Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Le kell-e váltani a jelenlegi Dvd formátumot? 50 felhasználó szavazott

1. 1. Le kell-e váltani a jelenlegi Dvd formátumot?

• igen
      15
    • nem
      23
    • nem tudom eldönteni
      10

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Úgy tudom, hogy nem magát a digitális jelfolyamot küldi át, hanem azt átalakítja PCM-é. Mondjuk az se piskóta és ebben az esetben az analóg csatlakozó tökéletes. De ez is csak annak jó tényleg akinek DVD-A, illetve SACD-ra előkészített erősítője van.

Így van, bár aki az utóbbi 5-6 évben vett házimozi-erősítőt, azoknak nagy valószínűséggel van erre lehetősége, bár az is igaz, hogy ez kábel-erdővel jár.

Egy-két év és TrueHD-s erősítők 50-70e Ft környékén lesznek, és akkor sima HDMI-vel mehet a dolog.

Viszont szerintem nincs rá nagy igény. Főleg nálunk, hiszen a BD-lemezeken nincs szinkronos True HD vagy DTS Master HD.

Ó, mama, a Salvation főcímzenéje is már milyen bruti "sima" DTS-sel, főleg amikor a klasszikus Terminator-szólam berobban a végén. :rock::D

Hozzászólás ideje:

Én nagyon várok egy olyan "szociális igényeket" kielégítő Salvation DVD-re, melyen tökéletesen meg van oldva a DTS, mert amit eddig találtam ott a hang csúszására panaszkodnak. Momentán a DD- se rossz, elég brutálisak ott is a hangok. :rock:

Hozzászólás ideje:
Ó, mama, a Salvation főcímzenéje is már milyen bruti "sima" DTS-sel, főleg amikor a klasszikus Terminator-szólam berobban a végén. :rock::D

Ez a zene arra való, hogy hiperszuper rendszereken hallgassuk :D Pedig milyen régi már az eredeti :D

Hozzászólás ideje:

Sok egészséget hozzá :)

Hát igen, kezdetekben igen borsós árak voltak, de teszem hozzá, még most is. Az új generációs készülékek is kétszáz misinél kezdődnek.

Hozzászólás ideje:
Sok egészséget hozzá :P

Hát igen, kezdetekben igen borsós árak voltak, de teszem hozzá, még most is. Az új generációs készülékek is kétszáz misinél kezdődnek.

Majd írok róla. :) Teljesen jó ez, nem kell új generációs. A szórakoztató elektronikában mindig lesz új generáció. :D Ezzel kihúzom megint vagy tíz évig. :D
Hozzászólás ideje:

"Kedves Ricza Róbert!

Nincs most sajnos raktáron ez a típus. Rendelésre tudjuk beszerezni kb 2 hét átfutási idővel. Amint beérkezett a raktárunkba, 24 órán belül tudjuk szállítani, természetesen előzetes egyeztetés alapján.

Az ára: bruttó 51.500Ft. Garanciát 2 évet (1év teljes körű + 1év ingyenes javítási költség) vállalunk rá, a szervizelés rajtunk keresztül történik, a jótállási jegy alapján.

A megrendelt termékre árgaranciát vállalunk, így az ár semmiképpen nem lehet magasabb a visszaigazolt árnál. (bővebb infó: http://www.digitalko.hu/hir.php?id=9&hir)

Amint beérkezett hozzánk a készülék, telefonon felhívunk, és megbeszéljük hogy mikor legyen a szállítás.

Futárszolgálattal tudjuk házhozszállítani, ingyenesen. Munkaidőben 8.00-19.00 óráig szállítanak, és érkezés előtt általában fél órával telefonálnak.

Fizetés a futárnak történik készpénzben, a termék átvételekor.

A készülékhez a folytatódó akciónk keretében egy ajándék aranyozott 1.3-as hdmi kábelt mellékelünk.

Megfelel így?"

