapatom a Williams, de nem mindig jön össze, hogy annak drukkoljak, akik ott versenyzik Remélem, a motor váltás jót tesz a csapatnak, és lesz remek versenyzőjük is hozzá, akinek lehet drukkolni (tavaly pl. náluk volt Heidfeld, ennek örültem).
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10.18 éve Megbüntették Alonsot. Nem szeretem a srácot (és akkor finom voltam), de ez szeritnem nem volt jogos. Legalábbis én nem láttam semmit se...
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.