Megfelelt. :D

Hozzászólás ideje:

Alakul, alakul :D

Oszt nekem egy két oldalas tesztelésnél alább ne adjad Ody. :P T'od kép, hang, szolgáltatások....ahogy a szakmédiában szokták :D

Hozzászólás ideje:
Két hét nem nagy idő. :D
Akkor is megfelel, nem hajt a tatár. :P

Alakul, alakul :D

Oszt nekem egy két oldalas tesztelésnél alább ne adjad Ody. :P T'od kép, hang, szolgáltatások....ahogy a szakmédiában szokták :D

Úgy lesz fiam. :P Remélhetőleg nyáron Te is lecsekkolhatod, ha idetolod a rusnya képed. :P
Hozzászólás ideje:
Úgy lesz fiam. :D Remélhetőleg nyáron Te is lecsekkolhatod, ha idetolod a rusnya képed. :P
Úgy legyen :D Addig pedig szépen beszerzed a Rambo összest, pár hard rock koncertfilmet, Star Warst, Terminator, Transformerst......szóval a szokásos tesztelős filmeket :P
Hozzászólás ideje:
Átolvastam, de nem hiszek nekik :D
Te nem hiszel senkinek. :P Az olvasottak alapján nagyon jó a cucc. Rosszat még nem írtak róla. Az ára is baráti, mert pár hónapja még 70 felett volt.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Hú-ha :D Úgy látom a jövő nyári Ody-s fórumtali után hatalmas élményekkel, leesett állal és komolyabb műszaki cikkekel fogunk távozni :P

Hozzászólás ideje:
Hú-ha :D Úgy látom a jövő nyári Ody-s fórumtali után hatalmas élményekkel, leesett állal és komolyabb műszaki cikkekel fogunk távozni :P
Na majd jó nyakon váglak! Be se engedlek a lakásba. :D
Hozzászólás ideje:
Te nem hiszel senkinek. :D Az olvasottak alapján nagyon jó a cucc. Rosszat még nem írtak róla. Az ára is baráti, mert pár hónapja még 70 felett volt.

Ne szövegelj, írd csak meg a saját véleményedet :D:P

Hozzászólás ideje:

Pénteken mutattak kollégák egy reklámújságban(azt hiszem Elektroworld) egy LG Blue-ray lejátszót 40000ft-ért.Gondolom ez valami ultragagyi lehet ennyiért nem?

Hozzászólás ideje:
Pénteken mutattak kollégák egy reklámújságban(azt hiszem Elektroworld) egy LG Blue-ray lejátszót 40000ft-ért.Gondolom ez valami ultragagyi lehet ennyiért nem?
Nem biztos. Én ragaszkodok a Panasonichoz, mert eddig jó tapasztalataim voltak vele kapcsolatban. Bár TV-m az csak samsung volt (crt), de LCD esetén csak a Pana jöhet szóba.
Hozzászólás ideje:

Nem biztos, csak nagyon alapszintű. Amint nézegettem főleg a felkínált csatlakozók számától függnek az árak. Persze ettől függetlenül pl a THX Select vagy Ultra lejátszók vagy erősítők azért igencsak borsós árat kóstálnak. :P

Hozzászólás ideje:
Hú-ha :P Úgy látom a jövő nyári Ody-s fórumtali után hatalmas élményekkel, leesett állal és komolyabb műszaki cikkekel fogunk távozni :P

Ezekből még hiányzik a tévé, szóval addigra azt is be kéne szereznie :D

Na majd jó nyakon váglak! Be se engedlek a lakásba. :D

Nem egyedül lesz :P

Hozzászólás ideje:

Köszönöm a válaszokat.Csak érdekességképpen kérdeztem ,mert sohase vennék LG-t semmiből.Panasonic vagy Samsung, más szóba sem jöhet.

A LED-tv-kre érdemes várni?Sokkal jobb képe van mint egy lcd- vagy plazma tv-nek?

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.